| 5969116 |
Ita (40 gadi)
Satiksos jaukai atputinai auto (sex mineta analais) dod zinu un viss sarunasim| Sludinājuma ID | #5969116 |
|---|---|
|
|
|
| Vārds | Ita |
| Vecums | 40 |
| Pilsēta |
|
| Telefona numurs | 2604**** Parādīt tālruni |
| E-pasts | jau***@inbox.lv Parādīt e-pastu |
Silts ieteikums - labāk pameklē kādu citu variantu! Ja nu tiešām tik sen nav nekas darīt un tā, ka aizverot acis esi gatavs laist "bruņinieku"kaujā, tad sazvani un aizbrauc ciemos uz Endzeli.
On 2/2/2022 at 4:47 PM, Pecis102 said:Par to Minkas masāžu tiešām viņa ir atpakaļ ja tā ir ar labprāt kontaktus dabūtu ja nav žēl atmetat privāti.....
Sveiks
Tu esi pārliecināts, ka ir atpakaļ vai tā ir cerība?
Ja esi pārliecināts, ko tad prasi kontaktus?
On 8/8/2021 at 5:22 PM, Gatisirbis said:Arī ļoti interesētu, lai privāti kāds iedod kontaktus, vai kāda pati piesakās. Reizēm pēc darba ir laiciņš kādām izklaidēm, varētu pašaudīties.
Nu cik nopietni grib pašaudīties, ja tā viegli, tad:
Cēsu Peintbola parks!?
Man šķiet, ka jūs varat pāriet uz privāto čatu. Izskatās, ka viens otru zināt, tad izskaidrojaties tur.
Patiesībā jau kungs manuprāt, nevienu īsti neapvaino, tā rupji tikai sanāk. Izsaka savu viedokli, dalās pieredzē, kas man šķiet šajā adresē un konkrēti tēmā ir paredzēts.
Vismaz pateicoties šiem komentiem var izdarīt kaut kādus nelielus secinājumus - apmeklēt vai nē konkrēto meiteni, kura piedāvā kaut kāda veida pakalpojumus.
Tas, ka jebkurai dāmai ir jāapzinās, ka par tevi runās - tas man šķiet pašsaprotami un nekur vairs nepazudīs, jo "tā leģenda" turpinās katru no meitenēm vajāt vēl dikti ilgi, tamdēļ pirms nolemt ar vāveri pelnīt naudu - pašām arī ir jāpadomā par sekām / nākotni.
P.s. Īsāk sakot, neesmu pie šī dueta bijis un netaisos tur tērēt savu laiku un protams arī naudu, nauda ir jānopelna meitenes.
On 7/22/2021 at 6:05 PM, edijsx33 said:Kāds pie ausekļu Evas ir nesen bijis?
var izkrāmēt?
Izkrāmēt var tikai kasti!
Sazvani, satiecies - pajautā. Dzirdēsi atbildi.
Katram sava pieeja, centies, esi patstāvīgs, ....
2 hours ago, Oziris said:Sveiki! Vai Ausekļu dāma ir ieradusies LV un atsākusi masēt?
Iepazīstot skaisto Austriju, uzkož "Vīnes desiņas" un runā vācu valodā - šnellā šnellā.
17 hours ago, baalais said:Cik ta prasa par tikšanos?
Teica 7 & 0 ! Gatavās šausmas
9 hours ago, Esvietejais said:Tev būs jajadzīgs liela izmēra auto. Citādi nedabūsi viņu iekšā. Un gadi protams ne 30, bet 40.
Atvainojos, par jautājumu parakājos pa netu un ieraudzīju kas tur apakšā (jopcik)- paldies! Lai veicās dāmai.
Cīkstoņi - kāds ir bijis pie "Estere" Valmierā?
3 hours ago, xxxvvv said:Tu esi stulbs vai tikai izliecies?
Tak iziet cauri visai tēmai, tur zēni jau padalījušies ar info par iespējamiem variantiem.
Ik pa laikam parādās kāds jefiņš, kuram vajag īpašu atskaiti jau 7to reizi.
On 10/28/2020 at 1:23 PM, guchijs said:Viņa jau pat neatbild, vai ja atbild, tad saka ka masažas nepiedāvā
Man ar to pašu atrakstija - ibio!
5 hours ago, edijsx33 said:Kāds var par ausekļu Evu normālu atsauksmi uzrakstīt?
Tak pameklē vēsturē. par viņu pietiekami daudz ir aprakstīts.
Īsumā - aiziet var, stobru iztukšos, pašai patīk tas ko dara, kko drusku arī saprot no masāžas lietām un sagatavojies visādas pagātnes mīlas dēkas dzirdēt!
Sagatavo ap 3 sarkanas naudas zīmes
1 minute ago, Dzekins said:Es arī biju.Jā-šī un New eibraucēja abas Rīdzinieces.Atbraukušas bija izlūkos.Nu jau ir prom.Pieļauj iespēju ka vēl parādīšoties-esot pieprasijums.
Meičas ok.attieksme super.2.šāvieni.
Došu -9
Kur pieņem un cik naudas vajag līdz?

Ierakstīts
Par 3šā meklēšanu - bija redzēts sludeklis.
Ar tevi pa naudu darbojās?