Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Daugavpils 2024
Ierakstīts
pirms 12 minūtēm, German33 teica:

Интересно на кого это рассчитано

dumji ākstās! var gadīties ,ka kāds grib sievieti nopulgot ieliekot šādu sludinājumu. jebkurā variantā nepatikšanas var sanākt....

Link to post
Aizkraukle 2024
Ierakstīts
pirms 6 minūtēm, Elektrikis7 teica:

“priekšapmaksu”

ja  ieraugi šādu vārdu , vari neturpināt..... bet nelaime , ka aļņu barus nevar iznīdēt , ganās visapkārt un iekrīt lamatās.  tikko piedāvā , ka pats aizbrauksi pakal, tā pazūd , kā ezītis miglā.

Link to post
Tukums 2024
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 1. aprīlis - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 1. aprīlis - Iemesls nav norādīts
pirms 5 stundām, cucispeps teica:

Huli tu pats sēdi forumā par meičām, kuras tiek izmantotas? 

tadu sīkperdeļu debilismu tikai tu vari izdomāt

sāc beidzot dzīvot reālu dzīvi, nevis skaiti, kurš kuram plusiņus liek, klaun tāds

 tādu idiotismu , kuru Moderātors izdzēsa uzreiz kad ierakstiji , var izdomāt tikai pampālis kam smadzenēs ir tikai dažas šūnas. nebrīnos , ka atkal te  mēģini kaut ko sev un tādiem kā Tu kaut kādu rakstu zīmi iepervēt.  tātad tev kristīgo cilvēku svētki ir kā dadzis acī un izsauc nepatiku!.  nebrīnos , ka tajā pavārtē no kurienes esi nācis ,  tiek pielūgta tukšas alus pudeles dieviba.    laikam 1. aprīļa joku iecerēji, bet pat tas nav izdevies!.... pamēģini vēl!....

Link to post
Tukums 2024
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 1. aprīlis - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 1. aprīlis - Iemesls nav norādīts
pirms 42 minūtēm, ciks teica:

Bail paliek!

šodien , kad daudziem cilvēkiem ir liela svētku diena, šis tips tādā veidā apsveic meičas , kuras izmantojis. speciāli nogaidīja šo dienu , lai  nepatīkamāk būtu tām par kurām te rakstijis?  jeb uzskata   ka pagodina viņas ar sveikumu. noteikti neuzzināsim, ko par to saka   šeit pieminētās. toties redzēsim  tos , kas ir sajūsmā un liek pozitīvas atsauksmes.

Link to post
Daugavpils 2024
Ierakstīts
pirms 1 stundas, Milana teica:

Уведомление приходят и приходят ,зашла думаю почитаю что тут пишут мужчины .

И немного охренела. На вкус и цвет товарищей нет .Ну не понравилась девочка зачем писать гадости еще что якобы воняет 😟Кристи девочка порядочная и те кто был у неё  об этом знают , мы с Кристи можем написать кто из мужчин воняет я думаю это будет 10 из 10.Некоторые утверждают что они ходили в душ но в процессе понимаешь что он ошибся .И я выгоняю таких людей потому что я не хочу терпеть за 7 красных эту вонь.Хочу сказать что воняет страшно 😫Не обижайтесь пожалуйста кого выгнала с порога.Прекратите писать нечесть я вас прошу .

nabaga radījums, ar kādu kontingentu jāstrādā! vieni smirdoņas velkas no tuvējās patiltes....

Link to post
Daugavpils 2024
Ierakstīts
pirms 1 minūtes, cucispeps teica:

А я безо всякой оплаты твоей мамке за щеку дал. 

divi pamuļķi viens otru atraduši!  bērnudārza audzēkņi  viens ar otru stulbumā sacenšās..... 

Link to post
Madona 2024 🎊
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 9. februāris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 9. februāris - Iemesls nav norādīts
pirms 33 minūtēm, Jaukaiss teica:

Jebal, kad es biju tad viss mincis bija aizlipiss no iepriekšējā jākļa,vairs nebraukšu,bet sūkā labi,vairāk neko nemēģināju minetu prasīja 30, beigās apžēlojās redz ,ka man mazs degvielas auto,tad pa 20 euro.

nu Tu gan laimes luteklis! i fēja laba , ja jau par nabadziņu iežēlojās!.  bet  ja jau uz minetu biji tendēts , ko līdi minci apskatīt?   izpaliktu šausmu stāsti ....

Link to post
Madona 2024 🎊
Ierakstīts
pirms 8 stundām, Porzingod teica:

zināja, kā pašai labāk

re ,dāma ziemai gatavojusies!  lai nenosaltu dējamais , pižiku nēsā!   interesanti , vai lielmeistars kādu seškājaino tur nesastapa?  ja nu sakrustojis , tad nākošreiz būs jauna opcija klāt.....

Link to post
🔥 Rēzekne 2024 🔥
Ierakstīts
pirms 2 stundām, sigitina teica:

Esmu Rezekne-267970**-

Sigita , izskatās ka esi blondīne....te jau nav sludinājumu lapa!      veiksmīgāk nocopēt  sanāktu , ja lūgtu uz PM rakstīt......sorry , neko sliktu  par gaišmatēm, vienkārši , tā ir iegājies izteikties tautā!

Link to post
Liepāja 2024 🐉
Ierakstīts
pirms 16 minūtēm, JānisBR teica:

To visu mēs saprotam, bet izklausās, ka viesstrādniece (Mis Divisimtieiro) tikai uzskrūvējusi ciparu, bet nav nekāda izcilā darbone (kas nodrošina arī GFE) ar superīgu, trenētu augumu un mājīgu dzīvokli. Un te vēl viena nepraša prasa 150 tikai tāpēc ka pabijusi kaut kādā nezināmā TV šovā.

neiedziļnies..... pilsētā , kurā piedzimst vējš,  veči pavisam savādāk lēš!.......

Link to post
Jēkabpils 2024 👀
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 12. janvāris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 12. janvāris - Iemesls nav norādīts
pirms 3 minūtēm, Elbarto teica:

Neko aizskarošu neminēju :)

nobubināšu topikā ,, vecums , kas nenāk viens,,..... ja vēlies , apskati.

Link to post
Jēkabpils 2024 👀
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 12. janvāris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 12. janvāris - Iemesls nav norādīts
pirms 1 stundas, Elbarto teica:

Man no tā, ne silts, ne auksts, bet Tev gan katrā postā gribas ko iepļūtīt.

nu ja Tev ne silts ne auksts , ko tad lien pamācīt?  nebūtu rakstījis , nenāktos meklēt kašķi!    sāksi pamācīt , ko citiem darīt, varbūt ja būs kaut kas sevišķi   aizskarošs , izteikšu viedokli!     nedari tā, citādi amureti, dabūs kreņķi.....

Link to post
Jēkabpils 2024 👀
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 12. janvāris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 12. janvāris - Iemesls nav norādīts
pirms 2 minūtēm, Elbarto teica:

Nu tu traks vecis, ar to laizīšanu tā uzmanīgāk...

nu ja vinam patīk, lai tik dod vaļā!   Tev gabals nokritīs?

Link to post
Liepāja 2023
Ierakstīts
pirms 2 minūtēm, volvo99 teica:

Varbūt kļudos,bet nez kāpēc liekas ka teksta autors ir sieviete😀🤭.Bet ko varu teikt,zinu vairākus ļoti sakarigus,glītus  čaļus,tostarp es, kuri izvēlējušies dzīvot vieni un reizi vai vairākas nedēļā kaut kur aiziet apmierināt savas fiziskās vajadzības.Jo tā ir lētāk un vienkāršāk,nevis dzīvot ar kādu aitu,kas patstāvīgi tev nes ārā smadzenes.😁 Pietiekami redzu kā daudzi mani draugi mokās.Makšķerēt ar Jāni nedrīkst,divus aliņus ar Pēteri arī nē utt.To īsto un vienīgo var meklēt visu mūžu un neatrast.Bet dzīvot ar kādu,kas tevi regulē, ierobežo tikai lai būtu zupas šķivis un seksiņš,nav to vērts.Tas protams ir mans subjektīvais viedoklis.🙂

nekļūdies , citā topikā viņa jūsmo par savu vīru, kurš ir fējas klients....

Link to post
Liepāja 2023
Ierakstīts
pirms 4 minūtēm, klusums teica:

Nesaprotu kā šie pakalpojumi jums var likties pieņemami? Man negribas ticēt, ka jūs visi esat tik neglīti, briesmīgiem raksturiem, dzīvē neko nesasnieguši, ka neviena sieviete nav ieinteresēta izveidot nopietnas attiecības ar jums. Kāpēc jāmeklē šāds risinājums? Jums nebūtu kauns, ja par šīm aktivitātēm uzzinātu jūsu vecāki, bērni, kolēģi? Kāpēc kaut kas tāds jādara? Sirds sāp lasot par to, kā kādai no šīs profesijas pārstāvēm bērns blakus istabā atrodas. Jūs aizdomājaties par to, ko nodarāt? Tas neliek justies pretīgi? Šajai pakalpojumu sniedzējai varbūt nav kaut kas ar galvu kārtībā, bet ja nebūtu “patērētāji”, tad šāds absurds neizveidotos, atrastu normālu darbu un nesagandētu bērnam visu turpmāko dzīvi. Jums pašiem nav bail saķert visu iespējamo? Ja šobrīd esat brīvi, vai neesat aizdomājušies par to cik “vērtīgi” vīri nākotnē būsiet? Liela daļa vīriešu ir zaudējuši jebkādas vīrišķīguma iezīmes. Saņemieties mazliet.

sameklē Ummi.   būsiet pāris..... nepateikšu kāds bet zābaku vai vaļeņku tiešām.... varēsiet viens otru papildināt.....

Link to post
🍌Jelgava 2023🍌
Ierakstīts
pirms 1 stundas, sioux1 teica:

Lohiem lohu  problēmas

,,, ko lai  es daru šo laužu labā!?  iesaucās Danko skaļāk par pērkonu...... varbūt kāds var uztaisīt beztēmā topiku ar uzrakstu - lohiem , ka sapņo par priekšapmaksu-  un īsu aprakstu , lai viņiem pielec , ko var un ko nevajag!.  es to nevaru darīt , jo apzinos , ka kad sākšu izklāstīt tematu , tas aizņems  vietu uz 6,5 lpp.

Link to post
🍌Jelgava 2023🍌
Ierakstīts
pirms 11 minūtēm, Princisss teica:

Nevaig jau uzreiz apsaukāties, viekārši ši vietne man liekas ir domātu vai dalītos ar to kas un ka, nevis uzreiz apsaukāt kadu! Pats saprotu ka tas ir apkrašana un varbut kads jau ir bijis uzrāvies

viņš neapsaukājās, konstatēja faktu , ka nepaliek mazāk lohu , kas uzraujas uz tādām ar baltiem diegiem šūtām mulķībām.   jau noriebies redzēt , ka atkal un atkal neviens neko nav lasijis un sāk to pašu nolietoto plati griezt no sākuma. butu , kaut mazliet te palasījis un tad varbūt saprastu, ka esat apnikuši ar vienu un to pašu  idēšānu. kaut ari saka , ka atkārtošāna zināšanu māte, bet nevar taču atkārtot simtiem reižu....

Link to post
Rēzekne 2023
Ierakstīts
pirms 2 stundām, Viktors90 teica:

А кто-нибудь покупал фото или видеозвонок и потом встречался или это наебка как я думаю?

neiesaku!. tā ir krāpšana.  nauda pazudīs un viss ar galiem ūdeni, ne bildes ne meičas...... to jau te neviens viens simts tirlinu  ir piedzīvojuši.  veiksmi!

Link to post
🍌Jelgava 2023🍌
Ierakstīts
pirms 6 stundām, narliza teica:

Kā džeki sāka rakstīt taisnību, tā putniņš atlidoja uzreiz šeit, redz kā. Tad jau bieži viesojies šajā topikā noteikti, lai nočekotu situāciju vai par tevi nav sākuši runāt. 

Un tavām 200 vēstulēm nav nekāda sakara šeit. Mēs runājam par tām vēstulēm uz kurām esi atbildējusi, piekritusi tikties, sasolījusi tikties vai prasījusi naudu. 

Protams, ka no kādiem 100 džekiem ar kuriem komunicē esi izvēlējusies vismaz 3 laimētājus kam dod iespēju satikties, tad šie skrien un bļauj šeit ka neviens nemāk sarunāt neko un Hirrema ir viss godīgākā. Kā mēs tā nepatiesi apmelojam viņu?

Vienkārši nesaprotu priekškam pateikt ka tiksies un, lai brauc, ja pēctam kad džeks ierodas un raksta, tu met ignoru sēžot online? Ja nezināji, portālos rāda kad pēdējo reizi biji aktīva, refrešoji mājaslapu. 

Kā tas strādā?

Tu atbildi uz vēstuli portālā, tā tad tev ieinteresēja un nebija kā teici teksts "cau, ko dari" . Tu komunicē vēstulē, Tev piedāvā tikties par draudzīgu summu, tu arī tam piekrīti un pati pasaki laiku kad esi brīva. Cilvēks ierodas, tu sēdi online, tev raksta ka klāt un ir ignors hahaha. 

Pēkšņi darīšanas parādijās atkal, tieši tāpat kā ar citiem, kuri atbrauc? 😃

Ļoti bieži tev laikam gadās tādas nejaušas plānu maiņas. Interesanti tikai kā tik aizņemts cilvēks var tik bieži sēdēt online visos portālos. 😃

Protams ka džeki ir visādi un ne vienmēr būs laba pieredze ar katru un ir arī uzmetēji, bet kad sāc trāpīt uz džekiem, kas tiekas nopietni un neuzmet meičas, bet beigās pašus džekus uzmetat jūs, tad viņi sāk runāt un teikt patiešām kā ir bijis.

Nezinu kāds ir tavs plāns un ko tu gribi panākt un kam atriebties, bet lai nerunātu apkārt un netaisītu sliktu reputāciju, tad varbūt tomēr jāpievēršas nopietnāk tām vēstulītēm un kuram tu raksti un piedāvā kaut ko. Un tas ka prasi naudu pārskaitīt iepriekš un tad ķipa tiksies visu pasaka. 😃

dažādi esam.... visādi notiek, pats saproti, ka fējai varbūt jau tā ieriebies šis naudas pelnīšanas veids, ka sāk nedraudzētties ar galvu.   ir ari , kas spēj šajā profesijāt noturēties gadiem ilgi , bez prāta aptumsuma. meitēns varbūt emociju pilns, ierauga no rīta tarakānu uz  galda un viss garīgais sabojāts , dzīve beigusies. visi dabū ciest.   bet ja sāk ņemt naudu uz priekšu un pēc tam uzmet, tad tā vairs nav maucība , bet apzināta krāpšana!   tāpēc puikas pareizi dara , ka brīdina citus, lai neuzraujās.

Link to post
🍌Jelgava 2023🍌
Ierakstīts
pirms 4 minūtēm, Hirrema teica:

Privāti uzraksti ja ta, sakartosim un miers 

neesmu  spečuks šādās situācijās ,bet vai būs miers? man domāt , ka kādas nogulsnes paliks......  un arī tie , kas palasijuši šeit rakstīto , var sākt aiz auss pakasit.

Link to post
🍌Jelgava 2023🍌
Ierakstīts
pirms 5 minūtēm, Hirrema teica:

Bet ja neuzruna vēstule "cau ka iet "ko darit. Ignorēt.:)

krievu valodā saka  ,, na net i suda ņet!,,  ja neuzrunā dabiski nav jāatbild, bet ja esi sasolījusi , pati saproti  vienkārši uzmetot , sākas nepatikšanas.  skatos  Tev normāli veči klienti ir bijuši, vai pēc tam kad piedirsi viņiem azotē ,   nāks vēl pie Tevis. 

Link to post
🍌Jelgava 2023🍌
Ierakstīts
pirms 2 minūtēm, PepeTheFrog teica:

Kāds sakars šeit ar 200 vēstulēm? Iet runa par cilvēkiem ar ko tu esi sarunājusi un, ja tev šis cilvēks uzraksta tad tu noignorē. Kārtējo reizi - 200 vēstules ir atruna un vajag mācīties uzlabot komunikāciju. Kāpēc citas dāmas māk sekot līdz kam ar ko ir sarunāts? Aizdomājies.

vairāk pēc krāpšanas izskatās,   ievilks nāsīs naudinu un pasūtīs.  tagad 200 raksta , ko darīsi kad viņi pazudīs?

Link to post
🍌Jelgava 2023🍌
Ierakstīts
pirms 1 minūtes, Hirrema teica:

Tīšām noteikti ne

re kur Pepe pat veselus trīs piemin.... meitenit , fiziku skolā vajadzēja mācīties , tad zinātu , ka nekas nerodas no jauna un nepazūt.... tagad pietiks arī ar tiem trim , lai sačakarētu reputāciju neatgūtu....

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.