ja ieraugi šādu vārdu , vari neturpināt..... bet nelaime , ka aļņu barus nevar iznīdēt , ganās visapkārt un iekrīt lamatās. tikko piedāvā , ka pats aizbrauksi pakal, tā pazūd , kā ezītis miglā.
Atskats par tikšanos pirms mēneša pēc puh sludinājuma:
Мне 23, полненькая, 173 см, из Огре. Сделаю минет за 30 евро)) Без долгой переписки
megangood1@inbox.lv
Info deva sarakstē, runāja arī latviski. Takse bija pieci.nulle eur. Foto atbilst. Vizuāli BBW tipa jauna sieviete, figūra proporcionāla, krūtis lielas un patīkamas. Attieksme laipna un draudzīga. Vieta bija netālu no Grīvas prospekta un Pirts ielas krustojuma. Pirms dušas naudu atstāju telpā, pēc dušas uz gultas. Tālāk mutiskais un maigošanās, kamēr palika mitra. Tad pamīšus dažādos leņķos no aizmugures un misionārs, kamēr bija jābrauc tālāk. Procesā bija grūti noturēties nebeigt pirmajās minūtēs, jo pati iekarsa un stenēja ļoti patīkami, īpaši pie stiprākiem un dziļākiem grūdieniem. Opcijas: ja kopts, skūpstīšanās un viss bez gumijas. No ierašanās līdz promdošanās brīdim sanāca apm. 50min.
Kopumā teiktu, ka tikšanās bija patīkama, varētu atkārtoti, īpaši, ja būtu ērtāka loģistika un dotu arī dupsi.
Vērtējums 10 baļļu sistēmā (kopumā vieta, tēriņi, attieksme, vizuālais, sniegums): 8.
Esmu bijis 2x, meituks ar gaļu uz kauliem, bet neteiktu ka resna, drīzāk masīva, gadi varētu atbilst patiesībai, sameilot bija grūti, sanāca sarunāt ar kādu piekto reizi, sūkā centīgi izskatās ka pagaidām nav profesionāli, bet man patīk , tikāmies auto, skāde trīs sarkanie.
Viņa man teica ka septiņi sarkanie par h,atsūtīja bildes...formas normālas, bet apakšveļa tāda vecmodīga, tādēļ jautāju vai kāds bijis, jo tā apakšveļa ,man sāka mākt šaubas par to vecumu
On 2021.12.2. at 17:57, concan teica:
Esmu bijis 2x, meituks ar gaļu uz kauliem, bet neteiktu ka resna, drīzāk masīva, gadi varētu atbilst patiesībai, sameilot bija grūti, sanāca sarunāt ar kādu piekto reizi, sūkā centīgi izskatās ka pagaidām nav profesionāli, bet man patīk , tikāmies auto, skāde trīs sarkanie.
Un kaut ko sīkāk vari pastāstīt, kāds face, gultas priekus neprovējāt mašīnā?
Kas ir ar šo? Kādas atsauksmes? Augums normāls? Vakar svaigs sludinājums, tātad strādā, bet kā? Ir vērts? Un kur +/- viņa Jēkabpili ir?
Hz, biju vasarā pie šamējās uz nakti , cik noprotu viņai darbojās pa trīsstūri Jēkabpils-Rēzekne-D-pils,augums ok, bet pati gultā nekāda-guļ kā baļķis, pat skaņu neizdvešs, plus vēl uz nakti trankvilizatorus bija apēdusi (kaut kāda trauma ir bijusi),var teikt visu nakti gulēja 🤦♂️caurums ar izļurkāts jau, taka viss slikti tur, par vienu zaļo un oranžo uz nakti , Rīgā ir labāki varianti kur vismaz pretī kaut ko saņem. Tā skuķis ok, runātīga, bet nu kaut kas pagātnē viņai noticis 🤦♂️🤷♂️
Novedāt nabaga 4 bērnu māmiņu Belluci/Laurinaaa līdzz tam ka profils ar visu VIP premium paku un gaumīgajām bildēm dzēsts no 4sexa . Meitēns atkal pagrīdē nolīda. Uz dažām nedēļām visdrīzāk
Ierakstīts
Nu jā,ir aizdoma ka tas ir uzmetiens 😁