Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Kāpēc Tā Un Ne Citādāk
Ierakstīts

:D  :D  :D  :lol:  :lol:  UN tu nolēmi šeit pačīkstēt ,un pielitot arī praksē?

Es nesaprotu, es kādu aizskāru ar šo tēmu vai kas par vainu?

Es vienkārši dalos savā pieredzē, par dzirdēto, redzēto. Jo vienmēr domāju, ka šeit tiek "noliktas" normālas meitenes, jo visi grib pa 5eur iespraust. Līdz pagājušo nedēļu festivālā satiku šo jauko būtni ar kuru runājot sapratu, ka tādas kā viņa bojā visu šo sfēru.  

Un nē, viņa nav no mana paziņu loka. Iedzērusi un nomaldījusies palūdza vai var telefonu palādēt pie mana lādētāja, pieklājības pēc piekritu, un tad jau tālāk viss kā rakstīju. 

Nevienu nemācu, būtu man viņas nr, iepostotu. Bet zinu tikai to, ka vārds viņai Elīza un nāk no Latvijas vējainās puses. 

Kāpēc Tā Un Ne Citādāk
Ierakstīts

Labsvakars Jūsu mājās,

Mans stāsts ir sekojošs.

Nesen neitrālā pasākumā sanāca kontaktēties ar meiteni, kura pēc krietna daudzuma grādīgās dziriņas man "pačukstēja" kā piepelnās.

Meitene jaunāka par mani, tā ap 100kg+, nolupuši nagi, taukainas matu saknes, apģērbs šķiet, ka nebija mainīts jau pāris dienas. Par kariesu uz zobiem nerunāsim. 

Mani, protams, šī tēma ieinteresēja.

Atbildes, ko saņēmu lika brīnīties. Nu kā tas var būt, ka viņa(!!!) var prasīt 100eur stundā un tikties mašīnā! (Ok, pārsvarā visi nokaulējot līdz 80eur, bet lielakā daļa tomēr esot pieklājīgi un nekaulējas). Dažreiz esot tikai jāatsūkā un pēc 30min jau esot brīva.

Prasīju vai viņai ir arī patstāvīgie klienti. Nē, neviens jau atkāroti nenākot.

Izjautāju par to, kādas lietas viņa piedāvā. Atbilde - nu kā, viņi jau neko daudz negrib. Viņi redz, ka neesmu tieva, tāpēc neliek izģērbties un es parasti sūkāju līdz viņš beidz man mutē un līdz seksam nemaz netiekam. Tad viņš mani aizved atpakaļ mājās vai līdz tuvākajam šosejas pagriezienam, un tur nieka 2km līdz mājām jāejot, bet tas jau nekas traks neesot.

Es sajutos, tā mazliet, kā krievi teiktu, obidna. Kāpēc vispār censties? Un komunikācija ar viņu, nu kādas 7 klases, varbūt, kaut kur Mazpisānos ir pabeigusi. 

Bet galvenais jautājums, KĀPĒC JŪS BAROJAT TĀDAS SIEVIETES? Viņas jūs par pilnīgiem idiotiem uztver! Nepietiek ar to, viņa vēl atrādīja man pāris foto no telefona, kur klientu pa kluso mašīnā nofočējusi! Tas ir normāli?!? 

Vēl mēgināja mani pārliecināt, ka man vajag viņai kompāniju sastādīt, jo vīrieši par divām maksā vairāk un jādara vispār vēl mazāk. 

Es sapratu, ka ne pa velti jūs te visi cepaties. Tā vienkārši nedrīkst darīt.

Uzzināju arī, kas jādara, ja klients izskatās neapmerināts ar ieraudzīto. Uzreiz kā piebrauc ir jālecot mašīnā, un tad ja viņš izskatās aizdomīgs, ka varētu atteikties, ir jāsaka, ka ģimenē sūdīgi un šī ir vienīgā iespēja nopelnīt. Nu WTF?!? Kurš tam tic?? Un kā vispār var gribēt drāzt meiteni, kura čīkst un stāsta kaut ko par slimībam un nožēlojamo dzīvi? Tas taču ir pilnīgs ap*isiens, lai iežēlinātu. Un tad vīrietis, emociju vadīts, atdot visu savu piķi viņai ar domu, ka savu karmu uzlabojis, jo izglābs nabaga lielo meiteni no grūtībām. Varbūt viņa kādu asariņu izspiež arī...hvz, bet man to visu pasniedza kā riktīgi foršu paņēmienu kā ātri dabūt naudu.

Ir jāprot atšķirt šīs senākās profesijas pārstāves, no kaut kādām nekoptām lauķēm, kuras uzdrošinās prasīt tieši tik pat cik Eiropas līmeņa eskortmeitene, kurai patīk tas, ko viņa dara, un klienta vēlmes uz to brīdi noliek augtāk par savējām. Tāda jau ir būtība. Izpatikt un iepriecināt vīrieti, jo uz to brīdi tu esi rotaļlieta, kuru viņš ir burtiski nopircis, lai realizētu savas vēlmes.

Un nē, es nekādā veidā negribu sevi celt augstāk par citiem. Bet vai jūs tiešām nesaprotat, ka paši veicinat šādas krāpnieciskas darbības un maksājat par neko? Tad jau labāk origo tunelī noziedot to naudiņu meitenei, kura vijoli spēlē..

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.