Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Liepāja 2020
Ierakstīts
On 1/10/2020 at 2:11 PM, Sendy said:

Lai būtu ekipējums,tad jāsponsorē ... jus paši esat apjēguši,kādus pakalpojumus vēlaties un kādas kapeikas par to tiek piedāvātas? Savu cenu jau normali nav iespejams uzlikt,tirlinņi kaulejas vel... Izlutināti tizleņi,kuriem japarāda sava vieta. Kritika? Ka jau teicu,es varētu jūs tāaaaaaa nokritizēt,ka mani par feministi un vīriešu nīdēju uzskatītu,lai gan tā nav .

ea labprat kādu no jums nopirktu par tiem 15€ un parpovetu,cik sūdīgi jūs gultā esat. 

Sendij, kādu ekipējumu tu gribi lai sponsorē?  

Ja nevari dabūt klientus par savu cenu, tad tā ir tava problēma. Prostitūcija ir tirgus, un prostitūta ir tikai  pakalpojuma sniedzēja. Ja cilvēks kaulējas, tad viņam ir švaki ar naudu, vai arī viņs grib sexu nahaļavu. Pieklājīgi to cilvēkam aizrādi, nevis šeit publiski apsaukā par tirliņiem, izlutinātiem tizleņiem. 

Un ja Liepājā ir tik slikta, tad dodies pasaulē, kur naudas un locekļu druva zeļ  daudz labāk nekā dzimtajā pusē 

Un beigās novēlu tev jauku ģimeni, jo ir cita alternatīva kā būt par prostitūtu.

Liepāja 2020
Ierakstīts

Sveiciens  komentāru dzēsējam. Nezinu, vai  Sendija uzspieda uz  izdzēšanas jūtām, vai  kāds moderators pats aiz morāles vai politkorektuma apsvērumiem nodzēsa manis rakstīto. Prostitūtām nevajadzētu apsaukāt klientus.  Ja tāds aizrādījums  ir izsaucis vārda brīvības apspiešanu, tad prostitūcja apglabās mūsu tiesisko un neatkarīgo valsti. 

Liepājā ir slikti un būs vēl sliktāk. Paskataties liepājniekiem.lv iepazīšanās sludinājumus, ap 80%  vīriešu sludinājumi , kuri vēlas atklātu, slēptu, par velti , vai par maksu seksu.  Tātad onānisms Liepājā ir uzplaucis vēl, kā nekad agrāk. Jo vienkārši nav sieviešu ar ko. Par ko arī vīriešus apsveicu, jo paši tādas sievietes ir izaudzinājuši. Ņiže pļintusa uže ņekģe. 

Liepāja 2019
Ierakstīts

It ka viss bij ,ta arī paliek . 

Ja diplomātija strāda , tad viss būs ka Jums gribās . 

Ir pilsēta Sanita ... Jau visiem apnikuši , bet tik un tā ir .. Ir sigita , kuro var pīst divata , trijata un t.t. ... 

Nav viņi modeles , bet drošvien labāks variants nekā sieva majās ar 10 gadu pieredzi . 

Ir mums arī Lipina... Ar viņu gan interesanti . Var izveleties ko Tu gribi , un viņa paša piedava savas idejas ar video un t.t. 

Ir visadas Zānes , nelaipnas , neskaistsas , bet tomēr ir . 

Ir variants ka seksot ar diviem uzreiz. Ir variants seksot divata ar vienu ... 

Un vēl ir daudz variantus kuri nereklamejas . Personigi es esmu parliecināts ka viegli var atrast perkamo un viņa nebūs putāna . 

Ja ļoti gribas , var uz visu nedeļu manīt 7 sievietes. 

Man liekas ka dabūt sev caurumu uz vakaru ir vieglāk neka te "raudāt" par depopulāciju . 

Nav te Las-Vegas , bet jāzin 2 lietas ...

Seks patīk ne tikai viriešiem ... Naudu vajāģ visiem 

Lai visiem veicās. 

Lūk čalis, kuram Liepājā sievietes dabūt nav problēmu! Galvenais ir meklēt variantus, kuri nereklamējas. Bet mēs kā idiņi pa puh.lv  vien maucam. Jāsēž kafejužņikos, klubiņos jātusē, tur ir zelta āderes un kā ir teikts citātā, tad varēs nedēļā mainīt 7 sievietes. Pasaka kļūs par realitāti, galvenais ir pašiem gribēt. Un ne tik vien gribēt, bet arī varēt!

Liepāja 2019
Ierakstīts

Tas saucas depopulācija. Nav vairs cilvēku, nav vairs meitenes par naudu. Un tās kas ir, tās pašas paliek vecas. Un arī mēs paliekam veci. Liepajniekiem.lv ir tikai veču sludinājumi, kuri grib viskaut ko, gan par velti, gan gatavi maksāt naudu. Kungi, tā ir tragedy, politiskie un ekonomiskie procesi ir skāruši pat maucības sfēru. 

Liepāja 2019
Ierakstīts

Kaut kāda mistiska sieviete pa freiju pisīsies ar diviem vīriešiem. Sieviete izvērtēs kandidātu bildes. Veči apdomājat vai tas jums ir vajadzīgs. Nezināmu sievieti vālēt kopā ar vēl vienu nezināmu vrieti. Tas ir gadījumā, ja dreams come true.  Un kur ir garantija, ka tā saucamā sieviete tik tiešām ir sieviete. Varbūt kaut kāds peģiks, kas dračī uz veču bildēm, vai arī kā savādāk izņirgājas par jusu foto un identitiāti, Un kur ir garantija, ka aizsūtot bildi jūs vispār dabūsiet atbildi, varbūt 'sieviete' pati nezina ko grib, šajā brīdī grib 2 pipeles, bet pēc brīža negrib neko. Bet jūs sūtat tikai bildes...

Liepāja 2019
Ierakstīts

Biju nobraucis līdz viņām, drausmīgas. Nezinu cik lielam badam jābūt, lai kāptu virsu. Neiesaku pat zvanīt. Lieki zaudēts laiks.

Bada laikā pat velns mušas ēd. Nespļauj kāpostos no kuriem citi ēd. Te jau bija viens kas sapņoja - intim pakalpojumi par 30EU,  no 18 gadīgām s idealnoi vneshnostj. 

Liepāja 2018
Ierakstīts

• 24826231 Viens jauks piedzīvojums. Sieviete reklamējās jau vairākus gadus. Lokācijaa Slimnicas iela Zaļā birze. Cenniks 30 EU. 

Ar to labās ziņas beidzas. Sagaida ar tekstu vai prezervatīvus līdzi paņēmi. Nākamais paziņojums ir tikai 1 reize, nje važno 5 iļi 10 minut. Nu ko skrienu lejā uz LATA veikalu un pērku tos prezervatīvus. Tas jau uzdzen stresu, un pisiena noskaņojums gaist. Atnāku atpakaļ. Sieviete ņem rokās locekli un ar tekstu, ja ņekončiš tā ir tava problēma. Saku viņai - ti očeņ vlastnaya. A viņa ot tebya peregar ņesjot, ja pjanih ņeobsluživaju. Jā izdzēru aliņu šajā karstā laikā pirms 2 stundām.

Nu ko pieceļos, paņemu naudu un dodos prom. Es esmu atnācis pist, un nevis lai mani piš par paša naudu. Uz atvadām - ja žēņiha ņeišču. U meņa klientov hvatajet. Naiģi sebya druguju.

Liepājā ar beibēm ir švaki, pēc mana skaita pavisam 4 - Sigita, 2 kuras Laumas rajonā un pēdējā kas zaļajā birzī.

•  

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.