Paldies, tad jau tuvākais skaidrojums, ka tikai individuāli faceontrol taisa, man liekas kaut kas teica, ka viņa piesauca mēnešreizes jau pirms vairāk nekā nedēļas, kad kāds prasīja seksu. Tik ilgas jau nebūs, vienkārši stāsta kārtējās pasakas. 😄
Ar šo prātīgi.Ir reāla,atbraucu.Ļoti jauna,likās salietojusies.Sākām sarunu un šī saka,ķip vai es tiešām visu gribot bez gumijas,es saku nē.Tad šī,ķip esot sajaukusi klientus,jo esot sarunāts viss bez.Es aizmuku.🤔
Kailu neredzēju,bet nekā uzbudinoša tur ar nebija,lai pa divi oranži auto rautu.Nopīpējusies,zobi kā vecai ielenei,fubla
Dzirdēju sākumā ka daudzi teica ka apčakarē un izvilina naudu, bet laikam īsti neiet krastā ar to visu viņai. Ja nu vienīgais kaut kādus patiešām idiotus apčakarē, kas sūta naudu uz kontu
Uzrakstīju viņai 4sex portālā, klasika + minets viss ar gumiju 100 Eur. Minets 50 Eur... Nospļāvos un aizbraucu, domāju ka būs fake, bet izrādas tomēr ka nav.
Bildes ir viņas, maza auguma meitene, ļoti tieviņa, izskatās ka tikko būtu pabeigusi vidusskolu, ļoti jauna, nu max 18 gadi.
Dandāli mutē ņem labi un necenšas baigi haltūrēt. Nav sliktākais variants, ja ir vēlēšanās beidzot Jelgavā izdarbināt jaunu meiteni, kura vizuāli izskatās arī okey un nav noplukusi pele.
P.S nezinu kur vīri rāva informāciju ka no Auces gala, bēdīgi slavena u.t.t, bet izskatās ka dzīvojas tepat Jelgavā. (Varbūt vīri jauc ar kādu citu darboni, jo nu šī dzīvē neizskatās ka varētu būt kaut kāda pagrīdes meitene, kas izlīdusi dienas saulē.)
Ir redzēti daudz daudz trakāki varianti, kur patiešām viss ir slikti.
Domāju meitene sākumā cerēja ka viegli nopelnīs apčakarējot kaut kādā veidā džekus, bet laikam īsti neizdevās un nācās sākt darīt lietas pa īstam.
Ierakstīts
Var jau būt vēl sliktāk,kaut kāda sts🤢