Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Jelgava 2022
Ierakstīts
On 2/14/2022 at 1:10 PM, narliza said:

Kurš pēdējā laikā ir bijis pie Lauras, kas visu laiku sludinās gribu portālā? Uzraksti man lūdzu privātu ziņu. Paldies.

Nekas ipash ka jau ari te citi ir teikushi. Masazha ljoti shvaka apmeram minutes 15. Pec tam pagriez vaveri pret seju kamer uztaisa minetu. Shis pasakums maksaa 7 sarkanos. Normaals iires dzivoklis jelgavas nomalee. Par 10 sarkanajiem piedavaa arii spraudienu, bet to es nemegjinaaju, varbuut tad attieksme ir labaaka. Pati augumaa ok ap gadiem 50.

Jelgava 2021
Ierakstīts
2 hours ago, Makinto6 said:

Bet ar kā kuru reizi tad ahujenna preahujenna, citreiz nu kautkā ne tas... 

pastaasti kas bija ne taa?? Man pedejo reizi nepatika, ka beidzot peec anaalaa izvelkot viss gals bija bruuns. Nebija laikam kaartiigi sagatavojusi anaalo atveri🙈🙉 Bet taa Kate ir laba, tieshaam Mauka ar lielo M😅

Jelgava 2021
Ierakstīts
41 minutes ago, narliza said:

Kur tu vispar uzzinaji par tadu Kate?

Takš ieraksti mekletaajaa, ir vesels topiks kur var salasiities par vinju, veel tiekaas kopaa ar drushku. Bet vinja nepienjem jaunos klientus tapec arii nedod kontaktus nevienam. Bet skvirto labi, pedejo reizi lidz griestiem izshavaas. 

Jelgava 2021
Ierakstīts
10 hours ago, narliza said:

Jelgavā laikam patiešam tā aktivitāte palikusi drausmīga, vai arī visas slēpjas un nevēlas likt sludinājumus.... Bet ej un meklē un čakarējies nedēļu sarakstēs kamēr pierunā kādu studenti.... Šausmīgi laiki pienākuši, visām tik daudz naudas laikam :D

Nu a tu tās divas darbones pamēģināji, kas senlīču viesnicaa darbojās??

varbūt ir tā vērts, lai gan atsauksmes ir pretrunīgas.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.