Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Valmiera 2021
Ierakstīts
4 hours ago, jaukais81 said:

Cik nopratu ka nee, tik braucisana pa muguru,tapec arī nebraucu lai notestētu. 

Prior gan uztaisīs masāžiņu metamajam. 

Nu, pāris reizes aiziesi ciemos, uz masāžu! 300€ uz galda noliksi un kā te biedri runā, “zelta caurums” ar melno bembi ir tavs😊

Valmiera 2021
Ierakstīts

Vīri! Iesakiet pie kā griesties, ja velos savu pirmo pieredzi. Interese normala, adekvata sieviete. Vecumam nozimes nav. Gribu pozitivas un patikamas sajutas un emocijas. Gatavs samaksat! Savs auto, sava dzivesvieta. Visu gatavs organizet. Ja nav ko teikt tad stulbibas nerakstiet. Nevienam tas nav interesantas! 

Valmiera 2020
Ierakstīts
12 hours ago, Inspektors Caps said:

Skan pēc dirst iet? 

T.i. atsākties no šāda piedāvājuma vai nē, bet pēc brīža jāiet vien būs..

😂

Ne gluži. Sajuta, ka dāma vienkārši pretojas. Bet nu, lai jau. Ka saka, kaut kada bridi ari trose plīst. Pat ja domā ka në un nekad. Tomer iešu lidz galam😂

Valmiera 2020
Ierakstīts
On 9/16/2020 at 5:34 PM, Guest Zemene8 said:

Nu,atnācu apskatīties kā peraties un citas masieres aprunājat. Tā kā man ne silts ne auksts,varat turpināt,es pazūdu🤣🤣🤣

Zel ka dama nevelas turpinat sarunu...domaju ka spetu izteikt piedavajumu no ka atteikties nevaretu. Bet nu tas protams tikai manas domas. 
sieviete tiesam briniskiga, maiga, saprotoša, eleganta..

Valmiera 2020
Ierakstīts
On 9/16/2020 at 5:34 PM, Guest Zemene8 said:

Nu,atnācu apskatīties kā peraties un citas masieres aprunājat. Tā kā man ne silts ne auksts,varat turpināt,es pazūdu🤣🤣🤣

Nu masierite Jus laba, tam varu tikai piekrist🤪 drosvien nezinat un nevarat saprast kurs, tad es esmu no klientiem.😂 augums fantastisks, kopta dāma, masāža fantastiska. Tikai ar to pielaušanu un ko vairāk tā pagrūtāk....bet nu laiks rādīs😂

Valmiera 2020
Ierakstīts
19 hours ago, Zemene8 said:

Tā blondā nestrādā tādā jomā kā Jūs visi Te gribētu,palasot komentus ,liekas kur vīrieša pašcieņa ir pazudusi.

Škiet interesanti...šeit viriešiem nav pašcieņas, bet pati esat šeit. Interesanti, rodas jautājums, tad, kadel esat šeit😂 

Valmiera 2020
Ierakstīts
2 hours ago, ciekurs12345 said:

Domā tas ir tā vērts? Par tādu naudu un pat mazāku, vari sakoļīt kādu meitēnu uz visu nakti ar visu viesnīcu.

Nu ja aplūko viņas fotogrāfijas, tad man vismaz jautàjumu nav. Ar to domāju, ka ļoti nu smukiņa viņa ir. Un ari ar šo domāju var uz visu nakti sakoļīt. Tik interesē, atsauksmes,  vai kāds ir bijis. Bet noteikti meginasu, bus rezultata padališos.

Valmiera 2020
Ierakstīts

Ja par “nagu meistari” Ināru, tad pec bildem liekas, ka meitēnam “patīk naudina”. Un varjau but ja ta labi piedavatu trīsciparu skaitli un ne to pirmo no sākuma, tad ari uz ko vairak piekristu. Nu tas pec bildem spriežot. Varbit kàds reali ir bijis? Kada ir komunikācijā? Un vienkarsa masāžà? 

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.