Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Liepāja 2021
Ierakstīts
pirms 7 stundām, Inspektors Caps teica:

Šodien (t/i., nu jau vakar) puh bija 25g. ļoti tieva mazpupaina liepājniece (jau arī agrāk redzēta), ar tekstiem lai veci veči viņu netraucē gan..

Meklē gan pats sludinājumu, man slinkums :)

To labāk ir nesatikt :D

Liepāja 2020
Ierakstīts
pirms 2 stundām, sinner_original said:

Vai kāds var atsūtītkontqktus Laura R un tās meitenes kura vaiņodes tuvumā uzturas?

Nopietni??? Vairāki cilvēki jau raksta kādas tur šausmas un tu joprojām gribi tur bāzt? Mmm, bail iedomāties, kas par seksa trūkumu

Liepāja 2020
Ierakstīts

Nu es nezinu vai ir vērts apmeklēt, par cik neesmu liepājnieks, tad ļoti daudz variantu nezinu, bet nu šeit būs tā, ka milzīgu ieinteresētību nesaņemsi, bet nebūs tā, ka dzīs prom - ir nedaudz vēderiņš, bet nekas traģisks, pupi ir labi, zobi gan nepārāk kopti, mati arī nelikās svaigi mazgāti, bet nu jāskatās uz gaumi, maza auguma, sūkāt piedāvā bez gumijas un rij nost, nu tā kaut kā, par pārējo domā pats vai šis apmierina

Liepāja 2020
Ierakstīts
pirms 29 minūtēm, hei said:

Kas no puh tā Real23?

Šis tev variants, ja uz seju un higiēnu ir pohuj, bet gribas jaunu, ļoti tievu meiču, tad var

"Nu bļē fū nē, arī tāpat ieraudzīju un bļē ne par ko uz kaut ko tādi nestāvēs, mati likās pirms mēneša mazgāti, kāja nobrāzta uz kājām likās sēnīte no černobiļas, tiešām es nezinu cik izmisušam ir jābūt lai tur bāztuiekšā kaut ko. Šis par to priekulnieci, vaiņodnieci"

Liepāja 2020
Ierakstīts
pirms 4 stundām, MessaMassa said:

Atmetīsi man e-pastu viņas?

Paskaties iepriekšējā lapā, ko Tu man atbildēji, kad prasīju, lai kāds iedod Liepājā kontaktus, tu izvēlējies prasīt 10 eiro( hujzin, ko būtu baigi iepircis par desmitnieku ), tāpēc nedošu točn, vajag iemācīties pašam kādreiz kaut ko dot, nevis tikai prasīt, kad pat ne Liepājnieks atrod kaut ko Liepājā.

Man nebūtu bijis žēl iedot, ja tad kad man vajadzēja būtu normāli pateicis, ka vari iedot.

Un visiem tiem, kas bombardē man ziņas, viņa ir prom uz pāris mēnešiem strādāt, nav tolka rakstīt viņai, to varu pateikt pilnīgi godīgi

Liepāja 2020
Ierakstīts
pirms 17 minūtēm, Labs said:

Kāds e-pasts tajai? 

Manliekas ka divas jaukās ir tad. 

Man zināma jaukaa1@inbox.lv, bet tā nav šī par ko te aprunāta. 

Ja ļoti vajag varu iedot, bet cik sapratu viņa uz pāris mēnešiem ir kaut kur prom un jaunus nemeklē

Liepāja 2020
Ierakstīts
On 2020.06.30. at 16:37, LIepaja Tiksana said:

Sveiks , Tauta .

Varbuut ir kam info par meiteni ar e-pastu Jauka ...
Zinu ka agraak reklameejas uz puh.lv .Tagad uzkeru vinju Liepajniekos.

Paša brauc uz vietu kur vajag , savas vietas nav.
Ja nešaubos k-kadu gadu atpakaļ bij aprunāta te ka potenciāla meitene , bet bez konkretam atsauksmem. Numuru viņa nedod, sarunāties var tikai caur e-pastu.
Foto nosutīja .. Slaida , 60kg , 164 augums , 28 gadi. Tumši mati.

Iepriekš paldies par info.

Biju, paprasīja 50 eiro, gribēja mašīnā, beigās sarunāju, ka tiekamies dzīvoklī. Nezinu, lēkāja diezgan aktīvi, krūtis labas. Vaidēja skaļi un diezgan samāksloti. Bet jā, dievojās, ka prostitūta nav, kādas 5 reizes točn to pateica kamēr bija ar mani

Liepāja 2020
Ierakstīts

Jums kādam ir kādas normālas meitenes izņemot Sanitu, Sigitu, Līvu nr. Ja kāds tiešām var padalīties, tad varu nomest kādus 10eu uz konta vai kādu aliņu uzsaukt, vienkārši no sludekļiem vispār neko nevaru atrast, varu pretī arī kādus kontaktus no Rīgas iedot

Liepāja 2020
Ierakstīts

Nu bļē fū nē, arī tāpat ieraudzīju un bļē ne par ko uz kaut ko tādi nestāvēs, mati likās pirms mēneša mazgāti, kāja nobrāzta uz kājām likās sēnīte no černobiļas, tiešām es nezinu cik izmisušam ir jābūt lai tur bāztuiekšā kaut ko. Šis par to priekulnieci, vaiņodnieci

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.