Simpātiska, meitene piedāvā izbaudīt maigu un relaksējošu orālo klasisko sexiņu. Tikšanās notiek tavā auto. 26519048.Esmu paapaliga ja tas netraucē tad droši zvani un visu sarunāsim. Cēsis.
Viņa nav no Valmieras bet Cēsīm kā noskaidroju telefona sarunā. Vispār daudzas te sludinās kā valmierietes, bet reāli ir citur. Bet Cēsīs viņas tur esot divas un varot izvēlēties kuru vālēt. Tandēmā nedarbojoties. Ir savs dzīvoklītis un par pilnu komplektu gribot 50 naudas. Bijis vēl neesmu. Tas ir mans šī mēneša uzdevums viņas apciemot. Ja viss izdosies kā plānots, tad uzrakstīšu atsauksmi.
6
Viņa nav no Valmieras bet Cēsīm kā noskaidroju telefona sarunā. Vispār daudzas te sludinās kā valmierietes, bet reāli ir citur. Bet Cēsīs viņas tur esot divas un varot izvēlēties kuru vālēt. Tandēmā nedarbojoties. Ir savs dzīvoklītis un par pilnu komplektu gribot 50 naudas. Bijis vēl neesmu. Tas ir mans šī mēneša uzdevums viņas apciemot. Ja viss izdosies kā plānots, tad uzrakstīšu atsauksmi.
6
Kadam ir izdevies so sazvanit.varbut kada atsauksme ir?
Meitene meklee puisi no Ceesiim vai apkaartnes, kurss veeleetos izklaideeties trijataa (relax starp puissiem nekas nav plaanots). Siikaak epastaa. Gaidu veestuli ar foto,piedaavaajumu, vecumu un plaanoto laiku..!
Ierakstīts
Kāds ar kontaktiem inčukalna var padalīties?