Viena Hirrema bija, kuru vadāja vīrs piedzīvojumos (un pats piedalījās), otra - tagad, kā šķirtene.
Meitenes bildes ir atrodamas gan 4sex, gan gribu. Tīra, kārtīga, kopta - ar šo nekad nav bijušas problēmas. Savā smukajā dupsī, diemžēl, nedod, savukārt darbam ar muti ir vieta izaugsmei. Lielai izaugsmei.
Par komunikāciju - jā, ir loterija, ir bijis, ka viss iet kā smērēts, ir bijis, kad ir kā augstāk minēts.
Būtu Rīgā, apmeklētu. Bet tā kā Jelgava galīgi nav pa ceļam un tupēt divas stundas mašīnā (turp un atpakaļ) vnk nav laika, iztieku ar platoniskām simpātijām pa gabalu. 😁
Gan kniebjas, gan masē (ja to var nosaukt par masāžu)!
Otro reizi uzrāvos uz šito padlu.🙄
Man gan kkā tgd neizdodas viņas "tēmu" atrast, ja tāda vsp ir, lai tur ierakstītu savas pārdomas.
Vienreiz, kad biju jau ceļā uz Jelgavu un biju aizmuļļājies līdz Olainei lkm, šī sāka cenrādi un pakalpojumus grozīt, kkur te forumā metu izklāstu pat.
Un pagājušajā nedēļā - tieši tas pats, tikai nu jau Rīgā. Faktiski, kad biju jau klāt, atnāk ziņa, ka tas un tas nāk tikai tad, ja ņem to un to. Pieņem blakus Lienes un Valmieras krustojumam.
Citējot viņas pašas rakstīto privāto ziņu un publisko sludinājumu, kur ir kkas pilnīgi cits rakstīts, sāk sprēgāt un ieslēdz lohu.
Kad rakstiski aizsūtīju viņu trīs mājas tālāk, tad sāka kko smilkstēt, ka viss ir kā sludinājumā rakstīts. Tip it kā nekas nebūtu bijis. 😆
Neko nezinu par viņas darba kvalitāti un atbilstību bildēm utt., BET noteikti neiesaku to aprobežoto. 0 cieņas pret citu laiku.
Īsti nevarēju izsmadzeņot, kurā tēmā ierakstīt - interesē foršs hotelis/motelis Tukumā vai tā tuvumā. Kur neuzdod liekus jautājumus. Vai ir kādi ieteikumi?
Rakstīju un prasīju vai tiekas, teica ka jā, piedāvāju satikties uzreiz tajā pašā dienā un atbildēja ka nevar, jo jau šodien ar vienu ir tikusies un vairāk netiekas.
Teica ka tiekas dienā vai nedēļā tikai vienu reizi ar kādu....
Pēc brītiņa skatos, tajā 4sex portālā čatā raksta, ka pārdod bildes un tas jau likās dīvaini, kāpēc ķipa netiekas bieži par nekādu summu ķipa...
Izdomāju pārbaudīt, uzrakstīju un pateicu, ka paņemšu kādu bildi, protams ka nemaksātu un nekad to nedarītu, jo smird pēc appisiena....
Šī uzreiz saka jā pārdodu, gramatika tāda švaka uz ātro drukāja var redzēt.
Prasu cik maksā un saņemu atbildi 20€ par dažām bildēm, protams saku okey, dod kontu un tad sākās joki...
Iedod kontu uz kuru skaitīt naudu, konts protams Paysera lietuvas xD
Saku nevaru pārskaitīt, pieprasa vārdu ja veic starptautisko maksājumu, šī iedod kaut kādu random vārdu uzvārdu, saku ka nevar veikt pārskaitījumu, jo rāda ka neatbilst kontam un tad sākas.....
Konts nav mans, bet mana vīra, bet konta karte stāv pie manis un es lietoju, tāpēc saku lai skaita visi uz šo kontu 😂😂😂
Uzreiz sapratu, kārtējais fake bilžu pārdevējs... Pat melot neprot, jau sākumā sapisās meistarībā...
Vismaz man liekas, ka kaut kas tur īsti nav tīrs un atrunas ir diezgan smieklīgas, bet ja iet par bilžu pārdošanu runa, tad aiziet nav problēmu 😂
Varbūt kļūdos un viss nav tik slikti kā liekas, bet nu neticu šim visam stāstam.
Ja kāds ir patiešām saticis un var pateikt ka reāli Ir iespējams satikties uz kaut ko, tad atvainojos jau iepriekš.
Precīzi tas pats stāsts.
Kad vēl piedāvāju sazvanīties un apspriest darījumu, tad uzreiz nobloķēja.
Ierakstīts
Pameklē tepat, jābūt viedokļiem.