|
|
Sludinājuma ID | #8261041 |
---|---|
![]() |
|
Vārds | Prombūtnē: 6:55💎СОФЬЯ💎 |
Vecums | 29 |
Pilsēta | Liepāja |
Telefona numurs |
![]() |
E-pasts | sof***@inbox.lv Uzzināt e-pastu |
iir kādā informācijas?
Pie atsauksmju pieprasījumiem ir tēma par šo. Vismaz par Sofiju no Rīgas un ar šādām bildēm. 30min 8 rozes.
Heiss 38
Heiss 38
Labi, viss!!! Poh!!! Pietiek šitās diskusijas par visu citu! Visiem jums taisnība! Blad es gribu sarunas par jāšanos un ceņņikiem! Likšu tikai skrīnšotus! Viss! Tagad pie lietas! Lūdzu!
On 1/29/2025 at 7:12 PM, Rento2 said:Kāds zin kat ko par Конфеет.Ка no gribuelv ? Norādīts ka Liepājā
Sanāca sarakstīties. Prasa divus oranžos par "tikšanu" (latviešu valoda laikam nav dzimtā vai švaki iet...). Vietas nav. Cenu nelaidīs zemāk. Bildes no profila neizskatās ļoti iedvesmojošas. Plus 36 gadi. Nu... par tādu summu izskatās švaki. Atmetos.
Heiss 38
29 minutes ago, Moderator said:A kā es varu zināt ka numurs publiski pieejams ja nav sludinājuma screenshot?
Nu klausies! Ir tāda lieta, kā interneta meklētāji, piemēram, google, tur var iesist nr.un PATS, PATS PIRMAIS rezultāts ir tas sludinājums...
Tur laikam bija bildi čalis iemetis, ar seju. Tas gan neliekas ok.
Heiss 38
Man liekas, ka kaut kad bija apspriesta. Toreiz sapratu, ka man labāk ne.
Heiss 38
Tā meiča laikam būs topā... heh.
Heiss 38
Heiss 38
16 hours ago, ritats said:Kur paņemt dzīvokli, lai tiktos ar mīļāko? T.i. vienai dienai, lai no rīta līdz pēcpusdienai var papriecāties. Visur chek in ir salīdzinoši vēlu. Vajag lai var jau mo paša rīta iet iekšā
Man tieši doma, ka vajadzētu paņemt dzīvoklīti un dot uz šādu īri. Varētu būt saprotošs hosts.
Bet, ja nopietni, tad šī ir liela problēma. Arī man. Nav padoma. Reāli jāņem uz divām dienām, un tad zini, ka ar garantiju tiksi. Ja tev finansiāli tā ir problēma, tad saproti pats - jāizvēlas prioritātes! Otrs variants - jāzvana un jārunā, cilvēki jau saprot, kam tev vajag un viņiem ir pilnīgi vienalga, kas tur ko un kā, kamēr vien tu norēķinies. Es esmu sarunājis pāris vietās, ka tieku ātrāk, bet tas nav Liepājā.
Heiss 38
Nu tak aizbrauciet uz LT!
Heiss 38
13 hours ago, jurka2 said:Kur puenem vina domaju uz kuras ielas dzivoklis
Centrā
18 hours ago, Pelikans77 said:Lai veicas ar pieredzi.... 😄
Katram savs krusts jānes.
Heiss 38
Viņa atsūta privāti vēl sarakstu. Bet man neko no tā. Man standarts, esmu parasts jāklis. Paceluji, nu nez ko tas nozīmē, bet bija mutiskie darbi bez gumijas, kas bija tieši tas, ko vēlējos. Tad jau gumija un viss kā pienākas.
Heiss 38
20 hours ago, Pelikans77 said:Aizgāji paskatīties?
Aizgāju gan. Jā, nekāda vaina. Jauks un tiešām jauns meituks. Viss savās vietās: jauks un kārdinošs ķermenis. Priekš manis mazliet patieva. Personīgi cerēju, ka būs lielākas krūtis, bet tās jau personīgās preferences. Saņemtais pakalpojums... nu jūs jau saprotiet, bieži tas atkarīgs no paša. Jo izturies draudzīgāk un spēj pozitīvi nokomunicēt savas vēlmes, jo pakalpojums labāks. Meituks atvērts un saprotošs.
Vēl piebildīšu šo. Tā kā parasti Liepājas city šie pakalpojumi no šādām fejām nav pieejami, aizlaižu uz leišu lielpilsētu. Šoreiz superjauki - viss uz vietas! Pēc brīža jau esi atpakaļ dzīvē. Kāpēc to saku. Leišu lielpilsētā līdzvērtīgu pakalpojumu var saņemt par 20-50%mazākām monetārām paģirām, bet ir ļoti daudz ietaupīta laika, kas, manā gadījumā, ir milzīgs pluss.
Priekā!
Heiss 38
Redzēti tatoo, liekas, ka leišu portālā esmu piefiksējis. Izskatās, ka viss ok. Lielais jautājums par gadiem. Būs jāaiziet paskatīties.
Heiss 38
Klau?! Kas ar šo 25262706??? Sludinās. LV maza, ja vari ko pastāstīt, lūdzu uzraksti privāti! Apsolu, ka nekur riņķī nepļurkstēšos!
Heiss 38
17 hours ago, Andris3333 said:Kas ir ta Evelina, kas reklamejas puh? Ir legit?
Prasa kaut kādus eiro par pildēm... īsāk - SCAM!
Heiss 38
Kāds kaut ko var pateikt par to meiču, kas prasa foto pa priekšu? Tas ir tas šantāžas variants?
Puhā sludinās. Prasa 15 sarkanos un bildi.
Heiss 38
57 minutes ago, hei said:Var.
Var.
Atsūti DM, ja negribas rakstīt te.
Ierakstīts
Ja var aizbraukt līdz Liepājai, tad var aizlaist arī līdz LT. Tur noteikti kaut kas atradīsies.