Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Tukums 2023
Ierakstīts
On 12/4/2023 at 8:57 PM, Renars.30 said:

Nav Fake.Esmu ticies.

Tad uzraksti atsauksmi forumā, cīņu biedri ātri sapratīs, profils Tavs pavisam svaigs.

On 12/4/2023 at 8:57 PM, Renars.30 said:

Nav Fake.Esmu ticies.

Sludinājuma teksts Man personīgi neizskatās pēc sievietes rakstīta.

Link to post
Ventspils 2023
Ierakstīts
On 7/31/2023 at 5:10 PM, BigPa said:

Sieviete +/- 50 gadi. Augums atbilstošs vecumam, bet nav galīgi nolietota. Krūtis nav vairs pirmā svaiguma, bet ir ok. Sūkā labi. No aizmugures viņu ņemt ir patīkami, dibens liels, var labi ieķerties. Vagīna pārsteidzoši laba, nav bezizmēra. 

Varu piebilst ka samērā paliela augumā un gabarītos, mutiskā daļa tiešām laba, bez steigas, nobeigums kā pats sarunāsi. Attieksme pozitīva, pati izskatās ieinteresēta procesos, ar viņu doggy style būs pareizā izvēle, kā jau kolēģis atzīmēja.

Link to post
Tukums 2023
Ierakstīts

Neliels atskats šoreiz par Satikšanos ar Sweetlady no 4.sex. Pirms kāda laika saņēmu ziņu no Sweetlady kurā teicās ka iepriekšējā mūsu tikšanās nav notikusi jo viņai bijušas problēmas ar personīgi transportu un sakariem. Kā bija īstenībā - par to vēsture klusē, sarunājām kad atkal braukšu uz Ventspils pusi uzrakstīšu un mēģināsim vēlreiz.  Apmēram pirms nedēļas bija brauciens uz to pusi un vienojāmies par laiku un vietu. Sweetlady ieradās norunātajā laikā un turpinājums sekoja. Darbības notiek viņas auto, procesā ir atraisīta, pozas maina bez aizķeršanās, var redzēt ka process atstrādāts un nav iesācēja šajā profesijā. Mutiskā daļa ir centīga, pat ļoti ok, tāda sirsnīgāka ja tā var izteikties, man mutiskā daļa patika labāk par pārējo sadaļu kas likās nedaudz bezpersoniska.  Vecums un svars atbilst, kas ir visai rets gadījums manā praksē, viņa nav skaistule ar ideālu figūru, bet kam patīk tievas un smalkas tas sapratīs.  Pulkstenī neskatās un pasākuma cena ir viens apelsīnu krāsas papīrītis.

p.s. gan jau Tukuma publikai viņa ir zināma un pazīstama.

Capture.JPG

Link to post
🍌Jelgava 2023🍌
Ierakstīts
2 hours ago, dzekins1 said:

Pēc skata kāda tā Vika ir? Un cik tālu sēž vīrs?

Pēc skata un valodas ir ok, foto ir nedaudz uzlaboti un vecums mazliet optimizēts. Minets ir ok, nav tas sliktākais variants.

Vīru redzējis neesmu un Viku izjautājis par šādiem jautājumiem arī neesmu.

Link to post
🍌Jelgava 2023🍌
Ierakstīts
On 9/8/2023 at 8:30 AM, arturs2015 said:

Jelgava sludināts Vika kāds ir bijis no puh. 

So-so, it kā ok, bet 50/100, ja 50 par minetu veel ir ok, minetu taisa normāli, tad 100 par klasiku ir manuprāt pārmaksāts.

Nezinu kas Viku transportē , bet viņa darbojas pa visu to pusi, t.sk Jūrmalu. Esmu pāris reizes ticies.

Link to post
Tukums 2023
Ierakstīts

Skatījums par ne-satikšanos ar feju Sweetlady . Pagājušās brīvdienās bija plānots brauciens ar moci  uz Ventspils pusi un radās doma apvienot patīkamo ar lietderīgo. Ceturtdien sazinājos ar Sweetlady un nonācām pie kopsaucēja : sestdien rīta pusē pl 11h ,Tukums, aplis, pietura, feja esot ar savu transportu  Fejas parametri teorētiski atbilst manai gaumei, norādītais vecums : 40 , svars : 55kg, / augums cm = poh / , zinot ka Fejas mēdz šos parametrus / gadu skaits un svars / optimizēt padomāju ka nekas ļoti traks varbūt mani negaidīs un vienmēr jau var tikšanos cancel. Piektdien pēcpusdienā uzrakstīju Fejai uz phone sms vai viss spēkā , atbildes nebija. Padomāju ka zaudējums man būs apmēram 1/2 h max, jo tikšanās vieta bija pa ceļam. Norunātajā laikā un vietā protams neviena Sweetlady neparādījās, pagaidīju 15 min un devos tālāk savās gaitās. Zvanīt vai sūtīt sms ar stulbiem jautājumiem - kāpēc neatbrauci, vai kas notika, kur esi, kad buusi utt ir pilnīgi bezjēdzīgi mana izpratnē.

Rezumē: komunikācija notika caur saitu, atbildēja samerā raiti un atsūtīja phone nr , šeit jāpiebilst ka pirmā aizdomu ēna radās kad es piedāvāju Fejai uzzvanīt kad viņa var runāt lai ērtāk sarunātu ar tikšanos saistītās detaļas. Atbildēja ka esot cilvēkos un runāt nevarot, lai sūtot sms.

Kaut kā tā, varbūt kādam noderēs  mana nelielā pieredze ar Sweetlady.

Lai veicas kolēģi.

 

Capture.JPG

Link to post
Ventspils 2023
Ierakstīts

 

On 6/11/2023 at 6:19 PM, Andris47 said:

Šeit arī kas jauns varbūt paradijies vai kāda kas nesludinas un pieņem?

Jābrauc uz Kurland Bike Meet nākošajās brīvdienās, vai kāds var padalīties ar kādas Ventspils fejas kontaktu. Ir tikai old feja Diāna ?

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.