Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Cēsis 2025
Ierakstīts
On 1/22/2025 at 3:25 PM, xtrustx said:

Kkad reklamējas kā pāris- meklēja trešo, vīrieti. Pēc maza brīža aktīvi meklē veci, man naudu neprasīja, divas nedēļas nogalēs drāzās ar mani.

Par 3šā meklēšanu - bija redzēts sludeklis.

Ar tevi pa naudu darbojās?

Cēsis 2025
Ierakstīts
On 1/13/2025 at 10:42 PM, Vikingss said:

Es personīgi viņu pazīstu.

Ļoti izsmeļoša informācija!

Cilvēks prasa jautājumu un pieļauju, ka pārējiem arī interesētu adekvāta atskaite, kas par dāmu, ir / nav vērts maksāt kaut vai tos 150!?

Neesi budzis - padalies ar personīgo pieredzi.

P.s. Tomēr pavasaris vairs nav aiz kalniem, kad sākās runču laiks! :)

Valmiera 2024
Ierakstīts
On 11/20/2024 at 6:16 PM, dinobigioni said:

Vai masāžas laikā ļauj pačamdīt un roku ieslidināt biksītēs?

Tu droši sevi vari pačamdīt & slidināt! :)

Ja nopietni, tad vajag pašam aiziet un redzēsi - iespējams, ka bikšu/sīšu nemaz tur nebūs un galu alā tev tas pat ir jādara, jo vajag pārbaudīt - mazums tas ir vecis!?

Valmiera 2024
Ierakstīts
On 11/15/2024 at 1:42 PM, ciekurs12345 said:

Nu tu kautko te lej. Par 30 eiro tev varbūt poliklīnikā sprandu izmasēs. 

Lej / nelej, bet zinu ko runāju! ;)

Ja tev savādāka takse un esi ar mieru maksāt - malacis, tad rodas jautājums: vai nu tu esi stipri badā, ļoti dāsns vai vnk neesi bijis uz labu masāžu.  

Es aprakstu tikai un vienīgi savu pieredzi un savas domas, kas tev vai citiem - man godīgi ir vienalga! 

Valmiera 2024
Ierakstīts
1 hour ago, kicker123 said:

https://m.ss.com/msg/lv/work/i-search-for-work/masseur/aoned.html

Kas šī par darbioni, kāds var sakarīgi pastāstīt. Arpus masāžas kaut ko piedāvā un kādos apartamentos-apstākļos

work-i-search-for-work-masseur-3-15839959.800.jpg

Jau pasen apspriesta palaidne.

Kārumniece uz nektāru, bet ja tev nav melns kupāts vai ap min 25cm, tad atliek vien sagaidīt rokdarbus / mutvārdus! :)

Tur gan vajag noskaņoties, ka fufelis būs jāklausās, bet vnk krati galvu un kaut ko runā līdz sarunas uzturēšanai.

Nu ja tā godīgi (šis tikai mans subjektīvais viedoklis) - konkrēts ģošaks! Masāža ne visai, telpas ok, cena salīdzinoši zema (demokrātiska), ja grib pa vienkrāšo nolaist spriedzi, bet ja gribi tiešām izbaudīt labu masāžu, tā, ka galva griežās ar ekstrām, tad šis noteikti nav tas variants. 

Bet kvalitatīva masāža maksā sākot no 80eur un uz augšu.

Valmiera 2024
Ierakstīts
On 1/31/2024 at 9:01 PM, Duseldorf said:

Nu nē,par viņu liekas,ka tas ir Gobzema savarstijums!Labi pazīstu vinas ex draugu,tas teica ka sviests!Ja nu  tas lietas bij gadus 20 atpakal,bet ar ne taja nozīme,ko saprotam zem prostitūcija

Atceries par teicienu: Suns spalvu met, bet tikumu nē! 😉

Valmiera 2023
Ierakstīts
On 7/18/2023 at 9:26 AM, xxxvvv said:

Nu neteikshu ka labi suukaa😀

Piekrītu.

Ir fejas, kuras labāk to dara, bet kaut kas man personīgi patīk viņas darbībās. Vismaz tā brīvi un pati labprāt uzreiz ķeras "flautai" klāt & stabulē, kas daļai jauno meiteņu vēl ir jāmācās.

Jebkurā gadījumā - mūsu pusē nav daudz opciju, tad jāsamierinās ar to pašu un jāturpina meklēt!

Valmiera 2023
Ierakstīts
On 7/13/2023 at 2:00 PM, xxxvvv said:

Kaa var patikt taa jukusii vecene😂🤦🏻‍♂️

Nav jau runa par patikšanu  - Valmierā pārāk liela izvēla nav. 💁‍♂️

Pa retam var aiziet pie viņas - galva & ausis gan sāp no muldēšanas, bet vismaz dara to, kas patīk un pietiekami labi arī izdodās!👅

5969116

Ita (40 gadi)

Satiksos jaukai atputinai auto (sex mineta analais) dod zinu un viss sarunasim
Sludinājuma ID #5969116
  money-icon-24.png Komerciāls sludinājums
Vārds Ita
Vecums 40
Pilsēta lvValmiera
Telefona numurs 2604**** Parādīt tālruni
E-pasts jau***@inbox.lv Parādīt e-pastu

Silts ieteikums - labāk pameklē kādu citu variantu! Ja nu tiešām tik sen nav nekas darīt un tā, ka aizverot acis esi gatavs laist "bruņinieku"kaujā, tad sazvani un aizbrauc ciemos uz Endzeli. :)

Valmiera (apkārtne) 2022
Ierakstīts
On 2/2/2022 at 4:47 PM, Pecis102 said:

Par to Minkas masāžu tiešām viņa ir atpakaļ ja tā ir ar labprāt kontaktus dabūtu ja nav žēl atmetat privāti.....

Sveiks

Tu esi pārliecināts, ka ir atpakaļ vai tā ir cerība?

Ja esi pārliecināts, ko tad prasi kontaktus?

Cesis 2021
Ierakstīts
On 8/8/2021 at 5:22 PM, Gatisirbis said:

Arī ļoti interesētu, lai privāti kāds iedod kontaktus, vai kāda pati piesakās. Reizēm pēc darba ir laiciņš kādām izklaidēm, varētu pašaudīties.

Nu cik nopietni grib pašaudīties, ja tā viegli, tad: 

Cēsu Peintbola parks!? :)

Zvanīt

Valmiera 2021
Ierakstīts

Man šķiet, ka jūs varat pāriet uz privāto čatu. Izskatās, ka viens otru zināt, tad izskaidrojaties tur.

Patiesībā jau kungs manuprāt, nevienu īsti neapvaino, tā rupji tikai sanāk. Izsaka savu viedokli, dalās pieredzē, kas man šķiet šajā adresē un konkrēti tēmā ir paredzēts.

Vismaz pateicoties šiem komentiem var izdarīt kaut kādus nelielus secinājumus - apmeklēt vai nē konkrēto meiteni, kura piedāvā kaut kāda veida pakalpojumus.

Tas, ka jebkurai dāmai ir jāapzinās, ka par tevi runās  - tas man šķiet pašsaprotami un nekur vairs nepazudīs, jo "tā leģenda" turpinās katru no meitenēm vajāt vēl dikti ilgi, tamdēļ pirms nolemt ar vāveri pelnīt naudu - pašām arī ir jāpadomā par sekām / nākotni.

P.s. Īsāk sakot, neesmu pie šī dueta bijis un netaisos tur tērēt savu laiku un protams arī naudu, nauda ir jānopelna meitenes.

Valmiera 2021
Ierakstīts
On 7/22/2021 at 6:05 PM, edijsx33 said:

Kāds pie ausekļu Evas ir nesen bijis? 
var izkrāmēt?

Izkrāmēt var tikai kasti! ;)

Sazvani, satiecies - pajautā. Dzirdēsi atbildi. :) 

Katram sava pieeja, centies, esi patstāvīgs, ....

Valmiera 2021
Ierakstīts
2 hours ago, Oziris said:

Sveiki! Vai Ausekļu dāma ir ieradusies LV un atsākusi masēt?

Iepazīstot skaisto Austriju, uzkož "Vīnes desiņas" un runā vācu valodā - šnellā šnellā.

Valmiera 2021
Ierakstīts
17 hours ago, baalais said:

Cik ta prasa par tikšanos?

Teica 7 & 0 ! Gatavās šausmas

Valmiera 2021
Ierakstīts
9 hours ago, Esvietejais said:

Tev būs jajadzīgs liela izmēra auto. Citādi nedabūsi viņu iekšā. Un gadi protams ne 30, bet 40.

Atvainojos, par jautājumu parakājos pa netu un ieraudzīju kas tur apakšā (jopcik)- paldies! Lai veicās dāmai.

Valmiera 2021
Ierakstīts

Cīkstoņi - kāds ir bijis pie "Estere" Valmierā?

Valmiera 2020
Ierakstīts
3 hours ago, xxxvvv said:

Tu esi stulbs vai tikai izliecies?

Tak iziet cauri visai tēmai, tur zēni jau padalījušies ar info par iespējamiem variantiem.

Ik pa laikam parādās kāds jefiņš, kuram vajag īpašu atskaiti jau 7to reizi. 

Valmiera 2020
Ierakstīts
On 10/28/2020 at 1:23 PM, guchijs said:

Viņa jau pat neatbild, vai ja atbild, tad saka ka masažas nepiedāvā

Man ar to pašu atrakstija - ibio!

Valmiera 2020
Ierakstīts
5 hours ago, edijsx33 said:

Kāds var par ausekļu Evu normālu atsauksmi uzrakstīt?

Tak pameklē vēsturē. par viņu pietiekami daudz ir aprakstīts.

Īsumā - aiziet var, stobru iztukšos, pašai patīk tas ko dara, kko drusku arī saprot no masāžas lietām un sagatavojies visādas pagātnes mīlas dēkas dzirdēt! :)

Sagatavo ap 3 sarkanas naudas zīmes

Valmiera 2020
Ierakstīts
1 minute ago, Dzekins said:

Es arī biju.Jā-šī un New eibraucēja abas Rīdzinieces.Atbraukušas bija izlūkos.Nu jau ir prom.Pieļauj iespēju ka vēl parādīšoties-esot pieprasijums.

Meičas ok.attieksme super.2.šāvieni.

Došu -9

Kur pieņem un cik naudas vajag līdz?

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.