Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Valmiera 2021
Ierakstīts
18 hours ago, zorotito said:

Sadurta ar pimpi?? Ja iekož bite ir mazs pampums. Ja sadur lapsene- lielaks. Un pats lielākais ir no pipeles😎

Labs, joks, nebiju dzirdējis :D

Ir ir vērts arī mēslu tēmām reizēm pārskriet pāri - atrodas pa kādai pērlītei

Berzgale 2020
Ierakstīts

tu piedod, ka es tavu augstvērtīgo tēmu spamoju, bet

tu troļļo vai tev patiešām liekās - ja jau RĒZEKNĒ nevienas nav, tad tajā pagastiņā būs? un viņa būs tāda sava miesta patriote ka piedāvās sevi ekskluzīvi vietējiem, Rēzeknē savus pakalpojumus nepiedāvājot? septiņu pakalnu pilsēta, latgales pērle, joptj... 

neko darīt, krāj naudu vilciena biļetei un brauc uz Rīgu, te pēc viena godabiedra aprēķiniem kāju uz ielas neesot kur nolikt ielenei neuzkāpjot, netiekam galā visas viebaķ

Prostitūcijas iespējamā aizliegšana
Ierakstīts
17 minutes ago, trebo said:

Šajā forumā izsenis ir bijuši 2 klauni - resnā Beļa un dumjā Aļinka, kuru dziļās dvēseles savu patieso krāšņumu šeit demonstrēja viena PMS laikos, otrā tad, kad netika galā ar klimaksa izpausmēm. Iepriekšējos žults izvirdumus  Moderators pārtrauca pirms kāda gada, jācer, ka arī šoreiz ieviesīs kārtību. 

Jūsu forumā ciemojos samērā nesen...

Var jau būt, var jau būt ka viņa ir absolūts trollis, un vismaz pagaidām pēc šeit lasītā tā izskatās - bet iedodat cilvēkam iespēju parādīt, ka viņa var arī normāli kaut ko uzrakstīt - a jūs viņai te kakājat virsū bez aiztures, varbūt pagaidat bišķi, vdrug kaut ko sakarīgu izteiks, forums no tā tikai iegūs... 

ja ne, ja tomēr turpina troļļot, tad protams jābano nacher ;) 

Ierakstīts
17 minutes ago, Alina40 said:

Un protams es saprotu ka nereāli pārgudrs un lepns ar sevi jūties tik "smalku" sarkasmu no sevīm te izspiežot

Ja tas man, tad lieki - šoreiz patiesi, bez sarkasma jautāju... Nav mans mērķis tevi ne izņirgāt ne pazemot (godīgi sakot tu pati no savas puses jau te izpildies vairāk kā vajag, sakarīgs diskurss tev tikai palīdzēs...), kā jau minēju iepriekš, arī agrāk esmu aizdomājies kas fejām galvā darās - gribi raksti gribi neraksti...

tikai viens lūgums, ja izdomā tomēr atbildēt (arī nopietns) - tad tā mierīgi, bez emocijām, varbūt 2x pārlasot (ir arī "edit" poga), kaut kā tā - savādāk izskatās, ka tevi sāpina pat tikai šī jautājuma apspriešana - nu to tad nevienam nevajag....

Bet no savas puses izmantošu gadījumu pievienot 7. jautājumu savam sākuma postam:

7. Pēc tā ko minēji, saprotu, ka šobrīd tu strādā "normālā" darbavietā; Vai tev bija grūti šo darbu dabūt (tipo nenormāli paveicās)? Vai trūka pieredzes/izglītības? Kāpēc nemeklēji agrāk šādu darbu? Vai bija kāds notikums kas mainīja tavu attieksmi pret pasaulē vecāko profesiju un lika pievērsties tradicionālai nodarbinātībai? Kādas izmaiņas (grūtniecība, reliģija)? Vai varbūt izmantoji prostitūciju lai iegūtu naudu priekš izglītības/biznesa utt. un uzskati ka mērķis attaisnoja līdzekļus?

P.S. Jautājumi gan šinī, gan iepriekšējā postā nav domāti tikai Alīnai, jebkura meitene kura vēlās - var droši atbildēt.... Izņemot juglas meiteni, pie viņas var gadīties kaut kad drīzumā iet, būs dīvaini :)

Ierakstīts

@Alina40

Ja nu tev tomēr uznāk vēlēšanās izbeigt troļļoties un gribi kaut ko normālu uzrakstīt (un ja vispār tu esi uz to spējīga pretēji līdz šim šajā tēmā redzētajam :) ) un esi tā par ko uzdodies:

1. Saprotu ka tu kādu laiku ar to nodarbojies un nu esi pārtraukusi? 

a)kāpēc sāki nodarboties?

b)kāpēc pārstāji nodarboties?

c)cik ilgi ar to nodarbojies?

d)Vai kāds piespieda to darīt? Vai neviens konkrēti nespieda, bet juties apstākļu piespiesta (tipo krīze, utt.).?

2. Vai tu domā, ka normālā sabiedrībā prostitūcija būtu jāatļauj, jāaizliedz vai jāregulē? Varbūt jābūt īpašai pārraudzībai? nezinu tur psihologa apmeklējumi regulārie utt.?

3. Ko tu domā par savām kolēģēm, ko tu domā par saviem klientiem?

4. Vai strādājot tu juties patstāvīgi pazemota? Vai tu uzskati ka tas ir standarta dvēseles stāvoklis visām fejām? Kāpēc turpināji darboties?

5. Vai nožēlo ka darbojies šajā nozarē, ko tu teiktu sev pirms tiem 5 (10, 20, 30) gadiem pirms tu sāki ar to nodarboties?

6. Kas, konkrēti TEV, tavā gadījumā būtu palīdzējis izvairīties no šiem dvēseles pārdzīvojumiem ko tu šinī tēmā indīgi spļauj ārā - kas vainīgs, sabiedrība, ģimene, draugi, valsts, pati? kāpēc tā notika?

Vispār neesmu ne mērglis ne noziedznieks (nu varbūt bišķiņ), pāri negribās darīt nevienam, līdz šim neesmu uzskatījis ka pakalpojuma pirkums nodarītu kādam pāri... Vari man izskaidrot kāpēc būtu jāuzskata savādāk?

Protams vari atbildēt, vari neatbildēt, tēma jau tāpat iz za tevis 90% par farsu pārvērtusies, bet es liekuļotu ja teiktu ka šāda tipa filozofiski jautājumi attiecībā uz fejām man nebūtu ienākuši prātā, un par tādu tēmu tak nerunāsi brīdī kad "cigļ, cigļ" iet, nebūs pareizā dinamika.... a te tu uz ziepju kastes bļausties, principā anonīmi, varbūt pasaki kaut ko derīgu, no pieredzes....

Ierakstīts

populistisks brec... cerams ka neuzķersies uz šitā kārtējā makšķerāķa elektorāta glupākā daļa...

Ja pēc būtības, tad šinī gadījumā absolūti ačgārni:

manuprāt, jo vairāk prostitūciju ierobežo, jo vairāk tā noiet pagrīdē, jo neaizsargātākas ir meitenes pret visādiem lohiem, nejaucībām, utt... Rezultātā ar savām krokodilu asarām " tipa tiesību aizstāvji" tieši otrādi, atvieglo darbu cilvēktirgotājiem, jumtiem un citiem sliktajiem... vajadzētu pilnīgi otrādi - legalizēt, iekasēt ienākuma nodoklīti + kaifa nodoklīti (aļa akcīzi), protams sociālā stigma jau tāpat paliktu un labi vien ir (piedodiet meitenes :)

Tikko dzirdu ka kāds publiski sāk šo tēmu cilāt, vienmēr liekās neviens pašām prostitūtām nekad nav paprasījis - kā ir, ko gribētu, kā vajadzētu, kādi riski utt.

a ko klienti esošie, potenciālie darītu - neko, es, piemēram, vairs neietu ja pants par to draudētu (pat administratīvais), nafig vajag, visticamāk ieinstalētu tinderi telefonā, kā arī stipri palielinātos interneta trafika noslodze, domāju, ka ļoti reti ir tā, ka prostitūtu pakalpojumi ir vienīgais ceļš (tas arī nemaz neizklausās veselīgi un nedomāju ka meitenes par tādiem "klientiem" ir sajūsmā) - drīzāk vieglākais, ātrākais, vienkāršākais, lētākais....

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.