Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Liepāja 2025
Ierakstīts

Jautājums ne pa tēmu, bet tomēr jautāšu. Kā ir? Man personīgi tā ir bijusi zināma problēma - dzīvoklītis, kurā tikt ātrāk par 13.00 - 15.00. Tas tāds mīļāko variants. Te ir vēl kāds, kurš būtu tādā lietā ieinteresēts?

Liepāja 2025
Ierakstīts

Nu lab. Ja gribās, tad vajag ņemt burner phone. Un viss.

16 minutes ago, Pickle Rick said:

Nu man personīgi tā atlaide neinteresē, es gribēju tikai satikties. Līdz ko nedevu nr, uzreiz sarakste beidzās. Tas man liekas aizdomīgi,  ja Tev par pakalpojumu maksā, tad kāda starpība kur Tu to sarunā, ne tā.?

Liepāja 2025
Ierakstīts
On 2/15/2025 at 5:51 PM, Pelikans77 said:

Jūs te gan darbojaties! Veci krokši, invalīdi, dzērājas... Kāpēc jums tāds izmisums!? 😆

Jā. Nav viegli. Bet lai tak darbojas!!! Faking atpisies Pelikān! Brīva LV! Katrs dara ko grib! Grib - drāž galvā sistus invalīdus un priecājas! Kamēr vien abas puses var vienoties par savstarpēji pieņemamu transakciju - why not???

Liepāja 2025
Ierakstīts
On 2/13/2025 at 9:14 AM, zxspektrums said:

💎СОФЬЯ💎 (29 gadi)

🔵🔵🔵ЛИЕПАЯ!!!ТОЛЬКО ЭТА НЕДЕЛЯ!!!
Обаятельная и привлекательная высокая, пышных форм девушка, приглашаю вас в гости дорогие мужчины. Все вопросы в ватсап. .
  • 💎СОФЬЯ💎 (29 gadi) (Foto!) iepazīsies ar vīrieti seksam (#8261041)
Latvia, Liepāja
Prombūtnē
Ziņa Nosūtīt "Uguns" Sekot
Sludinājuma ID #8261041
  money-icon-24.png Komerciāls sludinājums
Vārds Prombūtnē: 6:55💎СОФЬЯ💎
Vecums 29
Pilsēta Liepāja
Telefona numurs lv+(371) 288996**
E-pasts sof***@inbox.lv Uzzināt e-pastu

iir kādā informācijas?

Pie atsauksmju pieprasījumiem ir tēma par šo. Vismaz par Sofiju no Rīgas un ar šādām bildēm. 30min 8 rozes.

Liepāja 2025
Ierakstīts
19 hours ago, xderm said:

Pec sludinajuma saprotu,ka nav liepājniece. Kas skaitās rajons,kur pienem?Grobiņā?

Screenshot_20250205_163506_Samsung Internet.jpg

Nau to verc!

Liepāja 2025
Ierakstīts

Labi, viss!!! Poh!!! Pietiek šitās diskusijas par visu citu! Visiem jums taisnība! Blad es gribu sarunas par jāšanos un ceņņikiem! Likšu tikai skrīnšotus! Viss! Tagad pie lietas! Lūdzu!

On 1/29/2025 at 7:12 PM, Rento2 said:

Kāds zin kat ko par Конфеет.Ка no gribuelv ? Norādīts ka Liepājā

Sanāca sarakstīties. Prasa divus oranžos par "tikšanu" (latviešu valoda laikam nav dzimtā vai švaki iet...). Vietas nav. Cenu nelaidīs zemāk. Bildes no profila neizskatās ļoti iedvesmojošas. Plus 36 gadi. Nu... par tādu summu izskatās švaki. Atmetos.

Liepāja 2025
Ierakstīts
29 minutes ago, Moderator said:

A kā es varu zināt ka numurs publiski pieejams ja nav sludinājuma screenshot?

Nu klausies! Ir tāda lieta, kā interneta meklētāji, piemēram, google, tur var iesist nr.un PATS, PATS PIRMAIS rezultāts ir tas sludinājums...

Tur laikam bija bildi čalis iemetis, ar seju. Tas gan neliekas ok.

Liepāja 2025
Ierakstīts

Man liekas, ka kaut kad bija apspriesta. Toreiz sapratu, ka man labāk ne.

Tukums 2025
Ierakstīts

Tā meiča laikam būs topā... heh.

Liepāja 2025
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 24. janvāris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 24. janvāris - Iemesls nav norādīts
4 hours ago, xderm said:

Jaunpienācēja Liepājā,vai arī sen jau darbojas?Kādam ir kāds info?Izskatās pēc nodzertas nelaimes

Screenshot_20250124_094704_Facebook.jpg

Blad... OMFG!!! 

image.jpeg.a120e3b9ce74c306d630aa204db2b5b8.jpeg

Liepāja 2025
Ierakstīts
16 hours ago, ritats said:

Kur paņemt dzīvokli, lai tiktos ar mīļāko? T.i. vienai dienai, lai no rīta līdz pēcpusdienai var papriecāties. Visur chek in ir salīdzinoši vēlu. Vajag lai var jau mo paša rīta iet iekšā

Man tieši doma, ka vajadzētu paņemt dzīvoklīti un dot uz šādu īri. Varētu būt saprotošs hosts. 

Bet, ja nopietni, tad šī ir liela problēma. Arī man. Nav padoma. Reāli jāņem uz divām dienām, un tad zini, ka ar garantiju tiksi. Ja tev finansiāli tā ir problēma, tad saproti pats - jāizvēlas prioritātes! Otrs variants - jāzvana un jārunā, cilvēki jau saprot, kam tev vajag un viņiem ir pilnīgi vienalga, kas tur ko un kā, kamēr vien tu norēķinies. Es esmu sarunājis pāris vietās, ka tieku ātrāk, bet tas nav Liepājā.

Liepāja 2025
Ierakstīts

Nu tak aizbrauciet uz LT! 

Liepāja 2025
Ierakstīts
13 hours ago, jurka2 said:

Kur puenem vina domaju uz kuras ielas dzivoklis

Centrā

18 hours ago, Pelikans77 said:

Lai veicas ar pieredzi.... 😄

Katram savs krusts jānes.

Liepāja 2025
Ierakstīts

Viņa atsūta privāti vēl sarakstu. Bet man neko no tā. Man standarts, esmu parasts jāklis. Paceluji, nu nez ko tas nozīmē, bet bija mutiskie darbi bez gumijas, kas bija tieši tas, ko vēlējos. Tad jau gumija un viss kā pienākas.

Liepāja 2025
Ierakstīts
20 hours ago, Pelikans77 said:

Aizgāji paskatīties? 

Aizgāju gan. Jā, nekāda vaina. Jauks un tiešām jauns meituks. Viss savās vietās: jauks un kārdinošs ķermenis. Priekš manis mazliet patieva. Personīgi cerēju, ka būs lielākas krūtis, bet tās jau personīgās preferences. Saņemtais pakalpojums... nu jūs jau saprotiet, bieži tas atkarīgs no paša. Jo izturies draudzīgāk un spēj pozitīvi nokomunicēt savas vēlmes, jo pakalpojums labāks. Meituks atvērts un saprotošs.

Vēl piebildīšu šo. Tā kā parasti Liepājas city šie pakalpojumi no šādām fejām nav pieejami, aizlaižu uz leišu lielpilsētu. Šoreiz superjauki - viss uz vietas! Pēc brīža jau esi atpakaļ dzīvē. Kāpēc to saku. Leišu lielpilsētā līdzvērtīgu pakalpojumu var saņemt par 20-50%mazākām monetārām paģirām, bet ir ļoti daudz ietaupīta laika, kas, manā gadījumā, ir milzīgs pluss.

Priekā!

Liepāja 2025
Ierakstīts

Redzēti tatoo, liekas, ka leišu portālā esmu piefiksējis. Izskatās, ka viss ok. Lielais jautājums par gadiem. Būs jāaiziet paskatīties.

Liepāja 2024 🐉
Ierakstīts

Klau?! Kas ar šo 25262706??? Sludinās. LV maza, ja vari ko pastāstīt, lūdzu uzraksti privāti! Apsolu, ka nekur riņķī nepļurkstēšos!

Liepāja 2024 🐉
Ierakstīts
17 hours ago, Andris3333 said:

Kas ir ta Evelina, kas reklamejas puh? Ir legit?

Prasa kaut kādus eiro par pildēm... īsāk - SCAM!

Liepāja 2024 🐉
Ierakstīts

Kāds kaut ko var pateikt par to meiču, kas prasa foto pa priekšu? Tas ir tas šantāžas variants?

Puhā sludinās. Prasa 15 sarkanos un bildi.

Liepāja 2024 🐉
Ierakstīts
57 minutes ago, hei said:

Var.

Var.

Atsūti DM, ja negribas rakstīt te.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.