Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Liepāja 2022
Ierakstīts

Čau, esat pamanījuši puh.lv šo sludinājumu?

28282971 (20 gadi)

Piedāvāju sexu un minetu tavā auto būtu ideāli ar gumiju par materiālu pabalstu. Svarīgs privātums tāpēc bildes nesūtīšu. Neinteresē garas sarakstes. Esmu jauka, simpātiska meitene. Esmu no Liepājas apkārtnes. Neesmu liepājniece. ps. atbildu tik uz sms vai telegramā.

Varbūt kāds jau ir ticies un var ko pateikt, vai ir vērts :)  arī domāju uzrakstīt

Liepāja 2021
Ierakstīts
On 2021.04.20. at 18:46, MessaMassa teica:

Noteikti jau ir runats par Grobinas darboni. Esmu palaidis garam. ir kads bijid?

Arī interesē kas tā par grobiņas meiteni. 22 gadi. Manliekas par šo meiteni neviens te neko vēl nav pieminējis. Tā ir kāda jauna darbone?

Liepāja 2021
Ierakstīts
pirms 10 stundām, Andris123456789 teica:

Normālas dāmas ar prostitūciju nenodarbojas :D

Normālas dāmas- vai tad tādas vispār pastāv?🤨

pirms 18 stundām, stabule teica:

Izskatot visus šī gada ierakstus neko jaunu neizlasīju. Tās pašas vecās nodzertās nelaimes un tad vēl, Sigita un Sanita. Un tas ir arī viss! Pagājuši jau 2 mēneši no šī gada sākuma, bet neviena normāla dāma vēl Liepājā nav parādījusies. Katastrofa!
Bet uz Rīgu negribas braukt. Vesela diena jāziedo vienam pisienam!

Piekrītu tev, paskatoties tajā pašā puh, cik liela un kāda izvēle ir Rīgā. Savukārt Liepājā un tas apkārtnē, Kuldīga, Saldus, Ventspils nu vispār nekādas izvēles. Bet braukt uz Rīgu pēc pisiena, arī nav īsti vairs baigā jēgā.

Nu atliek tik vien ņemt to kas ir😔 vai nu prostitūtu vai parastās dāmas( nu tur izvēle arī nekāda)

Liepāja 2020
Ierakstīts
On 2020.06.12. at 16:14, Niksholdens said:

Jums kādam ir kādas normālas meitenes izņemot Sanitu, Sigitu, Līvu nr. Ja kāds tiešām var padalīties, tad varu nomest kādus 10eu uz konta vai kādu aliņu uzsaukt, vienkārši no sludekļiem vispār neko nevaru atrast, varu pretī arī kādus kontaktus no Rīgas iedot

Nu paņem to pašu Līvu, nav nemaz tik slikti.. kā daži te saka... viss kārtībā ar viņu, arī ar vāveri. Vienīgi tas, ka var redzēt.. kad tāda ļoti nomocīta ir. Tas tāds minuss un laikam klientus nešķiro ņem visus pēc kārtas.

Liepāja 2020
Ierakstīts

Biju pie tās studentes, meitenes vārdā Līva(25). Forša maza auguma, jautra. Bija patīkami viņu spaidīt un izkniebt. Sūkāt gan varēja, labāk ar baudu.. nevis tā ātri un ar spēku. 

Vienīgi gribēju satikt vēl, sarunājām kad labprāt tiktos vēl kādu reizi, bet uzlika man ignoru.. neatbild🙁 Nekur daudz neraklamējas, jo klientu viņai netrūkst. Pēc manis jau nākamais klients, taka pēc grafika. Dienă varēja būt pat iespējams vairāki. To varēja manīt, kad tāda izmocīta, izļurgāta ir.

Viena no viss labākajăm maukām Liepājā🙂

p.s. tad visūr ir čābīgi ar tām meitenēm, izņemot Rīgu. Puh.lv sludinājums sastāv gandrīz tikai no Rīgas meitenēm.

Liepāja 2020
Ierakstīts

Teikšu kā ir😔... ir ļoti ļoti grūti, atrast tādu foršu mauķelīgu meiteni, sievieti ... vai nu uzmet, vai ignore(neatbild neko) vai augstprātīga... kas tā par lietu😒

Jābrauc uz Rīgu, skatoties sludinăjums tur izvēlē daudz lielāka un arī meitenes pēc bildēm izskatās ok, bet nu tădu gabalu braukt dēļ seksa... nu....nja😂

Liepāja 2019
Ierakstīts
On 2019.12.22. at 14:54, SexyIce said:

Linda ir pavisam cita bet ja Liva ir mans ludzams nezvanit man uz tel nespeju atbildet un trauce gan studijas kad studeju gan nakts mieru.

Jums tur ir vairāki num. kurš no tiem ir aktīvs, uz kuru jums vara rakstīt un sazināties ar jums whatsappa? rakstīju jums, bet atbildi vēl nēsmu no jums saņēmis.

Liepāja 2019
Ierakstīts
pirms 9 stundām, SexyIce said:

Seksīga 24 gadus meitene meklē palīdzību studijām. Piedavaju sex,minets. Analais piejams par + 20 eur piemaksa

Cena 60 eur par tiksanos reizi

WhatsApp 29784198

Tu gadijumā nēsi tā pati meitene kas puh.lv ielikusi savu sludinājumu kā Linda un Līva?

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.