Ja iespējams, prieks viņas gadiem ar domāju ka summa pa lielu 4 nulle būtu ok
Jā, tas būtu atbilstoši.
Ok saprotu, ka ir pieprasījums un nav piedāvājums, līdz ar to var cenu pacelt, bet šeit jau ir ielekusi Annas cenu kategorijā un tā jau nevar salīdzināt.
Diāna ir reāla. Biju. Bildes varētu būt viņas, bet ar spēcīgu foto apstrādi vai 10 gadus vecas. Vai 45? Stipri apšaubu, drīzāk 55. Nevēlos neko sliktu teikt, bet mans skatījums - nav tās summas vērts.
Visi tik runā, bet kad reāli vajag kādu info, tā klusums, neviens neko nevar pateikt. Cik zinu, tad Ilze pa Rīgu uzdarbojās, Elīna laikam vispār pametusi šo nodarbi.
Es jau ar neprasīju detalizētu info. Tik intereses pēc vai tā ir tā pati. Viena te preodiski sludinās, bet nekādi nespēju trāpīt uz to. Šad tad vēl ilzīte uzrodās saldū, bet tas jau ir cits stāsts
Es par vēlu viņu ieraudzīju. Ko vairāk vari pastāstīt?
Samelojos. Izrādās brīvdienās Saldū ir Sievietes kurām vajag gan papildus naudu, gan pie reizes seksu, jo vīrs ir nedaudz piegriezies ar kārtējo plostu pie čomiem. Ir tikai jāselekcē, un ja vēl esi nevietējais, un ja vēl vari paņemt viesnīcā numuriņu nevis vest uz mežu vai kaut kādu dzīvokli tad ir varianti.
Naudas tēriņi viesnīca ~40€, iepazīšanās dzēriens ~3€,uzkodas utt ~15€ dāvana sievietei naudas izteiksmē 50€. Kopējie tēriņi attaisnoja sasniegto rezultātu un atdevi.
Jāraksta uzreiz, ka tas tomēr ir nepastāvīgs variants, jo variantu iespējamība noteikti ir atkarīga, no mēness fāzes, kalendāra datuma, sievietes hormonālā fona un cik sen nav bijusi ar sakarīgu vīrieti.
Ierakstīts
Jā, tas būtu atbilstoši.
Ok saprotu, ka ir pieprasījums un nav piedāvājums, līdz ar to var cenu pacelt, bet šeit jau ir ielekusi Annas cenu kategorijā un tā jau nevar salīdzināt.