Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Liepāja 2022
Ierakstīts

Vai, kāds šeit vēl ir mēģinājis to jauno Ukrainieti ar melniem īsiem matiem un kolibri tetovējumu uz gurniem, kas pie Autoostas stopē? Varbūt kāds var privāti padalīties ar kontaktiem? Man čoms bija atbraucis ar autobusu no Rīgas un pie viņa pienāca jauna smuka meitene, teica ka esot no Ukrainas un piedāvāja jebkāda veida pakalpojumus pret atlīdzību.. Aizveda pie sevis, 80€ samaksāja, bet kontaktus nepaņēma, tik cik teikusi ka pie Autoostas viņu varot satikt vēl ja vajadzēs 🤔

Smiltene 2022
Ierakstīts

Nesaprotu kur problēma, pirms pāris gadiem tur pieejot klāt un uzjautājot tiešā valodā studentēm 18+, 2vas no 11 uzjautātām kas pastaigājās pa parku piekrita doties uz īres dzīvokli pret atlīdzību un šampja pudeli un domāju ka būtu vēl kāda piekritusi, bet vienai no tām kas piekrita toč nebija 18+, tāpēc pats atteicu un tās kas pa 2 un 3 kopā staigāja uzreiz nepiekrita bet pēc stundas pate atgriezās un pienāca klāt un pateica ka ar mieru.... Diezgan avantūrisks sekss sanāca, bet savu dabūju un 50€ nebija žēl iztērēts... Domāju ka vēl atgriezīšos, jo kojās viņas tur tāpat ar visiem pa labi pa kreisi kniebjas bezmaksas... 

Liepāja 2021
Ierakstīts
On 2021.12.23. at 14:26, Nutorious teica:

Krievene no slimnīcas rajona, nekas labs tur nav!

Nu pēc bildēm nav ne vainas... Bet es viņai uzrakstīju, sāku ar viņu flirtēt,mēģināt strelku sabīdīt un pēkšņi  viņa man zvana no cita tel nr.  Un sāk kaut ko maurot virsū, ka ar to vairs nenodarbojas, lai eju d...t 😂 Nu tad es sapratu, ka labi vien ir ka nesanāca dzīvē satikt.. 

Liepāja 2021
Ierakstīts
pirms 3 stundām, Kaktus teica:

Tās ir 2vas dažādas... 1mo esmu darbinājis visu nakti, bet nu tas bija 2gadi atpakaļ, tad arī cena bija uz pusi zemāka.. Bilde ir 3gadus veca, jo cik zinu, tagad viņa ir kārtīgi uzbarojusies, visu laiku spermu rijot 🙈

Bet kas tā 2trā, es gan nezinu.... 

Liepāja 2021
Ierakstīts
On 2021.07.20. at 01:44, Archijs914 teica:

Labākais kas darbināts pirms 2viem gadiem ..pie tam viņa arī normāli smago alko tur līdzi, ir ar ko arī sadzert... Agrāk gan pa visu nakti varej pa 80€ sarunāt , varēja 3x normāli izšaut..  Tagad cenu pacēlusi, jo noteikti  retāk ar to nodarbojas, līdz ar to kvalitāte augusi... Īstenībā Liepājā ir daudz meičas, vnk visām ir savs patstāvīgais klientu loks un jaunus troļļus nepieņem un esmu drošs ka te pusei ir daudz vairāk info nekā stāsta... Bet nu kas meklē tas atrod... 

Liepāja 2020
Ierakstīts
pirms 9 stundām, Andris123456789 said:

Aizbraucu pie izslavētās Lauras. 😂 Pizģets lauki, kosmētika vislētākā,apģērbs - reāls tirgus, mati-nesakopti, augums caur apģērbu - nav krūtis un dibena, zem negribēju redzēt . Iekāpa un izkāpa. Kā var prasīt naudu par ko tādu? Jums tiešām vienalga ko drāzt? 

Šķiet Tu esi bijis pie citas Lauras 😂😂😂 Ja viņai nav pupu un dibens, tad esi bijis pie Laura nevis Lauras 😂 Jeb arī esi iemīlējies un gatavs viņu precēt, ka tagad mēģini visus aizbaidīt 😕

Liepāja 2019
Ierakstīts

Vēlos apmainīties ar Sanitas fotogrāfijām kolekcijas papildināšanai... LIEPAJNIECEI kurai beidzās ar 439 telefona nr. Man ir viņas bilde no 08.04.2019 varbut kādam ir vēl kāda viņas kailbilde labprāt apmainītos... Raxti PM.. Lai cik perversi tas izskatītos tikai intereses pēc tās ir...

Liepaja 2014 - 2016
Ierakstīts

Simpatiska sieviete satiksies ar viririeti Liepaja nenopiettnam atiecibam. Uz sms neatbildesu.
+ skatīt visu
28274857

gorja4aja seksualnaja blondinka zdet vstre4 s porjado4nim prijatnim mus4inoj zelatelno v vozraste(prozba zvanit opredelenix po pustikam nebezpokoit otve4ju toka na zvonki)
+ skatīt visu
28965827

Šodien sludinās, tā kā iespējams jaunas vēsmas parādījušās! Tāpat noteikti ja kāds aizies, neviens neko labu šeit neierakstīs, bet nu tomēr@

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.