Vienreiz atbildēja uz e pastu, teica mutiskais pieci sarkanie, klasiskais deviņi-desmit sarkanie. Teica vietas nav, var mašīnā vai viesnīcā, bet numuru tā arī neatsūtīja.. 🤷♂️
viņa raksta pa pa 30. eiro. Tad jau cenas kritušas vai kā?
Nu nav viņas šajā video, tas ir kārtējais specveltījums Johanam, kurš kaut kādu tuftu te visu laiku lej - kaut ko interesējas, bet pie nevienas nav bijis un nevienam neiesaka u.t.t., vai nu kaut kāds tīnis vai nu psihuškā izlaidums.
Tas tā kā izklausījās pēc uzbrauciena? Visi jau nav tādi kā tu kas iet regulāri pie prostitūtām. Es neeju pie manis nāk ja vajag. Bet gluži logiski ka pie kuras tad ir vērts vispār iet? Reāli ja pa nakti 20.-50. eiro un nav tikai trula nodrāšanas kad ātrāk gaida lai tikai naudu dod un vsjo tad vēl jā. Kāda jēga izmest naudu? tad jau kulakā pat tas pats vismaz nauda paliek pāri
Tagad ir viena reklamējas puh.lv ka ieiet Anda, grib 60. eiro auto http://http://puh.lv/lv/cat-girls-looking-for-sex/ad-atrodos-salaspili-se/2562218.html. Ja piedava maja tad uzskruve baigo cenu tad uzreiz grib 200. eiro. Bet doties nav profesionale un jauna smuka, vēl skolniece kaut gan gadus raksta ka 24 bt īstenībā bet krūtis mazas. Lūdzu kāds var pāraudīt viņas vai ir laba?
Mašīnas pašam zināmu apsvērumu dēļ nav, bet ir dzīvoklis, bet tā "mantkarīgā"" maita uzreiz 200. eiro tad grib. Ja pa stundu grib 200. eiro, tad paldies nē.
Vispār mes esam ES bet šitas viss kaut kā nav sakārtots. Vācijā tur šitas jautāums ir sakārtots. Viņas maksā valsī arī nodokli.
Te tas tiek uzskatīts aj nu kas tur meitenei nav no kā dzīvot tāpēc pārdodas. Viņa jau pa grašiem. Varu derēt ļoti daudzas no viņām reali pelna ka deputāti un vairāk.
Es jau nesaku ka man vis kārtībā, bet ja man ir daži putni, tad tev vesela Ķekava (putnu fabrika) :D
Pēc sevis spried?
Vispār jau tā Sincha vispār nepiekrīt uz stundu. Tā kā teikt tur nav man īsti ko darīt.
Tad vēl nezin kāda šai būs attieksme moš vispār neko, grib tik lai dod pa velti 50. eiro pa to ka smuki izskatās.
Neviena nav tā vērta lai maksātu pa 15. minūtēm mineta 50. eiro, nu labi 20. minūtēm, turklāt vēl mašīnā. Tad labāk es pa to naudu aizeju uz erotisko masāžu.
Atkārtošos, bet kā saka - atkārtošana ir zināšanu māte. "Zināmā mērā pēkams" ir praktiski jebkurš, jautājums vai tev pietiek naudas nopirkt
>>>
Dēls atnāk pie tēva un prasa: "Tēvs, kas ir praktiski un kas ir teorētiski?" Tēvs aizdomājas, ierauga māti un prasa tai: "Māt, vai tu pārgulētu par miljonu?". Māte saka, ka pārgulētu. Ierauga meitu, prasa viņai to pašu, viņa arī pārgulētu. Ierauga vectēvu, prasa šim arī. Vectēvs: "Zini, dēls, es pat savos 70, par miljonu mierīgi atdotos jebkuram vecim".
Tēvs saka dēlam "Redzi,dēls, teorētiski mēs esam miljonāri, bet praktiski pie mums dzīvo divas maukas un viens pediņš!"
Bet vispār - manuprāt tev ir smagas psiholoģiskas problēmas ar sievietēm, tā gan nav mana darīšana, bet tomēr ..
KO domā ka tie kas pērk meitenes ir kārtībā? Ko domajies pašam vis ideāli? Ja jau ņem meiteni pa maksu tad jau ir problēmas. Sieva nedod vai vispār nav meitenes vai vienkārši gribās laist pa kreisi ar pērkamām.
Te vispār pusi dienas jādomā, ko autors ir gribējis pateikt. Tāda lieta kā komats laikam viņam uz klaviatūras neeksistē?
Labi ja tev vajag garumzīmes un būs. Bet laikam nemāki latviešu valodu? Vispār jau topiks bij lai novērtē to sinchu 29. gadīgo nevis te man brauc virsū.
Apsveicu Johan! Tu būsi šī gada kuriozu varonis! Aplausi nespej rimties! Smiekli un asaras arī!!!
Šajā gadījumā garam vārstījumam nebija jēga, jo esi nelabojams - lasīt neproti un tā vietā lai par pakalpojumu sarunātu ar sniedzēju uzdod glupus jautājumus te.
Bet varbūt kāds cits vismaz ņems vērā
Pat nekomentēšu summu par minetu mašīnā pirkt gribētājam
Tu ko te vispār? tu laikam nesaprati ka māku lasīt bet tu manus zemtekstu nesaprati. Vienkārši tak saproti pats, kāda man jēga jautāt ko viņai, ja viņa teiks ka viss būs ideāli un grib pēc iespējas vairāk nopelnīt un visticamākais ka viņai neintresē, vai izkatos pēc mērkaķa galvrenais ka tik maksā. Jo latvijā daudz ir visas zināmā mēra pērkamas. Tās visas ir viņu problēmas, ka viņām vairak intresē nauda nevis vīrietis.
Nē, vispirms izstāsta savu dzīves stāstu - kur dzimusi, kur augusi, kurā skolā mācījās, kā tēvu sauc un vectētiņu, cik viņas sunim gadu un ko vakar vakarā dzēra un ēda Tad viņa pāris minūtes pasūkā un saka, ka piekusi, ka "ko tad domā, ka viņa te par 50€ veselu stundu sūkās"
Un nekur ārā nekāps - tad Tu viņu vedīsi uz Alfu, kur viņa par nopelnīto naudu brauks pirkt sev šmotkas, liks uzgaidīt 2h un tad vedīsi viņu mājās, pa ceļam vēl nopirksi viņai cīgas un prežus sazin priekš kam :lol: Un tad nāksi te un čīkstrēsi, ka viss ir slikti, ka nav tā kā iedomājies un mēs te pateicām, a pašam jau to visu pajautāt / sarunāt nez kāpēc prātā neienāca, jo bērnībā mamma vienmēr visu priekšā teikusi un izdarījusi, a tagad esi pamests viens likteņa varā pēkšņi nabadziņš
Ā, vēl aizmirsu ārā laižot aizdosi viņai 30€ par nākošo reizi ar atlaidi un pēc tam viņa tavu numuru vairs necels..
Der? Pa lielam te nav šausmīgi pārspīlēts, bet "mašīnā sūkātāju" skarbās realitātes apkopojums
Bet ja moš es tikai beigšu no stundas ilgas sūkāšanas? Jāsūkā kamēr beidz.
Domā viņa atzīsies tāpēc arī te jautāju. Tad ko kāda tam morāla tam garajam vāŗstijumam? par to ka nav jēgas ņemt tās pērkamās un vajag tikai bezmaksas mēģināt dabūt vai kā?
Moš tad jāsāk domāt ko darīt šitajā forumā ja jau neņem pērkamās.
Vai jēga ar viņu tikties pa 50. eiro tikai minets nekas vairāk? Un kā parasti notiek ar to minetu mašīnā? Viņa atnāk iekpaj mašīnā, uzreiz paņem sāk sūkt un tas ilgs tik ilgi kamer tu nobeidz, tik pat labi ir kāds kuram nenojiet stundu tad var arī stundu darboties? Kamēr tev nojiet citādi jau nē? Līdz ko nobeidz paņem naudu un izkāpj no mašīnas ja?
Ierakstīts
viņa raksta pa pa 30. eiro. Tad jau cenas kritušas vai kā?