Nezinu kāpēc tu esi tik pārliecināts ka bildes nav viņas, ja seja intimbildēs ir tāda pati ka seja publiskā facebook/tiktok profilā. Var jau būt ka tas bildes sūta kāds cits viņas vietā, nezinu. Varbūt kādam tomēr ir citā pieredze un sanaca tikties. Pats nesen rakstīji ka "zini kas tā pa meiteni", bet ar info nedalies 😄
Конечно. На фото знакомые ливанские пейзажи, сколько был проездом в этом городе, так встречал там только таких фигуристых как на фото. Хз чего не едут в большой город зарабатывать, а предлагают свои услуги в Ливанах.
Tu nopietni domā ka meitene reģistrēsies saitāa uzrādīs isto vārdu uzvārdu. Nu tiešāam tev šķiet ka tā ir viņa. 100% otrā pusē ir kāds stalkers kam viņa neiedeva i ceļ meitemei neslavu
Es vispār neko nedomaju 🙂 šeit bija interesē par meiteni ar tādu vārdu, es tik uzrakstīju faktus - sūta daudz intimbildes/video, tikties nevēlas. Lai katrs doma pats ko vēlas 😉
В крепости барыга толкает мефедрон. В субботу в крепости был свидетелем последствия того когда это вещество принимает женщина и 3 мужчин. Охуел немного
Un tas tā nopietni? Vispar cik dzirdeju meitene bija policija,jo nepatiesa informacija ir izsplatīta un neslavas celšana
Nu ja, nu ja. Un ko tur stāstīja? Ka "seksam nav vēl gatava" un taisa tikai minetu par atlīdzību savu klientu mašīnās? Tas jau noteikti neskaitas par nodarbošanos ar prostitūciju 🤣
uzmanīgi klausās - es pielieku punktu šim visam sex8989, vai maiga būtne saucat ka gribat. vairs nenodarbojos un nenodarbosos šis telefona nr ir slēgts. izpostīts vis, precētie :nedariet savām sievām pāri, ne pie kā laba šis nenoved. veiksmi jums visiem 😖
Kā? Vēl tikai dažas dienas atpakaļ dalīji šeit tel.numuru, un tagad viss ir izpostīts? Varbūt ir jāizguļ reibumu un rītdien var turpināt pa vecam?
Ierakstīts
Nē, tapat vien, sūta bez pieprasījuma. Varbūt tiešam otrajā galā kāds bijušais izklaidējas. Vai arī meitene savdabīga 🙂