Sendijai pēc TV šova nauda beigusies. viņa guļ kā baļķis, nav vērts laiku tērēt. Pēdējo reiz satikos ar viņu 2021, lieki piebilst ka toreiz tas maksāja 50e. Guļ uz muguras, vai kā noliksi, pati baigi neizrāda interesi kaut ko pamainīt vai kaut vai pasūkt galu, un skaņas nekādas arī neizdod, respektīvi nekaifo.
Sanitai manuprāt ir patstāvīgs partneris,kādu laiku atpakaļ redzēju viņu ar kādu vīrieti kopā gāja zem rokas.tā kā,ja braucat pie viņas varbūt ir vērts piesargāties,vai blakus istabā nav pārsteigums.
Protams nezinu vai tā ir taisnība,tikai mans pieņēmums
Ar slimnīcas meiču nav vērts, attieksme drausmīga ir. Visu ātri ātri un prom. Un pēc bildēm arī nekāda skaistule nav
Labākā, kas ir bijusi, ir gaistosais tauriņš, ar to varēju visu nakti ņemties un kā gribi. Eh lieliskas atmiņas ar viņu, bet diemžēl vairāk nedara to. Ir atradusi otro pusi cik zinu. Tāpēc tagad tikai mīļākās meklēju, ne fejas. Ir protams jāiegulda nedaudz vairāk laika, bet ir tā vērts.
Tas gan, ka tik visu uz plaukstu nolikt. Tīko satikos ar vienu bābieti, atradu viņu iekš teamo, kamēr šai vīrs naktsmaiņas strādā, tā meklē slepenas attiecības. 🤣🤣🤣 Un nē var neprasīt neviens neko. 🤣
Tieši tā, iespēju ir tik daudz, ka nav problēmu atrast
Varbūt pamēģini šovakar vēlreiz? Piemēram Big7, Fonteinaa, Juliāns pagalmā.... Tur kaut kam ir jābūt 🤭
Vai ne.. Bet tur jau nav interesanti, tur no sākuma kādu kokteilīti, kādu deju un tad var ko sarunāt, bet pie fejas aizejot samaksā žļak žļak jn gatavs
Liepāja 2021
Ierakstīts
· Paslēpa Moderator, 2021. gada 7. decembris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2021. gada 7. decembris - Iemesls nav norādīts
On 2021.09.7. at 09:09, Nutorious teica:
Man ilgu laiku bija miļākā no Daugavas ielas 12, ilgi stāstija man, ka es vienigais viņai, tikai katru otru reizi kā eju, tā cita gumija, un vēl šādas tādas lietas nodeva. Ja nu kāds zin par ko es runāju, uzrakstat, papļāpasim par viņu un pamainisimies ar pieredzi. Tiem kam interesē kas tā tāda ir, varat neprasīt, atbilde būs tikai tiem, kas zin par ko runa. ;D
Nē nē tik traki gan nav bijis. To zinu kad pēdējai biju vienīgais, jo šī pa dienām darba skolā un tikāmies vakaros un brīvdienās kamēr virs strādāja.. Ehh jaukas atmiņas
Piekrītu...ieguldīt laiku,lai atrastu un viena tāda,kas nav nojāts objekts.
Vai ne. Kamēr es ar no sākuma te meklēju un lūdzos atsauksmes, bija grūti ko normāli atrast, bet tad sāku pats meklēt ne Fejas un pa 3 gadiem man ir bijušas 8 mīļākās, vecuma no 22-47,puse no tām bija precētas. Nelielos ar to, bet labāk atrast tādu, kur pus Liepājas nav gājusi cauri.
Ierakstīts
Kas par sviestu te notiek? Nevar banānu iedot abiem