Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Jēkabpils Rītvakar Brauciens Uz Gangbang
Ierakstīts

Rītvakar kādi grib sastādīt kompāniju braucienam uz GangBang pie apaļītes! Jauna 26 gadi, ir darbināta, viss kārtībā!

Meiča nav pērkamā, bet izdevumi par braukšanu katram savi vai ja kopā tad nu degviela + īrējam vienu namiņu.

Ir 2-3 vakances!

Foto ir, vaicājiet!

vari foto atsutit uz lajins2@inbox.lv ! pec 3 nedelam at ko doma? es tad no UK atbrauksu uz 3 nedelam apmeram so 9. junija!:)
Jēkabpils 2018
Ierakstīts

neticas man par olimpic.

ka pagajusho gadu bij par drogas pardevejam rimchika :D

vot gribetu redzet ka vins olimpic piedavaja dzive ! da muld drizak drizak no apsarga pa muti dabutu un izlidotu ara tur tak kameras ir ! ies kads olimpic prasit:D bez nekadas sikaks info ! :D
Jēkabpils 2018
Ierakstīts

es vakar uzzvaniju tai " New" un man jau pietika ar to, lai atri pardomatu un izdzestu to numuru :) ! vai dzerusi vai kaut kur no kadiem pakiem atbraukusi ! tads runas stils vnk sausmas :) un sapratu ka visdrizak tur neka nav un nebus !

Rēzekne, Jēkabpils, Preiļi
Ierakstīts

Izkausās pēc sociālās palīdzības. Sorry:)

Ari esmu bijis tur pie viniem :D ! ari beigas zel bija izteretas naudas bet strunts par naudu isteniba ka laiks bija iz4akarets ! tomer gabals jakratas lidz rezeknej un ta vecene bija talu no ta ko vina rakstija par sevi :D !  man gan slava bogu vecis nepiedavajas :D ! varu apstirpinat ko teica kaupo77 :)) ! 

Madona, Jēkabpils
Ierakstīts

kads  var  aiziet parbaudit kas tur par sukatajawc  piedavajas tagad tikties pie siem  bebru 7 :)) no 4 sex !  nu ja bus viens vecis  ta pohuj aizies prom :D  !

Ilzīte ir atpakaļ biznesa :D

psc nu kad ieraudziju ilzites tas numurs !  ne paldies ! par velti pat nevajag :D

Madona, Jēkabpils
Ierakstīts

Pilnīgi piekritu Tevis rasktitajam.  Tik man toreiz ar to Pļavinas mei4u bija ta ka vnk jau nebija kur likties, biju bikit apmulsis, un man dzgn zemi standarti, ķipa japaprove visu.. :D

Domāju ar Agzu no Pļaviņam būtu lidzīgi... ka arī rakstija par to Anastasiju no 4sex, ka ķip no viņas smird un t.t. 

Un par to no Cukurfabrikas gan negribetos domāt kāda viņa būtu.. 

Tomēr man ar pastav kkādas robežas cik talu var krist... :D :D :D

es to ciganiti ja ta ir ta rdzeju pie betas bebros-vina nesmirdeja un izskatijas diezgan kopta ! nu nebija krokodils vismaz kaut gan, protams, ari ne  jau topmodele , bet nu slaida , tumsiem gariem matiem un tiri norm minuki un maicina !  parak velu pamaniju ! butu numuru paprasijis un cenniku  :D !

Madona, Jēkabpils
Ierakstīts

sveiki ! joka pec domaju te uzjautat varbut kads zina tadu  ciganieti salidzinosi jauna un kopta melniem pagariem matiem ! redzeju sodien bebros iekapa kaut kada masina ! staveja ar mobilo rokas un gaidija pie betas :)) ! es vnk pipeju  un ta ieveroju nejausi ! nu neizskatijas ari ka radinieks vinai un aizbrauca uz daugavmalas pusi :)) ! varbut kads zin ? numuru neuzprasiju jo vina jau kapa masina  !

Madona, Jēkabpils
Ierakstīts

Ja jau palīdz viens otram, tad tak meitenes nemaz nevajag! :D

un 4sex nemaz nav tadas maza47.no kuras dirsas si kundze ir izrauta?

. Ir bet aizmirstiet to numuru , atsutija man bildi moins tads briesmonis un vel kautkada divaina !
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.