Vīri! Iesakiet pie kā griesties, ja velos savu pirmo pieredzi. Interese normala, adekvata sieviete. Vecumam nozimes nav. Gribu pozitivas un patikamas sajutas un emocijas. Gatavs samaksat! Savs auto, sava dzivesvieta. Visu gatavs organizet. Ja nav ko teikt tad stulbibas nerakstiet. Nevienam tas nav interesantas!
Diemzel ja! Bet masaza reali baudama! Sieviete skaista, ir uz ko paskatities! Maigas rokas, patikams smaids un augums. Ne reizi nenozeloju. Bet ar to viss nebeidzas....
Nu teiksim ta, pagaidam nekur nesmu ticis. 3 reizes esmu bijis uz masazu, lai aplukotu damu. Tur saubu nav. Briniskiga, skaista, eleganta, sieviskiga utt...ta teikt izlukoju. Menesis un domaju “trose” plisis😂
T.i. atsākties no šāda piedāvājuma vai nē, bet pēc brīža jāiet vien būs..
😂
Ne gluži. Sajuta, ka dāma vienkārši pretojas. Bet nu, lai jau. Ka saka, kaut kada bridi ari trose plīst. Pat ja domā ka në un nekad. Tomer iešu lidz galam😂
Nu,atnācu apskatīties kā peraties un citas masieres aprunājat. Tā kā man ne silts ne auksts,varat turpināt,es pazūdu🤣🤣🤣
Zel ka dama nevelas turpinat sarunu...domaju ka spetu izteikt piedavajumu no ka atteikties nevaretu. Bet nu tas protams tikai manas domas.
sieviete tiesam briniskiga, maiga, saprotoša, eleganta..
Nu,atnācu apskatīties kā peraties un citas masieres aprunājat. Tā kā man ne silts ne auksts,varat turpināt,es pazūdu🤣🤣🤣
Nu masierite Jus laba, tam varu tikai piekrist🤪 drosvien nezinat un nevarat saprast kurs, tad es esmu no klientiem.😂 augums fantastisks, kopta dāma, masāža fantastiska. Tikai ar to pielaušanu un ko vairāk tā pagrūtāk....bet nu laiks rādīs😂
Biedri, vai tiesam Cēsis nav nevienas, tā sauktās “ielas meites”, kura par labu honorāru dotos uz viesnicu un ar baudu pavaditu laiku. Interesanti, Kitija vieniga Cēsīs piepelnās?
Domā tas ir tā vērts? Par tādu naudu un pat mazāku, vari sakoļīt kādu meitēnu uz visu nakti ar visu viesnīcu.
Nu ja aplūko viņas fotogrāfijas, tad man vismaz jautàjumu nav. Ar to domāju, ka ļoti nu smukiņa viņa ir. Un ari ar šo domāju var uz visu nakti sakoļīt. Tik interesē, atsauksmes, vai kāds ir bijis. Bet noteikti meginasu, bus rezultata padališos.
Ja par “nagu meistari” Ināru, tad pec bildem liekas, ka meitēnam “patīk naudina”. Un varjau but ja ta labi piedavatu trīsciparu skaitli un ne to pirmo no sākuma, tad ari uz ko vairak piekristu. Nu tas pec bildem spriežot. Varbit kàds reali ir bijis? Kada ir komunikācijā? Un vienkarsa masāžà?
Ierakstīts
Mekleju kàdu forsu dāmu no Cēsīm. Kolēgi padalas ar kontaktiem... par atlidzibu neiet runa, bet par procesu gan.