Varbut nahuj tu ej, negribu tevi biedēt, bet par šo forumu ir iesniegts policijā iesniegums un tieši uz tavu profilu. Meitenes ir teikušas un ne viena vien. Viss ļoti aiziet ātri un zin kas aiz šī profila sēž. Pa daudz savu žulti ver vaļā.
Galvenais lai 112 neziņo! Glābšanas dienests ja metīsies palīgā, nebūs labi! 😃
Cik Tev puisēn gadu? Izlasīji ka ir vecuma ietobežojumi šim formumam? Nav īstā vieta kur ar tādām muļķībām mēģinā baidīt! Pat nezinu ko ieteikt, jo nav ne jaudmas kur pirmsskolas bērnu tusē kurus ar policista onkuli varēsi baidīt! 🤷🏽♂️ Piedod, bet nav īstā vieta. 😎
Es te murminu, ka mani zaebalo lasīt hujņu sākuma par Sanitu. Tagad par Sendiju. Nav Tev pohuj kāda viņai cena? Vai kas viņai virs? Vai kads remonts dzīvokli? Mani satrauc kādas viņas ir gultā. Bet jeblanus satrauc ka viņa vema kaut kad. Ne forums par pērkamam sievietēm, bet kaut kāds morālistu zadrotu bars svētdienas rīta baznīcā!
Es te murminu, ka mani zaebalo lasīt hujņu sākuma par Sanitu. Tagad par Sendiju. Nav Tev pohuj kāda viņai cena? Vai kas viņai virs? Vai kads remonts dzīvokli? Mani satrauc kādas viņas ir gultā. Bet jeblanus satrauc ka viņa vema kaut kad. Ne forums par pērkamam sievietēm, bet kaut kāds morālistu zadrotu bars svētdienas rīta baznīcā!
Bet tak rakstīja ka baļķēns. 🤷🏽♂️ Un ka 50 E par baļķi jau ir daudz par daudz, par 100, kur nu vēl 150 vispār nerunājot.
Sendijai pēc TV šova nauda beigusies. viņa guļ kā baļķis, nav vērts laiku tērēt. Pēdējo reiz satikos ar viņu 2021, lieki piebilst ka toreiz tas maksāja 50e. Guļ uz muguras, vai kā noliksi, pati baigi neizrāda interesi kaut ko pamainīt vai kaut vai pasūkt galu, un skaņas nekādas arī neizdod, respektīvi nekaifo.
Par to arî runāju! Tagad sasapņojuisies par 150 e! Turklāt “jaunāka” NU NEMAZ nav palikusi! 😂😂😂😂
Zvaigznes dienas atlaides! 😂 Gan jau atlaides būs vēl lielākas, jo alko, vielas, rūpes tikai par špakteles kārtu uz sejas un tetovējumiem, viesmākslinieku izbraukumi pa Latvijas lielpisētām dara savu. Pēdējā reizē biju pamatīgi vīlies. 🙁
Kura tā priekulniece īsti ir? Man šķiet, ka sludinājumi, kas šeit tikuši piedēvēti viņai, ir no 2 darbonēm. Atceros, senākos Liepājas topikos bija arī tādu viņas sludinājumu skrīnšoti, kuros bija bildes - tajās redzamā meiča vismas izskatījās tīri OK. Pats pirms kāda laika pēc līdzīgos puhā un citur publicētos sludinājumos (kuri xtrā tika piedēvēti priekulniecei) esošā numura feisbukā atradu sievieti, kas izskatījās savādāk un ar kuru tikties tiešām nebūtu nekādas vēlmes (šķiet, ka tobrīd šī figurēja kkur Grobiņā).
Girly ir preikulniece, es pat teiktu ka ļoti Ok- jauniņa, smalciņa. Bet nu jā- prusaki un putni dara savu! Brīžiem jau te visādi brīnumi izsprāgst forumā- cilvēki sniedz atsauksmes un saka ka tikušies ar "darbonēm" kuras nemaz nav reālas un ir tikai "priekšapmaksas". Cik nu kurš iedziļinās ko un uz ko atbild!
Nav kāda atsauksme par dreisonelau..........? Cik tur viss labi vai slikti?
Appisiens- tikai "priekšapmaksas"!
On 9/17/2022 at 10:10 AM, LIepaja Tiksana said:
Vairakumam no Jums ir problemas ar teikumu sastadināšanu . Domāju ka tapēc arī ir papild.jautājumi .
Biju pie meitenei , foto neprasīja , sarakste atņem 2 min.
Izskats - 6/10.
Minets - 9/10 (atdevu 30 EIRO)
Pabeidzu mutē , azibraucu prom.
Pieņem sporta hoteli , 5 stavā .
nav vietēja
Iešu vēl ? 50 /50
Tas nav par dreisonelaura... kura prasa foto, saglaimo un tad prasa lai ieskaita naudu un tulīt pat būs klāt...
On 10/4/2022 at 2:10 PM, Sand.a said:
Ja domājat ieplānot tikties ar lauru(girly) nav jēgas.
Saruna, tad pāris dienas offlina. ieliek reklāmu un atkal pazud.
Laikam maiņu darbs un brivdienas grib ātri piepelnities, tad ieliek citu sim.
Tadel, ka lielaka dala nemak normalu epastu aizsutit. Uzzvani, uzprasisu kur piebraukt un tiekās. Lielāka daļa prasa kādas bildes un spelejas, tādus jau startā ignore.
Nu a ko darīt, ka man piemēram nav vienalga, "ka tik caurums" un vēlos redzēt ar ko būs darīšana?! Zinu ka ir arī lohi, dročilas, utt., bet es tāds neesmu, taču arī iesākumā vēlos saraksti un ideāli ja foto. Tgd skaidrs kādēļ man daudzas neatbild, bet... pašas vien vainīgas!
Upgrade dāma tiktos par pilnīgi citu samaksu un ar kuru katru negulētu. Liepājā pa lielam riktīgas mežones, no vienas sēnes var salasīt,citai kečupaini mati un vēl citas lien no krūmiem ārā. No tādām nekādu upgrade nedabūsi 😀
Nav nepieciešamības teikumam mainīt vārdus vietām lai pateiktu to pašu! Ir kontakti tām, kuras tiekas par pilnīgi citu samaksu un kuru katru negulētu, vai arī šis ir tikai apstiprinājums manis rakstītājam, ka Liepājā ir traki?!
Mja.... traki, traki tai Liepājā..... Un man nav skaidra vēl viena lieta- kādēļ gan pat tās pāris darbones, kas Liepājā ir, izvēlas Downgrade, ne vis Upgrade!? Neko nemācās, neuzlabo, tikai sāk darīt vēl mazāk, vēl sliktāk un prasīt par to, cik nu kurš vispār gatavs iedot, lai gan varētu iet uz izaugsmi- darīt labāk, vairāk, kvalitatīvāk un saņem vairāk! Bet tā laikam mūsdienu problēma ne tikai šinī arodā.... Cilvēce degradējas un paliek jo dienas, jo impotentāka.....
Sen atpakaļ biju piebraucis Grobiņa, līda ārā no krūmiem rokas netīras ataisija durvis tāda nelaba smaķele nāca no viņas, pateicu ne ne lai iet nu man galīgi garām ja un tad viņa vēl 50 eiro prasīja
Mja.... teicās jau ka esot ļoti tīrīga.... Man tas ir ļoti, ļoti svarīgi! Vēl kādam līdzīga pieredze?! Ja tikai šī viena, tad varbūt krūmos ar rokām tārpus raka copes vidū un smeķele pēc jau noķertajām zivīm?!
Kkā laikam nemāku meklēt šijā forumā... kas ar to Grobiņas Aivitu?! Kādēļ nav vērts? Var ko vairāk? A to brīžiem te nesaprotu, ieliek sieviešu bildes ar kurām bērnus var baidīt, tur pat daudzi kontaktus sāk prasīt- bail pat iedomāties kas ir ar tām, kur saka, ka nav vērts....
Ierakstīts
Galvenais lai 112 neziņo! Glābšanas dienests ja metīsies palīgā, nebūs labi! 😃
Cik Tev puisēn gadu? Izlasīji ka ir vecuma ietobežojumi šim formumam? Nav īstā vieta kur ar tādām muļķībām mēģinā baidīt! Pat nezinu ko ieteikt, jo nav ne jaudmas kur pirmsskolas bērnu tusē kurus ar policista onkuli varēsi baidīt! 🤷🏽♂️ Piedod, bet nav īstā vieta. 😎