Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Liepāja 2019
Ierakstīts

Ko tad tu gribi uz sitienu dabūt lētu labu sievieti un kura ir gatava pie tevis braukt. Un vēl vēlam ar silikonu pupiem un dod visur... 

Lai veicas. Bet ja gribi izšaut olas, tad jau nekas cits kā Sigita vai Sanita neatliek. Vai vēl ir pāris sliktākas kvalitātes... 

Liepāja 2019
Ierakstīts

Stacijas meitenei man kontakti pazuduši, bet varu teikt ka tikkos ar viņu kādu laiku atpakaļ. 

Īsumā ņemama vidusmēra sieviete. Nekā īpaša un atdeve arī nav nekāda. Ja vēlas parastu minetu un parastu seksu, tad var ņemt, bet nekā ekskluzīva vai skaista tur nav.. Parasa vidusmēra darbone par parastu cenu. Ja nemaldos tad 25 eur viņai maksāju. 

Liepāja 2019
Ierakstīts

Sveiki vīri... Tas atkal es ...  :)

Man te tads jautājums... Sludinājums puh.lv  Kur pāris piedāvā tikšanos. Es ar viņiem sazinājos un šie saka ka var paņemt sievieti, ja atbrauc ciemos divi vīrieši... 100 eur prasa par tikšanos ar diviem. Gribēju jautāt vai kāds nevēlas pievienoties?

Sludinājums... https://puh.lv/lv/cat-other/ad-para-poznakomitca-s/3468683.html

Liepāja 2019
Ierakstīts

Kaut kāda mistiska sieviete pa freiju pisīsies ar diviem vīriešiem. Sieviete izvērtēs kandidātu bildes. Veči apdomājat vai tas jums ir vajadzīgs. Nezināmu sievieti vālēt kopā ar vēl vienu nezināmu vrieti. Tas ir gadījumā, ja dreams come true.  Un kur ir garantija, ka tā saucamā sieviete tik tiešām ir sieviete. Varbūt kaut kāds peģiks, kas dračī uz veču bildēm, vai arī kā savādāk izņirgājas par jusu foto un identitiāti, Un kur ir garantija, ka aizsūtot bildi jūs vispār dabūsiet atbildi, varbūt 'sieviete' pati nezina ko grib, šajā brīdī grib 2 pipeles, bet pēc brīža negrib neko. Bet jūs sūtat tikai bildes...

Nekad nevienam neesmu ar varu spiedis darīt kko pret savu gribu. Es piedāvāju un jūs izvērtējat, vai to vēlaties vai nē. Un ja mazliet apsmadzeņotu, tad zinātu ka visi esam pieauguši cilvēki ar ģimenēm un šeit daram lietas kuras nevēlamies, lai zin kads mums pazīstams cilvēks. Tieši šī iemesla pēc, ne es, ne sieviete, nevēlas uzskriet virsū, uz aklo tiekoties, kādam pazīstamam cilvēkam. Tāpēc ja kādam nepatīk noteikumu, kurus mēs nosakām pie tikšanās, vai kāds ir precēts un negrib sevi mums rādīt, tā ir tikai un vienīgi viņa brīva griba. Un jā... To nu jūs neviens nevarat zināt, kas slēpjas aiz šī piedāvājuma. Bet, ja mazliet ziniet to ko rakstu un sekojiet tam līdz, tad zināsiet, ka es vienkārši tāpat nerunāju un nepiedāvāju neko, par ko nevaru atbildēt... Lai visiem patīkams nedēļas sākums. :)

Liepāja 2019
Ierakstīts

Sveiki cīņu biedri... Nu šadien ir tāda situācija ka ir sieviete kura vēlas seksu ar diviem vīriešiem. Ja nu kāds šeit ieskatās un ir pietiekami drosmīgs lai šodien tiktos un nodotos mīlas priekiem trijatā (un vajadzēs bildi tavu, sievietei ir jāizvērtē) Tad esam atvērti piedāvājumiem. Protams viss stigri konfidenciāli. Ja ir interese PM. Ja nav, tad neko nerakstat man.. Bildes nebūs. Tiem kas tikai grib paskatīties. Ja būs nopietns interesents, tad visu apspriedīsim pie tālākas sarakstes. Šis viss aktuāli līdz +- 14:00  Pēc tam vairs vatrat nerakstīt.. Nav maksas sieviete un nejautājiet man viņas kontaktus. 

Lai visiem veicas un baudiet brīvdienas... 

Liepāja 2019
Ierakstīts

Sveicināti! Es te jauniņais vart man privāti atsūtīt kādas jaukas dāmas nr? Paldies jau iepriekš un lai labi noiet!

Vari Puh.lv bet var dabūt traumu pirmajā reizē... Ja ne ar to satiekas... Uzrakstīju tev PM . Pameiģini Sanitu pie pirmās reizes. Vismaz attieksme laba un augums tīri ņemams. Lai veicas un stāsti kā gāja. 

Liepāja 2019
Ierakstīts

Jurists111 un fantomas

Nu pēc jūsu stulbā bazara jau var pateikt, ka jūs esat 100% tīrasiņu Liepājnieki -Nu tie, kas uz ielas pīpina, kad kādu palaiž satiksmē no mazākas ielas un paši nekad mūžā nevienu nekur nelaiž un spiež nost ielas malā.

Bled dalbajobi -vienkārši iemetu, ka tāda ir parādījusies puh.lv neviens neprasīja jūsu intelektus un cepumus.

Un tev noteikti nav vairāk par hmmm... 18 gadiem 22? 

Liepāja 2019
Ierakstīts

Kas jūs vīri ar pautiem domājat, vai ar galvu? 

Protams ka feiks tas ir...Jūs lasat šo forumu visu, vai tikai šo sadaļu? Neviens šāds darījums vēl nav beidzies ar reālu tikšanos. DOMĀJIET... Un lasiet arī citu pieredzi... 

Lai visiem izdodas vakars... Pagaidām čau... 

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.