Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Liepāja 2026
Ierakstīts · Paslēpa Kitija, 12. janvāris - Apvainojumi, naida kurināšana
Paslēpa Kitija, 12. janvāris - Apvainojumi, naida kurināšana
On 9.01.2026. at 19:30, Silvestrss teica:

Jā , tāda patīkama , maziņa , apaļīga. Ļauj beigt iekšā 😋 vienīgais vietas viņai nav.

Nu tur 4 darbones ir , pati tante Silvija un viņas divas sušķītes , tad vēl Samanta 20 gadīga , stāvoklī 5 mēnesī. Viņa gan ir kopta slaida. Es viņu purināju vasarā. Viņai atkarība no telefona un koka, bet tad kad mobilo noliek malā , ir forši, dod arī bez  😋

Tu bez preža drāz maukas?! Labāk sakrāj naudu smadzeņu remontam! 😄

Liepāja 2026
Ierakstīts
pirms 4 minūtēm, MartinSaldus teica:

Jūs ar Samantu sarunājat sazvanoties vai arī sms?

Man ir doma uzaicināt uz viesnīcu, lai nav pa to cūku kūti 🤷

Sazvanījos un sarakstos watsapp. 

Es arī uz to miskasti negribu iet. Piedāvāju citur vietu, bet viņa saka ka tikai pie viņas tikšanās. 

Gribētos jau izjat prego 

Liepāja 2026
Ierakstīts
pirms 5 minūtēm, Silvestrss teica:

Meitēnam ir atkarība no telefona. Vari negaidīt nekādu uzmanību. Viņa nenovērsdamies no telefona pateiks, ģērbies nost , nedaudz ar muti un tad aicina kāpt virsū. Bez liekām emocijām , tikko beidz , atkal telefonā 😂😂 €140 tiešām nav tā vērts. 

Attieksme 3/10

Sekss 4/10

Cena 1/10

Vismaz ir tīrīga? 

pirms 8 minūtēm, Silvestrss teica:

Meitēnam ir atkarība no telefona. Vari negaidīt nekādu uzmanību. Viņa nenovērsdamies no telefona pateiks, ģērbies nost , nedaudz ar muti un tad aicina kāpt virsū. Bez liekām emocijām , tikko beidz , atkal telefonā 😂😂 €140 tiešām nav tā vērts. 

Attieksme 3/10

Sekss 4/10

Cena 1/10

Vasarā viņa prasīja €120 par 1h. Tagad cenu uzcēlusi uz €140 , laikam inflācija dara savu 😆

Es viņu mēgināju vasarā , pirms viņa bija stāvoklī. Tagad nezinu , kā mainījusies. Tad viņa bija slaida , pat pārāk kārna priekš manas gaumes 

Tas uzbudinoši ka stāvoklī. :)

Liepāja 2025
Ierakstīts
pirms 11 stundām, Andrej878 teica:

Nu godīgi sakot mēs zinām šos varoņus. Vieni un tie paši katru gadu raksta vienu un to pašu hujņu par HIV Sanitai… Ja palasīt forumu Minhauzena stāsti pīpe maliņa un indiešu kino arī. Viss vairāk man patika, ka pie viņas mājām stāvēja policija un vēroja kas nāk. 🤣🤣🤣 Un teikšu ka ir, es aizgāju paskatīties. Un ka Jūs domājat tur bija kāds ? 🤣🤣🤣Nu jobana dzīve …

To vai ir vai nav neviens nezin. 

Liepāja 2025
Ierakstīts
pirms 59 minūtēm, Jukos21 teica:

Ziniet kaa man taa Sanita ari nepatik, bet man kaut kaa liekas, ka kads vai kada apzinati izplata nepatiesu info pr to ka vinjai ir hiv/sts. Kadreiz vairakus gadus atpakal kad vinu apmekleju viss bija ar prezervativu.

Ar maukām kaut kā ir arī savādāk nekā ar prezervativu?😄

Liepāja 2025
Ierakstīts
On 21.11.2025. at 14:12, jurka2 teica:

Triperis jau huinja, tas tik iesnas panem šprices un bus ok. Labi ka nenokeri hiv

Kāds ir bijis pie tās masieres kas puha sludinas. Tada liekas neadekvata

To vai nav HIV varēs pateikt daudz maz droši pēc vismaz 3 nedēļām. 

Kaut gan saplistot prezim un uzreiz pārtraucot, neliela iespēja ar kaut ko inficēties. 

Ejot pie maukam prezi jāpērk svaigi nevis jāizvelk pusgadu turētu kaut kur. 

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.