Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Daugavpils 2021
Ierakstīts
pirms 1 stundas, Talisss teica:

Numuru vari viņas iedot? 

Es e-pastā visu sarunāju . Vienu lappusi atpakaļ bija ielikts kaut kāds numurs . Pailgi sarakstījos ,kamēr sarunāju . Vismaz tad teica , ka bieži netiekas un ar vietējiem ne .

Daugavpils 2021
Ierakstīts

Sieviete gados , neliela auguma , bilde viņas . Dzīvo D-pilī , tikos ar viņu kādu gadu atpakaļ . Laipna ,normāla sieviete ar savu nolietojuma procentu atbilstoši gadiem  . Mutiskais bez gumijas ,sekss ar gumiju . Pulkstenī neskatās  viss bez steigas . Man ar diviem piegājieniem pietika .  Tad viesnīcas bija ciet ,nācās mašīnā , pieci sarkanie atdevu ,ja būtu stundas variants ,tad pa dārgu protams . Man patika . 

Daugavpils 2021
Ierakstīts
On 2021.05.9. at 11:08, mariman2 teica:

Абсолютно согласен. пытался писать этой якобы беременной с екабпилса - ощущение что с тобой бот разговаривает. уверен что сайт собирает деньги + инфо таким образом

Mne toze prislala telefon ,po kotoromu nedozvonitsja . griestina777@inbox.lv ,po takoi e-pocte v Jelgave sdajot kvartiru . Imja i familija na e-pocte prinadlezit sekretarse policiji . 

Jēkabpils 2020
Ierakstīts

Celtnieku meitenei dupsis tā izstrādāts , ka pa gabalu  pēc kakām ož . Šķiet maigabūtne  go4sex pēc nika,ko varētu ieteikt  .tikos ,man patika . Tīra ,pežuks  stingrs , mutiskie darbi uz 50 % . Teica ,ka bērnu nav . 

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.