Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Daugavpils 2021
Ierakstīts
On 2021.07.20. at 11:42, Daugavpils33 teica:

Ну эта Relax, которой уже 5 лет всё 35 лет😁Но ебать её в принципе приятно, особенно если без бабы недели 3

Пиздец. Relax (нормальная баба 38 лет примерно) просит 50€.и эти рижские трансы хотят 50€😁 😁 😁 

Relax skidki ne delaet? 

Daugavpils 2021
Ierakstīts
pirms 39 minūtēm, XXX07 teica:

Es e-pastā visu sarunāju . Vienu lappusi atpakaļ bija ielikts kaut kāds numurs . Pailgi sarakstījos ,kamēr sarunāju . Vismaz tad teica , ka bieži netiekas un ar vietējiem ne .

Uzrakstīju epasta viss OK, bet kā uzzināja ka no Dpils uzreiz nozuda....  Ne zināju ka ar vietējiem netiekas ☹️

Daugavpils 2021
Ierakstīts
pirms 2 stundām, XXX07 teica:

Sieviete gados , neliela auguma , bilde viņas . Dzīvo D-pilī , tikos ar viņu kādu gadu atpakaļ . Laipna ,normāla sieviete ar savu nolietojuma procentu atbilstoši gadiem  . Mutiskais bez gumijas ,sekss ar gumiju . Pulkstenī neskatās  viss bez steigas . Man ar diviem piegājieniem pietika .  Tad viesnīcas bija ciet ,nācās mašīnā , pieci sarkanie atdevu ,ja būtu stundas variants ,tad pa dārgu protams . Man patika . 

Numuru vari viņas iedot? 

Daugavpils 2021
Ierakstīts
pirms 1 stundas, Mochart teica:

Кто такая, чем знаменита?

27342226 (29 years)

2734**** Show phone number
Секса любивая девушка, желает встретитса с обеспечиним мущиный.
Местечко йесть!

Поедлогаю-(сексик+минетик-40-1часик)

Фото не висылаю!
  • 27342226 (29 years) (Photo!) gets acquainted with a man for sex (Ad #5012194)

"

https://puh.lv/en/cat-girls-looking-for-sex/ad-27342226-seksa-lyubi/5012194.html

Vrode posle obeda dogavarilsja, vstrechusj napisu! 

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.