Hmm un tā ir bilde anketai par pakalpojumu sniegšanu , kur pasaule ir apgriezusies , kauns paliks par sieviešu rasi vēl.. cik € ja nav noslēpums tad šī dāma prasa ? gan jau pieredzējušākie šeit zinās atbildēt.. Vienkārši gribu nošokēties otro reizi pilnam komplektam 😂
tak ar šito nav vērts tikties un viņai cena nē atbilst saviem darbiem ko viņa prasa. Un visu laiku tiek steizina. Viņai laika nēesot. Un vēl viņa sevi nekopj.
pirms 4 stundām, Viltniece teica:
Hmm un tā ir bilde anketai par pakalpojumu sniegšanu , kur pasaule ir apgriezusies , kauns paliks par sieviešu rasi vēl.. cik € ja nav noslēpums tad šī dāma prasa ? gan jau pieredzējušākie šeit zinās atbildēt.. Vienkārši gribu nošokēties otro reizi pilnam komplektam 😂
Karotče biju pie dzērvenītes2019 . Mans vērtējums 4/10 un tiešām kā citi te komentē viņa par daudz prasa . Sekss nu tāds atdeves ne kādas apmēram kā ar gumijas lelli. Minēts kā jau minēts . Un visu laiku steidzīga un saka kā nav laika . Nu par piecpadsmit minūtēm 30nav to vērts. Tāds ir mans vērtējums ja kādam pretenzijas par manu vērtējums tās paturat pie sevis. Un ja es maksāju tad es arī gribu kvalitāti. Nu tāds mans vērtējums. Ja kādam noderēja tad ir ok.
Nu jūs veči to dzērvenīti2019 esat sabarojuši. Nu sāk izvēlēties ar ko tikties. Agrāk bija viņai vienalga ar ko un patīk. Tagat 50 pat prasa 🤮 A viņai prasmes nav to vērts.
Tas tā skaidrs, autobanis izsti neder. Bet viņai esmu raxtijis, neatbild, laikam jau viņi pietiek, A viņai tiešām tie 20 gadi? Un no Madonas?
Viņai ir 26 ja nemaldos. Un viņa itkā ar vietejiem netiekoties. Un viņa ir no madonas. Un vispār cik esu interesējies Madona - Jēkabpils posmā nekā prātīga nēesmu dzirdējis. Varbūt tu ko zini vari man uzrakstīt privāti gacalapa@inbox.lv
Jā tieši tas pats, tik cik sarakste, teicās bildi atsūtīs, bet to arī vnm aizmirst.
Kas ir ar. ILUTINAIRATPAKAL?
Kads kko zin?
Vai vēl kko no madonas
Ilutiņairatpakal pisās jau labi cena viens oranžais nemazaka. Vasarā vareja drast jo tiko bija sākusi darboties bet tagat vairāk negribu jo kovojers sākas labi ka paspēj nomazgāties. Un mani tas vairs nepiesaista.
Ierakstīts
kur viņa reklamējas