Jā , tāda patīkama , maziņa , apaļīga. Ļauj beigt iekšā 😋 vienīgais vietas viņai nav.
Nu tur 4 darbones ir , pati tante Silvija un viņas divas sušķītes , tad vēl Samanta 20 gadīga , stāvoklī 5 mēnesī. Viņa gan ir kopta slaida. Es viņu purināju vasarā. Viņai atkarība no telefona un koka, bet tad kad mobilo noliek malā , ir forši, dod arī bez 😋
Tu bez preža drāz maukas?! Labāk sakrāj naudu smadzeņu remontam! 😄
Meitēnam ir atkarība no telefona. Vari negaidīt nekādu uzmanību. Viņa nenovērsdamies no telefona pateiks, ģērbies nost , nedaudz ar muti un tad aicina kāpt virsū. Bez liekām emocijām , tikko beidz , atkal telefonā 😂😂 €140 tiešām nav tā vērts.
Attieksme 3/10
Sekss 4/10
Cena 1/10
Vismaz ir tīrīga?
pirms 8 minūtēm, Silvestrss teica:
Meitēnam ir atkarība no telefona. Vari negaidīt nekādu uzmanību. Viņa nenovērsdamies no telefona pateiks, ģērbies nost , nedaudz ar muti un tad aicina kāpt virsū. Bez liekām emocijām , tikko beidz , atkal telefonā 😂😂 €140 tiešām nav tā vērts.
Attieksme 3/10
Sekss 4/10
Cena 1/10
Vasarā viņa prasīja €120 par 1h. Tagad cenu uzcēlusi uz €140 , laikam inflācija dara savu 😆
Es viņu mēgināju vasarā , pirms viņa bija stāvoklī. Tagad nezinu , kā mainījusies. Tad viņa bija slaida , pat pārāk kārna priekš manas gaumes
Nu godīgi sakot mēs zinām šos varoņus. Vieni un tie paši katru gadu raksta vienu un to pašu hujņu par HIV Sanitai… Ja palasīt forumu Minhauzena stāsti pīpe maliņa un indiešu kino arī. Viss vairāk man patika, ka pie viņas mājām stāvēja policija un vēroja kas nāk. 🤣🤣🤣 Un teikšu ka ir, es aizgāju paskatīties. Un ka Jūs domājat tur bija kāds ? 🤣🤣🤣Nu jobana dzīve …
Ziniet kaa man taa Sanita ari nepatik, bet man kaut kaa liekas, ka kads vai kada apzinati izplata nepatiesu info pr to ka vinjai ir hiv/sts. Kadreiz vairakus gadus atpakal kad vinu apmekleju viss bija ar prezervativu.
Ar maukām kaut kā ir arī savādāk nekā ar prezervativu?😄
Ierakstīts
To jauno kas ir stāvoklī kāds ir apciemojis?