Zvaniju pacēla kautkādi bērni ,tad piegāja māte ,prasiju vai varam satikties ,pateica nav īstais laiks ,varbut kāds zina šo darboni ir kāds šķepselējis
Sen gadus 6 atpakaļ biju ,meitene cik atceros bija tiri smuka un sakopta ,bet tagat droši vien cik tūkstoši strīķejuši caurumu domāju ka nav tas labakais variants
Tiko ielikta meitene 19 gadi ,es ahujec jau 1600 skatijumu ,linija visu laiku aizņemta, kapēc nevar kādu bordeli atvērt oficiāli kur ieej nodrāzies un ej mājās pie sievas
Atkal tā mauka sludinās kur prats prasit tadu summu 80 euro ,reali resna govs man nepatika ,iedevu tikai pasūkāt,naudu viņai nesamaksāju pasūtīju,bilde neatbilst istenibai viņa pati ir no preiļiem,cik nopratu tad dienā ir pa 10 klientiem dienā,braukā pa visu latviju paņem viesnīcu uz sutku un strādā,
Muļķibas viņa no sakuma prasa cik dosi es saku ka 30 euro,viņa tas ir par mazs es prasu cik gribi 60 man nav tik daudz lidzi nu labi tad cik tev ir kautkur 40 euro un viss ir sarunāts
Ierakstīts
Zvanit vajag viņai savādāk neatbildēs ,bet neka tur īpaša ,apaļīga caurums izstrīķets .