Simpātiska, meitene piedāvā izbaudīt maigu un relaksējošu orālo klasisko sexiņu. Tikšanās notiek tavā auto. 26519048.Esmu paapaliga ja tas netraucē tad droši zvani un visu sarunāsim. Cēsis.
Viņa nav no Valmieras bet Cēsīm kā noskaidroju telefona sarunā. Vispār daudzas te sludinās kā valmierietes, bet reāli ir citur. Bet Cēsīs viņas tur esot divas un varot izvēlēties kuru vālēt. Tandēmā nedarbojoties. Ir savs dzīvoklītis un par pilnu komplektu gribot 50 naudas. Bijis vēl neesmu. Tas ir mans šī mēneša uzdevums viņas apciemot. Ja viss izdosies kā plānots, tad uzrakstīšu atsauksmi.
6
Viņa nav no Valmieras bet Cēsīm kā noskaidroju telefona sarunā. Vispār daudzas te sludinās kā valmierietes, bet reāli ir citur. Bet Cēsīs viņas tur esot divas un varot izvēlēties kuru vālēt. Tandēmā nedarbojoties. Ir savs dzīvoklītis un par pilnu komplektu gribot 50 naudas. Bijis vēl neesmu. Tas ir mans šī mēneša uzdevums viņas apciemot. Ja viss izdosies kā plānots, tad uzrakstīšu atsauksmi.
6
Kadam ir izdevies so sazvanit.varbut kada atsauksme ir?
Meitene meklee puisi no Ceesiim vai apkaartnes, kurss veeleetos izklaideeties trijataa (relax starp puissiem nekas nav plaanots). Siikaak epastaa. Gaidu veestuli ar foto,piedaavaajumu, vecumu un plaanoto laiku..!
Nu tā! Nesen bija randiņš ar viņu. No rīta sarunāju vakarpusē aizbraukt pie viņas. Šī pie dāvājās pati atbraukt. Teica, ka ar stopiem atbraukt neesot problēmu. Noteiktajā laikā arī bija klāt. Vecums ap 30, īpaši apaļumi nebija, bet kārna arī ne. Pupi diezgan lieli un stingri. Pati kopta. Diemžēl vairāk par blowjob nesanāca, jo esot asiņainā svētdiena. Diemžēl telefona sarunā tas netika pieminēts. Mineta izpildījums nedaudz virs vidēja. Domāju, ka tikšos vēlreiz, jo gribas iespraust arī starp kājām.
Vari varbut ar kontaktiem ludzu palidzet uz epastu pavasaris20166@inbox.lv Esmu sen ar vinu ticies,bet nav neviens no numuriem vairs darbojos.
Ierakstīts
37126639844
Puh.lv
Kas ar šo?