Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Liepāja 2022
Ierakstīts

Nav nav fanatazija, diezgan labs piedzivojums sanaca. Varbut paveicas, bet varbut vienkarsi likos simpatisks damai, iespejams abi kopa plus bija neratns noskanojums damai varbut taa gramata ko lasija bija ar erotisku tematiku, kas to zin. Jus te tadi izbrinijusies un neticigi it ka gadijuma sakari butu kaut kas nereals un nenotiktu sad un tad, man jau nekas tads nebija ne tur sex nekas tads vienkarsi papļāpajām parunajamies un laikam damai likas davai lai iet neliels piedzivojums atvaljnajuma laikaa. Zin kaa ne viens otru redzes ne satiks why not 

Liepāja 2022
Ierakstīts

var iet uz pludimali ari :)))) , biju aizbraucis pa darba darishnama kartejo reizi uz Liepaju, aizgaaju pastaigaat pa pludmali taa taalaak nost no galvenaas pludmales, satiku toples Lietuvieshu daamu sauljojoties tuvu kapaam, parunajaam par sho un to, beidzas ar to ka shii nostaak kaapaas hj uztaisiija. protams ka tas taads veiksmiigs moments, daama it ka bija uz gadiem 40-45  un diezgan labu augumu, pec sejas ari it ka ne kroksis, neliekas ka butu izsalkusi pec seksulaiem piedzivojumiem, bet kaut kas sarunaa aizkjeera vinjai un taa vardu pa vardam sarunajaam paiet nostaak paskatities viens uz otru kaa masturbeejam :)))) beigaas shi palidzeeja man

bet laikam taa shad tad var sanaakt, jo taa nav vieniga reize, ir ari citas damas satiktas, laikam ir sievietes, kuraam kaut kas tads liekas interesants kaut kada zinjaaa un ja esi normaals dzeks, tad nolemj ka nodereeu vinjam kaads piedzivojums

Ventspils 2022
Ierakstīts
6 hours ago, Aloha12 said:

No kontaktiem tikai epasts. Kā jau tricuspid numuru nedodot, vismaz man. 

Piedāvāju barteru, Es tev kontaktu, pret Ventspilnieces kontaktu kura nesludinās publiski 

Screenshot_20210228-094601_Gallery.jpg

Smuka bilde. Labprat ari ar kadiem kontaktiem apmainitos

Liepāja 2022
Ierakstīts

Parasti ir vairaki. Tie letakie ne. Un tad bija viena kas liepajniekiem sludinas. Numurus neliksu. Ja kadam interese aizejiet uz masazu un noskaidrojiet, jo pieredze rada ka tadas palielas pilsetas parasti ir paris ja ne vairak masieres kuras hj taisa vai nu patstavigajiem klientiem vai ari tapat bet to slepj un nekadi nesludina un pa telefonu nesaka un pat skaidri saka ka ne. Bet vajag aiziet vismas vienu vai divas reizes un tad jau bus saprotams. 

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.