Keita (21 gads)Esmu jauna kopta meitene, ar lielām krūtīm , kura meklē tikšanos kautkam jaukam, ( klasika) Bonuss ( runājams)Atbildu tikai wcp! Esmu reāla ! Foto pie sarakstes, tavs / mans. Divi😍pieci😍pieci😍astoņi😍seši😍septiņi🥰deviņi😍četri |
|
pirms 2 stundām, MessaMassa teica:To ko viņa atsūtīja, pat vairākas, nevaru saprast fske vai kas..
Vari atsūtīt?
On 2021.09.14. at 08:01, Nutorious teica:Tur tak visi kontakti ir norādīti. 😅😅😅
Cik saprotu viņš jautā kontaktu ,par to krievtautības māsiņu!
pirms 9 minūtēm, Edgars pilens teica:Viņa ir ok? Vai?
Ir kādam bilde varbūt no grobinas msitenes?
Whatsapā viņai ir bilde. Pāris rakstus atpakaļ vīri jau rakstīja. Lienot ār no krūmiem utt..
pirms 16 minūtēm, Kapuns teica:Slimnīcas meiču zinu tikai vienu Annu blondo, kas reizēm liek ņemties vannasistabā un tai ir cits nr. Šo nezinu.
Viņa un ari visas citas bieži maina nummurus , lai pievilinātu jaunus klientus. Bet šo atpazinu pēc balss.
On 2021.03.14. at 12:34, velvetxxx teica:
Kā tad tur palika ar šo būtni????????
pirms 3 stundām, Kapuns teica:26835280
Kas šī tāda ir? Kur pieņem, cik prasa? Mēģinu sazvanīt, bet pagaidām bez rezultāta.
Izklausijās pēc slimnīcas meičas !
Varētu info kur meitene sludinās?
Un kādas atsauksmes par Elvitu no karostas? Kura puha reklamējas.
Sveiki vīri kā ,tad palika ar to BOLINGA MEIČU? Tāda vispār pastāv?
Sveiki vai kāds no jums jau ir bijis tikties ar šo meiteni?
2 8 1 4 7 08 3 epasta reti eju...
Vārds: anete
Vecums: 27
Pilsēta: Liepāja
Ievietots: 2019.11.08 10:25:15
Vai kāds jau ir bijis sildīties?
Sveiki ir pienācis drēgnais rudens, un noteikti jāatrod veids kā
sasildīties. Es gribētu sniegt karstus un patīkamus brīžus tieši tev!
Esmu gara auguma apmēram 180cm, izteikti apaļīga, ar lielām krūtīm
un dibenu, tumšmate. Esmu kaislīga un ticu ka spēju piepīldīt tavas
karstākās un neķitrākas fantāzijas. Atrodos Liepājā ir vietiņa.
Ja esi ieinteresēts tad raksti savas vēlmes, vecumu un noteikti spēsim
par tālāko vienoties! Par naudiņām vienosimies sarakstē, garantēju
konfdencialitāti!
Tad jau uz drīzu tikšanos...
Lindiņa (25) - izvirtigaminka1@gmail.com
Sveiki dažas nedēļas atpakaļ gribu.lv bija šāds sludinājums , vai kādam izdevās tikties arī?
Sieviete ar kuplām formām meklē Liepājnieku kurš spēs
mani dažādi izklaidēt. Atbildēšu tikai tiem kuri būs pievienoši
savu foto.
Alise (27) -
Sveiki cīņu biedri ! Vai ir kāds kas var padalīties ar info. par šo meiteni https://puh.lv/lv/cat-girls-looking-for-sex/ad-jauna-simpatiska-sie/3547520.html
jauna simpatiska sieviete iepazisies ar materiali nodrosinatu dasnu virieti... aizputes novads...vieta nav... tikai masinaa
Komerciāls sludinājums
Vārds: anete
Vecums: 26
Telefona numurs: 2609****
E-pasts: mar***@inbox.lv
Pilsēta: Liepāja
Ievietots: 2019.04.11 12:45:47
Sveiki kādas atsauksmes par šo ??????
28.03.2019 10:07
sieviete 26g iepazisisies ar dasnu materiali nodrosinatu virieti ar masinu...es no kalvenes puses vieta nav
26094339
Sveiki vai jūs domājat to sievieti pie autoostas kurai 2 bērni? Par to pa kuru bija raksts šī gada sakumā vai pērnajā diskusijā?
vecais nr 28271486
jaunais nr 24791027
liepajniekos uzpeldejusi jauna ir kads ticies?
Jauna meitene (23,160,80) vēlas satikt kādu jaunu, pievilcīgu puisi līdz 28.
Stacijas meitene ir atradusi darbu. Nekādīgi vairs negrib tikties.
Bet kāda kvalitāte bija un cik prasīja, vieta arī viņai bija, ir? un kāds vizuālais cik lielas krutis?
kas tur ar to kas pie stacijas kurai tie divi berni, ir nemama jega braukt meginat?
282714 86 ...Paziiistu meiteni...2vi siiikie,pa cuku uzražoti.Dod visiem..33gadi,kartiga tauku kaarta...Kadreiz jaunibaa bija tiiri OK...
ka ir ar vinu cik liela tauku karta ir kada izskatas?
Salvadors , tieši priekš Tevim variants - 22130439 (pieņem sms).
Pieņēm katru dienu , līdz 17:00 . Brauuc kur pateiksi(vieta arī ir laikam) , darīt ar viņu var ko gribi(anals, klassika, oralais , gan ar 2viem arī piekrītis) .
Nav tieva , nav resna , kopējais izskats 5.5/10 . Drusku nodzērta. Ir vīrs, cik es zinu.
Ļoti svarīgi - ka viņai patīk darīt to ko viņā dara. Jūtas sirsnība.
Laipna.
Ļauj viņu filmēt , ja pareizi sarunāties ar viņu. Kad reiz bij ap 10 orala video ar viņu .
Viss labi , tikai viņu izbauda visa pilsēta pa 3-4 reizim katrais.
Tikties ar Tevim var kur gribi , gan laukā , gan auto , gan pagalmā k-kada.
Oralais jau nav tik labs ka agrāk , drusku halturē ... Tapēc vairāk neredzu viņu .
kas tur bija ar tiem video?
282714 86 ...Paziiistu meiteni...2vi siiikie,pa cuku uzražoti.Dod visiem..33gadi,kartiga tauku kaarta...Kadreiz jaunibaa bija tiiri OK...
kur si pienem?
Pazīstama meiča. Ņem 20e. Kas zin šo -25348156 Itkā Karosta.
kada izskatas cik gadu kadas aprises?
Ierakstīts
Vakar uzradās šie trīs sludinajumi, ar vienu e-pastu, kur pirmajā parādīja to pašu meiteni, ko tajos sludinājumos. Un vēlāk jau ieliek sludinājumu, meklējot vīrieti + vīrietis.
Roberts (24 gadi)
Sveiks esmu es puisis un meitene mēs meklējam klasisko seksu 3 ar vīrieti bet mēs par naudas bonusu tiekas , vieta ir
Noslepums (21 gads)
Sveiks meitene pārdod savas bildes un video par nelielu naudas summu uz konta , meitenei 21 gads garums 1. 70 krūtis 7 izmērs gaidām ziņas
Dmitrijs (24 gadi)
Sveiks tikšos labprāt kaut vai uz nakti jeb pa nakti ar to kas grib samaksāt man naudas bonusu un izdrāzt mani un es varu sūkāt vietas nav vari atbraukt pakaļ ar savu auto