Reiz bija,ka choms savaca piegulētāju,ne pērkamo un druška lìdz,abas nebija manā gaumē,bet no vienas,vājprātā nesa pēc zivīm,aizvedu viņus uz norādīto lokāciju,mašīna vēl nedēļu smakoja pēc tā aromāta,eglītes pie spoguļa pat nespēja nomākt to aromu
Puh.lv ir divas kas sludinas,zvani un runaa,ar karotiiti viss mute jaieliek? Ir 2020.gada topiks kur tiek apspriestas daamas. Ko veel veelies zinaat? Es neko neslepju,numuri man nav
Ir divas sobriid,viena ir laba,otra nemaak suukaat un sex ar taads nekaads,tresaa ir gaidiibaas un cik noprotu nestraadaa. Kontaktus man neprasiit,sekoju diskusijaam,Valmiera un Latvija ir loti maza,baumas un nostaasti loti aatri izplataas.
Ja sarunats skropstas likt,tad ari plano laiku klientam,ne draudzenei,nevis pedeja bridi atteikt. Tadel ari planoju divas dienas ieprieks,lai varu saplanot savas darisanas,uz kuram tieku un kuras varu alikt.
Bija sarakste ar dudiba,DIVAS dienas ieprieks vienojamies par tiksanos,noteikta laika zvanu,nosauc man adresi,laiku,cikos but,beigas pikstina,saka,ka netiek,jaliek skropstas utt,lai zvanu jebkura cita darbadiena,tad sarunas.
Nav jau ari ipasi ko kolit,ja precets sakolis,tad vai nu milaka gribes ko nopietnu,bus velme pamaisities attiecibas vai izmuldesies apkart,kolijoties sava pilseta ir iespeja uzskriet otras puses pazinai.
Pfff,comi sudzas,ka ari parastas meitenes,neperkamas,Valmiera pat nav ko kolit,vai nu ruksis, vai nekopta,vai neviziga,vai aiznemta,ir ari no pazinu loka daudzmaz pienemamas meitenes,bet tas pasas isti nezin ko grib,vakuums
Ierakstīts
Santa, kas reklamējas puh.lv,vai tā ir tā pati dudiba?