Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Jelgava 2020
Ierakstīts
11 hours ago, Bloondinite said:

Labi gan, ka vismaz jums ar galvu viss kārtībā! 

Tad, lūdzu, nerakstiet man un neprasiet tikties, ka tik nesaķeriet kādu galvas slimību no manis! 😂👍

Neviens sevi cienošs tev arī neraksta un neprasa, atslābsti, pašpasludinātā princesīt! 😉

Jelgava 2020
Ierakstīts
35 minutes ago, Bloondinite said:

" Kolēģi" ! 

Meitenīte ir pietiekoši adekvāta,lai netiktos ar neadekvātiem večiem . 

👍

Kurš gan sunim asti cels, ja ne pats...😉

Ok, adekvātā, lai veicas darbā! 😂
P.S. Ne jau tu ar mani netikies, bet gan es ar tevi netikos, jo nevēlos maksāt 50€ par sūdīgu servisu un attieksmi.

Jelgava 2020
Ierakstīts
4 hours ago, Bloondinite said:

Ko tad pats man raksti, prasot tikšanos ? 🤦👍

Meitenīt, ja Tu neredzi atšķirību starp apjautāšanos par satikšanās iespējām un reālu satikšanos, tad es tevi varu apsveikt - tev tiešām smadzenes caur ānusu ir izbakstītas...!! 👍👌

Par taviem putniem pārliecinājos pēc tā kā tu atbildi/neatbildi uz ziņām citos saziņas kanālos. Turklāt to apstiprina arī citu “kolēģu” šeit rakstītais par tavu attieksmi. 

Jelgava 2020
Ierakstīts
1 hour ago, Graafijs said:

Par Blondiinite, vienreiz norunajam tiksanos, paris stundas pirms tiksanas uzrakstija ka netiek, ok labi viss kartiba.

tagad vakar uznaca velme tomer apciemot, uzrakstam vai var vakara puse pieņemt- jā vis ok, norunajam laiku un vietu, viss ok. Vel neilgi pirms dosanas uz jegavas pusi uzrakstiju vai viss paliek spēka- atbilde jā brauc , kad esi norunatja vieta raksti. Ok aizbraucu, esmu ~10 min atrāk- uzrakstu, ka esmu klat, klusums, sēžu gaidu, 10 minutes jau pari norunatajam laikam- veljoprojam neka, rakstu un prasu vai būs, atbildes nav, ziņu izlasijusi. Ta vel kādu laiku pasedeju, pagaidiju un devos prom. Saprotu gadas visadi un var kkas samainities un netikt, bet nu tad vismaz var par to paziņot...

Tak pilnīgi ar putniem viņa. Acīmredzami, regulāra dirsā drāšana ikdienas n-reizes par labu smadzeņu darbībai nenāk. 

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.