Tas pats, tur nav īsti kārtībā ar to. Vispār tam profilam nebija jābūt šeit laikam, jo nekur jau nesludinās, sanāk, ka randomā sazinās no malas viņai.
Tā ir ta pati no Oglaines. Kur vel puh.lv bij nofočēts no malas kadam sēdējs uz celīšiem.Es esmu bijis. Nekā laba nau. Bet bildes ieliktas vnk bomba. Varēja jau meitene kājas nomazgāt i iztabu piekārtot.
Nop tur kāds cits. Bet pa to reklāmas bildi interesanti, kā tāda varēja tapt. Viņu kāds pieskata vai vai. Nez vienīgā ideja kas ir ka ved viņa uz noteiktu vietu, kur ir kāds kas uzmana to visu procesu un ar ir iemūžinājis.
Kas atceras, bija meitene vardā ksenija pirm gada vai pat vairak, Satiksmes iela apkartne? ka viņu atrast?
Tā ksenija bij stīgā tik labi mutē ņem i sex ar aktīvi šiverējàs. Viņa uz Angliju aizbrauca jo zb tādā veidā viņai naudu pelnīt. Viņa tiešām bij mauka kas bij tās naudas verta pat nedomājot
Kāds ir šo fuksējis? +-ok, vai kā vienmēr viss slikti?😂
Vakar aizbraucu jo pēc dziesmu svētkiem bij brīva diena un šamējā varēja. Sarunāju visu to procesu pa 50€ i tad devos ceļā. Sarunāju ka mutē ar panems jo kas tā pa pišu ja mutè nepaņem. Nu ko aizbraucu uz turiemi maziņš ciems. Satiekamies braucam uz mežu. Jutama alko smaciņa. Bet nu tas drosmei Sūkā tā čabīgi knapi pipelei galu ieliek mutē un cer ka būss. Kādas 5min ir pasūkājusi i liku dziesmā. Nu knapi dzīva, parņēmu inicitīi i bij ok. Nu 50€ max ko vērts tas viss viņas pasākums.
Viņa ik pa brīdim nomet ciparu. Ja labi runā var sexu sarunāt pa 70€
Esmu pares reizes licis slodzē viņu. Bliņ tieviņa, ļoti tieviņa. Pa 70€ var bet ne pa 100€ ta labāk piemetu i aizbraucu uz rīgu un kādu eksotiku nobaudu
pirms 19 stundām, hei teica:
Par viņu Lielmeistars bija rakstījis.
Atrodās iecavā Ņu tā nekas vau bet nu 50€. Takā nau daudz var aizbraukt. Tiekās dzīvoklītī 9stāvu mājā. Dzivoklīts vienkārš. Sūkāt var iedot bez gumijas kā arī sex bet veselība svarīgāka takā es visu tik ar gumiju. Dupsī ar dod, to ar padarbināju. Pa 50€ es viņu izpisu visos caurumos.
@robis112 jau neatklāja personas identitāti (man liekas, nav iespējams celt neslavu par anonīmu personu), vienkārši saka, ka ir paņēmis priekšā to sludinājuma meiteni vairākas reizes. Domāju, ka visi, kas bijuši, sapratīs, ka tā meitene baigos makaronus karina, stāsta arī
Ierakstīts
Nu nez pirma dzirdēšana. Intresanti vai kāds ir ticies ar vinu? Vai ar viena tante. Nevaidzētu taisīt tigu i izplatīt baumas.