Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
OGRE 2020
Ierakstīts

Neterejat laiku.nav tur ko redzet skukis uz 1.40cm ar isti nekaadu figuru dziivo komunaalajaa dziivoklii ar 4 berniem un cer ka kaads vinju no taas migas izvilks sauliitee.ja ir velme stundu klausiities cik vinjai skarbi dziivee gajis var aizbraukt iedot piepiipeet mezmalaa bet rekinies ka buus janoklausaas viss dzivesstasts.

Jēkabpils 2020
Ierakstīts
pirms 27 minūtēm, Bumbaraiba said:

Vai tad bābas arī zina par šo portālu? Neesmu es nekada oga no manis tik banāns var sanākt 

Labriit.palasi tad zinasi ka visas darbones te sez un lasa ko par vinjam raksta.     p.s.iskatas aizdomigi jauns lietotajs un kjipa meicu reklamee.

Jelgava 2019
Ierakstīts

Tiekos pret atlīdzību Jelgavā. Vieta man nav. Minets (beigt var mutē), sex tikai klasika, bez anāla. Par tikšanos XX e. Mans nr. 29895950.

Pec taa mineta neaizmirsti klientam uzreiz apstastiit kas vinju sagaida lai zin ko arsteet...

Jelgava 2019
Ierakstīts

Kāds tad ir bijis un saticis Andzelika27 no 4sex.lv

https://www.4sexx.lv/?do=lv,Users,Profile,PhotoDetails,300358,,2,542909

Pēc foto pēdējiem ir velme satikt, krūtis izskatās iespaidīgas.

Bet dzirdēts ir ka fake foto bāž, patiešām nav neviens bijis ?

Bildes visas ir fake iemet google parbaudi.drosvien tapec arii neviens nebrauc jo XX eiras par masiinas pasakumu uz aklo nav diezko vilinos pasakums.un piedevaam taa ir jelgava,ja buutu riiga tad ganjau kads pameginatu.
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.