Sveiki censoņi.
Jautājums vai kāds ir bijis pie šīs dāmas?
Jau otru reizi Valmierā (cik esmu pamanījis). Zvanīju pirmajā reizē, runāja "ārzemju" valodā Nesanāca laika aizbraukt.
Tad nu tagad domāju, bet bez atsaukmēm stromīgi...
Sveiciens olas izšaut gribētājiem!
Te ir skaidrs, ka neko nevar saprast un neviens neko nesaka, pēc kā, itkā varētu spriest, ka viss ir forši, tomēr būtu cool zināmu skaidrību ieviest (var rakstīt man arī personīgi).
Īsāk sakot šis variants:
Skaidrs, ka ir iebraucēja, no Rīgas, takse esot pieci zilie - visi klasiskie prieki + nezināmas kvalitātes masāža (noskaidrots telefonsarunā). Kāds ir bijis un vai var iedot atsauksmi?
Un otrs diezgan regulārais variants:
Pēc balss nevarēja saprast, bet pēc norādītajiem izmēriem un noskaidrotās cenas (viens oranžais) - liekas, ka ir tā pati Dūdība.
Kurš zina? :D
Biedri, kāds ir bijis pie tās Cēsinieces kas 4sex it atrodama?
Labprāt dzirdētu kādu atsauksmi.
Tīri informācijai - cena 50 eur, tiekās mašīnā. Gadi laikam 26 vai 29. Bet izskatās jaunāka. Neesmu bijis, tik esmu noskaidrojis visu ko gribu zināt "ja nu kas" gadījumam
Nu tad tā, dārgie cīņu biedri! Neskatoties uz dažu kolēğu iznīcinošu kritiku, nolēmu tomēr aizbraukt uz Lodi. Un ne velti. Kopumā palika pat ļoti labs iespaids. Liktu pat 8 desmitbaļļu sistēmā. Protams neliels vēderiņš ir, bet tas netraucēja. Varbūt ne tādi meikapi un frizūra kā Rīgas dāmām, bet tas galīgi otršķirīgi. Neticu, ka visi šī foruma biedri līdzinās Apollonam. No smakām arī ne vēsts kā te daži minēja. Pati vienkārša, sirsnīga lauku meitene, tā man gribētos teikt.Paklausīga, bez kaprīzēm. Par cenu arī var vienoties. Dabūju diezgan labu atlaidi. Drošivien jau daudz klientu tajā nostūrī nav, kur pēc dažiem kilometriem beidzas Latvija.
Sveiki kungi.
Īsi sakot viss ir slikti! (nu vismaz man tā likās).
Sagadījās darīšanas Rūjienas pusē, tad nu izdomāju aizmīt uz Lodi. Pa lielam balstoties uz šo atsauksmi. Nu par izskatu īsti priecīgs nebiju - veci džinsi, strīpainais zeķes, botveidīgas kurpes bez šņorēm, sarkana jaka. Uz ģīmīša - nu tā - gaumes lieta, tik tie dzeltenie zobi... Rāmis - ok, ir ņemams vairāk vai mazāk, bij arī tas vēdērs, bet nav traki. Krūtis - normālas. Kr4 kad ar izskatu biju samierinājies tad attapāmies jau kaut kādā mežā, te jāsaprot, ka viss process notiek mašīnā. Ši izģērbjās - smaku nekādu nejūt (te laikam plusiņš).
Tālāk pats process - minets bez gumijas (samīzos druksu pie šitā gājiena, bet nu labi) - entuziasma nekāda, no tādas sūkāšanas paliek mīkstāks nevis cietāks. Sekss - ar gariem zobiem padarbināju minūtes desmit - entuziasms atkal nulle, skaņas nekādas, kustības nekādas - vārdu sakot gaļas gabals. Tā kā biju nogribējies tad beidzu un miers, saģērbāmies, pa ceļam parunājāmies ka mežā labas egles ko pīzdot ziemīšos un tas arī viss.
Ieteikt nevienam neiesaku - no 10 ballēm 2. Neesmu ar baigo pieredzi tomēr uz lauku rajoniem vairs nebraukšu. Un ja tajā atsauksmē ko rakstīju par darboni Cēsīs likās ka viss ir slikti, tad nu nē - viss ir slikti šeit.
Vienīgais labums, ka zinu kur smukas egles tagad meklēt, bet nu nafig to gabalu braukt pēc viņām.
Lai nesāktu jau nu tematu, runa ir par Rūjienas pusi. Portālā viss.lv sludinās ar šādu tekstu:
Piedavaju visa veida intimus pakalpojumus. Par samaksu pie sarunas. Rujienas puse. Man 25 gadi.
Kāds ir tur bijis? Zvanīju, teica, ka esot vēl aiz Rūjienas, prasīja 50 EUR, kas tur otrā galā notiek - HZ, jo aizbraukt nav sanācis. Foto arī nesūta, jo nevarot (cik es spriežu, tad podziņtelefons)
Sveiki kungi, jādalās laikam arī savā pieredzē. Runa par to pašu Lailu (27 gadi 24877814), sazvanīju, norunāju tikšanos. ĪStenībā ir 30 gadi. Atvēra durvis smaidīga blondīne, saģērbusies mājas kleitiņā, caur kuru jau varēja redzēt, ka ir riepa. Tālāk duša, atnācu uz istabu, noģērbos pliks, šī arī izģērbās, ieraudzītais nebija tā, ka ļoti patiktu, bet pa cik jau bijām pliki tad ko nu vairs. Apgūlos gultā, tālāk ciekurs12345 pieminētā "masāža", tad uzvilka gumiju, ņēma mutē - nepatika, uzsēdās virsū - kompresijas nav, pamocīju viņu minūtes 10 un nobeidzu. Atstāju 50 naudas, kopā biju minūtes 30 tur iekšā. Guļot uz gultas vēl kaut kas smirdēja pēc vecām zeķēm. Īsāk sakot murgs Ieteikt baigi nevaru. Īsumā kaut kā tā!
Uzrakstīju, iedeva telefona numuru - uzzvanīju, parunājos. Esot no Smiltenes, par tikšanos prasa 40 EUR, izklausījās nedaudz ar putniem galvā (tas tikai mans, iespējams, neobjektīvais viedoklis).
Varbūt kāds ir bijis? Zina kā izskatās un uzvedās?
Valmierā ir pilnīgi tukšs variants. Dabūju rokā šeit ne vienu vien reizi pieminēto minnku77, iedeva telefona numuru, teica ka mēneša beigās būs viss uz strīpas, bet nu sazvanīt nevar. Visu laiku izslēgts.
Sanāca pāris nedēļas atpakaļ pabūt pie pāris Cēsu skuķiem, cenas bomba, kvalitāte nekāda. Nu jaunas. Tikko sākūšas. Vārdu sakot nav vērts.
Ierakstīts
Sveiki censoņi.
Nesanāca laika aizbraukt.
Jautājums vai kāds ir bijis pie šīs dāmas?
Jau otru reizi Valmierā (cik esmu pamanījis). Zvanīju pirmajā reizē, runāja "ārzemju" valodā
Tad nu tagad domāju, bet bez atsaukmēm stromīgi...