Nu godīgi sakot mēs zinām šos varoņus. Vieni un tie paši katru gadu raksta vienu un to pašu hujņu par HIV Sanitai… Ja palasīt forumu Minhauzena stāsti pīpe maliņa un indiešu kino arī. Viss vairāk man patika, ka pie viņas mājām stāvēja policija un vēroja kas nāk. 🤣🤣🤣 Un teikšu ka ir, es aizgāju paskatīties. Un ka Jūs domājat tur bija kāds ? 🤣🤣🤣Nu jobana dzīve …
Ziniet kaa man taa Sanita ari nepatik, bet man kaut kaa liekas, ka kads vai kada apzinati izplata nepatiesu info pr to ka vinjai ir hiv/sts. Kadreiz vairakus gadus atpakal kad vinu apmekleju viss bija ar prezervativu.
Ar maukām kaut kā ir arī savādāk nekā ar prezervativu?😄
Veči,pagātnes notikumi atkārtojas! Ja esat ekstrēmisti,un nebaidāties saķert HIV no Sanitas,lūdzu,puriniet vinu talak😆 Pazīstamais bijis pie viņas,nesen uztaisīja analīzes,un jā. Atkal ir iesniegums policijā (lai gan jēga gan jau,ka maza,ja jau cik gadus met mīksto un turpina darboties). Varbūt tāpēc tāds klusums pagaidām no viņas.🤫
Tā kā veči,ja jums svarīga sava veselība,un esat pēdējā laikā pie viņas bijuši,pārbaudieties.Diez vai gribat sabojāt savu veselību līdz mūža galam vienas baudas dēļ😉
Ierakstīts
10