Kāds jau ir paspējis blondīniiti no 4sex.lv izdarbināt? Slavenā Jēkabpils m.. ka. Vienu brīdi pa Jelgavu dzīvojās. Neatbild. Zinu, ka krānu viņai nedrīkst piedāvāt mutē bāzt, uzreiz nobloķē😀. Tagad pie profila Liepāja... Hvz kā tur ir.
Tad lūdzu izskaidro elementāru lietu - kāpēc mutē neņam? Jau vairākus gadus cenšamies šai elementārajai lietai izspiest no Tevis paskaidrojumu Kas tur tik sarežģīts?
Ar ko tiekos, tie zin visu kāpēc. Ar to arī pietiek .
Ja kārtējās čakarēšana laikā prasa bildi ar seju, tad es tik pat stulbu jautājumu uzdodu , par pasi . 🤷 Kāpēc tev drīkst būt stulbam , a man nedrīkst ? 😀
lucija08@inbox.lv uzraksti vecumu robežas,kādās Tev var sūtīt e-pasta vēstules ar "'nepieklājīgiem"' piedāvājumiem...
Noteikti nē, ja es norādīšu ar kāda vecuma cilvēkiem es piekrītu tikties,tad praktiski visi norādīs, ka iekļaujas tajā. Jau tagad daudz domā,ka esmu stulba un katra vēstulē vai jaunajā e-pastā/nickname norāda citu vecumu, lai tik trāpītu.
Pulnigi slima!!!!! Galvā! !!! Jūs taču ziniet ka sauc tās kuras par naudu!! Šitā ir iedomājies ka viņa ir pasaules naba!!! Vemt no tādas gribas... Orāli neapmierina! Nahui tādas !
Protams .
Un šo raksti tu - cilvēks,kas gan 2020., gan 2021. interesējās un prasīja man tikšanos.
Pareizi vien ir, ka atteicu , joprojām nevari likties mierā. 👍😁
" Slima galvā " esmu tieši tik pat, cik tu, ja ne mazāk. 😉
Meitenīt, ja Tu neredzi atšķirību starp apjautāšanos par satikšanās iespējām un reālu satikšanos, tad es tevi varu apsveikt - tev tiešām smadzenes caur ānusu ir izbakstītas...!! 👍👌
Par taviem putniem pārliecinājos pēc tā kā tu atbildi/neatbildi uz ziņām citos saziņas kanālos. Turklāt to apstiprina arī citu “kolēģu” šeit rakstītais par tavu attieksmi."
" Kolēģi" !
Meitenīte ir pietiekoši adekvāta,lai netiktos ar neadekvātiem večiem .
Ierakstīts
Un tad brīnies, kāpēc " Slavenā mau*a" neatbild.
Veiksmi tev.