Nūū ......krūtis lidz pī...dai! Ta labāk maximas maisiņus pašūpinu, tīri tā prieka pēc!
Hahah,labākais pēdējā laika komentārs! 👍Bet vispārīgi es tomēr,laikam,labāk pašūpinātu tos tesmeņus,tikai kopš pavasara “piedzīvojumiem” vairs nav neviena atsauksme par viņu! Vairs neviens nav bijis ciemos?
Jā, spoleju viņu pirms gadiem daudz kad viņai bija ap 25. Pupu nav, gultā baļķis, process nulle. Pluss ka pietiekoši dumja lai brauktu pa ausīm un varēs darbināt bez pesso. Bet jāņem vērā blaknes ka patīk dzert un tuset.
Jo vairāk grādīgais sistēmā jo mitrāks pagrabs! 😃😃😃
Tad jau kādi 8 gadi būs pagājuši,varbūt pa šo laiku būs apguvusi kādas jaunas prasmes un piruetes gultā un ne tikai! 😃
Protams. Neilgi pēc video, viņa bija AAE...nedomāju, ka ar kādu sirdsdraugu
Zelta vārdi! 😀 Tieši manas domas pēc AAE bilžu ieraudzīšanas-nedēļu garš kniebiens AAE,drošvien pēc tādas atpūtas locekļus kādu laiku vairs negribējās redzēt,Hahah!😂😂😂
Apdirš tapec ka nevar atļauties,parasta latviešu skaudiba.Ja nau naudas vai žeel teret mekleju ko letaku ko varu atļauties,tas ir mans viedoklis.
Nu iespējams ka arī tā! 😃 Bet kautkā ļoti daudz tās negatīvās atsauksmes/komentāri!
Man personīgi nav žēl maksāt cik nepieciešams ja zinu ka par to saņemu labu servisu,attieksmi un “apkalpošanu”! Tādēļ arī vēlos noskaidrot vai viss vienmēr un tiešām ir tik slikti vai tomēr kāds var padalīties arī ar kādu labu atsauksmi? 😉
Ierakstīts
Rūjienā parādījusies masiere. Varbūt kāds zin ko vairāk? 🧐