Kārlis0 0 Ierakstīts 2018. gada 14. augusts Jēkabpils 2018 Ierakstīts 2018. gada 14. augusts Gadijumā dzērvenītei netrūkst daži zobi? Un uz gurna ir tetovējums? Link to post
Kārlis0 0 Ierakstīts 2018. gada 16. jūnijs Jēkabpils 2018 Ierakstīts 2018. gada 16. jūnijs Ir varbūt kaut kas jauns jēkabpilī parādijies? Link to post
Kārlis0 0 Ierakstīts 2018. gada 16. marts Jēkabpils 2018 Ierakstīts 2018. gada 16. marts Da hujņa te ir man liekas lielākā daļa te ir diršana tikai un pediņi aiz tiem profiliem slēpjas vai arī slimi dročītāji Link to post
Kārlis0 0 Ierakstīts 2018. gada 20. februāris Jēkabpils 2018 Ierakstīts 2018. gada 20. februāris Kārtējā diršana!Zinu darbones Jēkabpilī, kāda jēga likt to kā nav Link to post
Kārlis0 0 Ierakstīts 2018. gada 8. februāris Jēkabpils 2018 Ierakstīts 2018. gada 8. februāris Jēkabpils oļimpiks tuvākajās pāris dienās izpildīs pusgada plānu. Patiesībā, labs mārketinga veids, būs man ar šis jāapdomā... Link to post
Kārlis0 0 Ierakstīts 2018. gada 8. februāris Jēkabpils 2018 Ierakstīts 2018. gada 8. februāris asprātīgi Kuru tad no visām? Link to post
Kārlis0 0 Ierakstīts 2017. gada 14. augusts Madona, Jēkabpils Ierakstīts 2017. gada 14. augusts Karlit, kas par hu*nu? Pec kada jopcik likuma man ir jaatbild? Par kadiem viltus profiliem??? Atbildi ja esi tik dross! Ta ka uz pusi esmu birzinieks un personiski pazistu Gunu tapec es labak zinu kas tur tagad notiek karliti!Karlit, kas par hu*nu? Pec kada jopcik likuma man ir jaatbild? Par kadiem viltus profiliem??? Atbildi ja esi tik dross! Ta ka uz pusi esmu birzinieks un personiski pazistu Gunu tapec es labak zinu kas tur tagad notiek karliti!Tad jau Tu droši vari pateikt kā Tevi sauc un mēs varētu tikties ? Daudzi cilvēki ir ieinteresēti Tevi satikt Link to post
Kārlis0 0 Ierakstīts 2017. gada 11. augusts Madona, Jēkabpils Ierakstīts 2017. gada 11. augusts Birzos nekas nenotiek tagad, meitene ir aizlaidusies uz arzemem (Guna).Tava ip adreses noteikšana ir sīkums, un par savu un citiem viltus profiliem Tu vari atbildēt gan pēc likuma gan ielas likumiem! Link to post
Kārlis0 0 Ierakstīts 2017. gada 8. jūnijs Madona, Jēkabpils Ierakstīts 2017. gada 8. jūnijs Tās Biržu dāmas numuru varētu pm.Kartejais jaunais profils kursh izplata nepatiesu informaciju, domaju tas ir viens un tas pats drochiitajs kas tik maina profilus par to birzhu daamu! tadus tik kjert un pa mutiiti! Link to post
Kārlis0 0 Ierakstīts 2017. gada 21. janvāris Madona, Jēkabpils Ierakstīts 2017. gada 21. janvāris Es personīgi esmu ticies ar mazulīt. Bija viss OK!Cik tai mazulitei gadu? Link to post
Ierakstīts
Gadijumā dzērvenītei netrūkst daži zobi? Un uz gurna ir tetovējums?