Мила, вы посмотрите на ник и время регистраций - это скорей всего ваша конкурентка!
Мой аккаунт тут раньше Милы точно 🤣🤣🤣 да и я не занимаюсь этим видом бизнеса, если бы и занималась то фильтр клиентуры был бы жёсткий. А по поводу фото, ну может ракурс неудачный, просто выглядит будто у девушки талии нет.
🤣🤣🤣 lv vīriešiem gan seksa trūkums, ja uz kko tādu gatavi līst un vēl € maksāt, par spalvaino vagīnu ar traktorista sēklas atliekam 🤣🤣🤣 kas ir viņas klienti? Dzērāji, veci, veci opīši, tikpat nekopti un smirdīgi veči? 🤣
Daugavpils 2021
Ierakstīts
· Paslēpa Moderator, 2022. gada 16. janvāris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2022. gada 16. janvāris - Iemesls nav norādīts
Пипец, дундуки озабоченные, им обтясняют ситуацию, а они всё равно требуют их обслужить. Да и Настя эта...такого пацанского стиля, у мужиков такое давление в яйцах, что теряют разум.Сочувствую девушке, знаю, что такое иметь дело с дундуками, которые не понимают слово НЕТ
Rēzekne, Jēkabpils, Preiļi
Ierakstīts
Tas atkal apliecina, ka veči piš visu kas kustās Tad jau es varētu prasīt 100-150 eur par stundu ja būtu mauka. A kas? Vecums man nav 40, kopta, pupi palieli pie tam ka resna neesmu, pie tam vēl audzināta un gana inteliģenta
Ogre - Salaspils
Ierakstīts
es jau tikai no sirds pazheeloju meiteni, jo acimredzot nepaveicaas ar vecaakiem no taa arii visaa probleemas. Bet gan jau arii uz taaadu atradiisies klienti.
Ierakstīts
Bet Blondy visur savu degunu jābāž. Kā par tevi te saka-dirsā līdēja.