Katra sieviete nosaka par cik viņa ir gatava to darīt ,, problēma nav cenās... problēma ir vai vari to atļauties ,, ja nevari tad nevari .. lai nebūtu dusmas uz to ka nevari atļauties pelni vairāk... nav jaraksta muļķības ka pa dārgu un vēl nez kas ,,, 80% nav par dārgu a tie 20% man pat nesanāk laiks prieks viņiem 🤭🤭🤭🤭
Un pēc kā Tu secināji ka nav klientu? Negribas publicēt šeit to visu ,, bet ja es Tev parādītu cik daudz sexa man bija Tu raudātu aiz skaudības 🤭🤭🤭🤭
Iemācies pisties un sūkāt kvalitatīvi! Tad prasi naudu , nemāki nopelnīt? Tad ej maximā krāmē plauktus
sveiki . Šis nu ir Valmieras brīnums . Kontaktus iedeva caur wacapu . Atrašanās vieta izzīpīzīī. Sākšu ar izskatu . Paplucis tuvās čangladešas (Madona, Gaujiena)zirgs. Lielāku konveijeru nav nācies sastapt. Tā pati Zane, savu naudiņu atstrādā godigi. Šitais robots pārprasa vai sludinājums izlasīts kārtīgi , nākamais solis, norāda vietas, kur nedrīkst pieskarties . Aiztikt nedrīkst nekur- viss sāp un jutigs . Sūkā kā robots. Pat nedomā iepīkstēties lai ko pamaina . Sapratu ka tikšu brutāli noslaukts, piedāvāju ķerties pie lietas . Iespējama viena poza - rakucī. Fiksi nostājas pozā, ka pat vāveri nevar apskatit, kur nu vēl smaku sajust . Kājas nepletišot, jo sāp viss . Šāviens pēc nepilnas minūtes, jo sapratu , ka šo visu gribu aizmirst kā ļaunu murgu. Īsas norādes kur var gumiju likt un fiksi projām . MŪCIET ! 10 baļļu skalā - 3 .
Par vienu šāvienu prasa 70€, afigjets… biju domàjis kad 1 h- 70€, sludinàjumà maldígi norádíts, jàsudzas Ptac 😂😂😂
Kāds zina to meiteni kura sludinās puhā? 26 gadus veca, sludinājumi ar dažādiem vārdiem un par 40 līdz 50 eirām dara gandrīz visu. Tie daźādie vārdi zemā cena dara šaubīgu. Droši vien pišas vietā appisiens. Varbūt tomēr kļūdos?
Appisiens! Prasīja , lai ieskaitu naudu vakariņām, tipja pagatovs pirms manas ierašanās.😂
Biju ticies nu teikšu tā, ir jābūt nenormalam badam un 1l vodka, tad varbūt...... (es neuzdrošinājos savu raķeti uzticēt)
Veca ap 50g, ļoti dūšiga, mutē vejš svilpo.
Es ar viñu arī sarakstījos, tipa pa naudu tiekās, šī čatojot uzbāzās ka bez preža jāpīš jalaižs iekšā, tiecu viñai kas tu duma? Kurš mauku bez preža drāžš ! Apvainojās!
Ierakstīts
Tukšums