Jauniņa gadi bij ap 27. satikāmies Satismenē. Minets labs meitēns centās no 10/8. Sex pašvaks nu tāds no 10/5. I pa pakalpojumu 70naudas. Vietas nau tikāmies mašīnā. Bet nu liekās ka biju viņu jau slodzē licis.
Nu intresanti intresanti. Sen jau tādu vaidzēja, lai damas var izteikt ar savu viedokli kas ko kā. Bet nu vel es nesaprotu kā var gribēt sex bez gumijas. Ja viņas dotu visiem bezz, ta te puse staigātu ar pilošiem galiem i pie urologa būtu garas rindas. I vel meitenes atbraukušas piepelnīties no Valmieras Liepājas un jūs cakarējat viņām laiku i neierodaties. Tā nu nau smuki cienīt vaig citu laiku. Jo pa īres dzivokli jāmaksā u.t.t BET DĀMAS AIZSEDZAT PĒDĒJOS 2VUS CIPARUS NO TEL NUM. JA NU NESAPROT PILNĪBĀ TAD NU NORĀDAT VISU.
Es vispār neko nedomaju 🙂 šeit bija interesē par meiteni ar tādu vārdu, es tik uzrakstīju faktus - sūta daudz intimbildes/video, tikties nevēlas. Lai katrs doma pats ko vēlas 😉
Tu nopietni domā ka meitene reģistrēsies saitāa uzrādīs isto vārdu uzvārdu. Nu tiešāam tev šķiet ka tā ir viņa. 100% otrā pusē ir kāds stalkers kam viņa neiedeva i ceļ meitemei neslavu
Ierakstīts
Es parasti iedodu viņai pasūkat. Centīgi nem mutē. Varētu pat teikt ka vakumu uztaisa mutē. Sex gan nē, parāk liels kombains viņa.