Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Jelgava 2021
Ierakstīts
5 hours ago, BRICIS5 said:

Pāris lapas atpakaļ jau ir posts

Pamaniju, bet īsti neviens tā arī neko nepateica.

On 7/22/2021 at 11:01 PM, Mariscilina said:

Nu es redzu 

Es redzu 5 juliju 20:18

Screenshot_2021-07-22-23-00-22-826_com.android.chrome.jpg

Kadam.pie acu arsta🤣

Atradu soc tiklos vinu seit bilde atbilst tam kas tiklos un ja jelgavniece

Jelgava 2020
Ierakstīts

Sveicināti kungi. 
Pedējā laikā esmu sācis pētīt vairākus sludinājums un interesēties, kas apkārt notiek. Acīmredzot rutīna dzīvē iesākusies.

Bet nebūtu nekad domājis, ka viss ir tik sarežģīti. Palasot vecos komentārus “Jelgava 2019”, likās ka tas ir ļoti apjomīgs darbs, lai atrastu kādu labu, jauku sievieti ar kuru jauki atpūsties. Meklēt, petīt, analizēt. Daudz laika visā šajā padarīšanā ieguldīt, nu moins. Un turklāt, sievietes mums tādas, tā teikt “pieejamās”, ir mazs.

Nezinu vai pats spēšu uzākt saucamās “medības”, jo tik daudz laika veltīt lai vilties vairākas reizes un gaidīt kad beidzot kāda reize būs tā sakarīgā, man šķietami nepietiek laika.

Turklāt, domāju, ka man , kā 22 gadīgam nav tik lielas “izaugsmes iespējas” šajā sfērā, jo dāmas interesē vecāki. Šeit nav runa par pieredzi. Varētu teikt, šī nav man paredzēta vieta, klubi un studentu ballītes, tie ir mani “ medību “ lauki, bet diemžēl manas rokas ir “aizsiestas” un tur medīt man ir aizliegts. Drīkstu atļauties tikai pa dienu.

Lai nu kā, konkurence arī šeit izradās ir, bet novēlu visiem veiksmi un izturību! Lai vairāk jauku un foršu, uzticamu dāmu mūsu pilsēta rodas un ,lai visiem ir pilns ar piedzīvojumiem šis gads.

Turpināšu sērfot šajā forumā ar cerību arī pastastīt par kādu jauku pieredzi. 

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.