Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Liepāja 2024 🐉
Ierakstīts
pirms 53 minūtēm, ruivitoria teica:

Man kā ciemiņam lūdzu dodiet savas rekomendācijas:) tagad puh ir 3 sludinājumi ar bildēm - 

pie kuras var un pie kuras labāk nē! Paldies))

IMG_2718.jpeg

IMG_2717.jpeg

IMG_2716.jpeg

1. un 3. bilde ir viena un tā pati persona Sigita. Otrā ir Sanita. Vari palasīt. Info daudz par viņām šeit. Pie kuras iet? Mans ieteikums,neej vispār.

Liepāja 2024 🐉
Ierakstīts

Diemžēl,šeit sev interesējošu info,sastapt var arvien retāk. Tukšas runas.

Par piemeru,jaunā meitene,pa lielam neviena sakarīga teikuma. Vietējā/iebraucēja,atbilst foto,papildus opcijas,galvenais īsta/fake utt.
Man kā cilvēkam,kurš atrodas starp divām valstīm, būtu forši uzzināt. Apciemojot LV, zinātu vai vērts apciemot arī viņu. Vecie muzeja eksponāti,nav aktuāli.
Stundu likme - uzskrūvēta. Savā galā pa 150 var sakarīgu dabūt,imports un kā baļķis negulēs.

Liepāja 2023
Ierakstīts
pirms 1 stundas, sandis112 teica:

Kas ta pa lasmu sludinas.ir kads 

Palasi iepriekš. Ir atsauksmes.

Ir būts ,diezgan pasen. Meitene no laukiem. Ļoti tieva. Krūtis mazas. Bija pat salidzinajums minēts "kā tejas maisiņi! "

Nekas atmiņā paliekošs, vismaz man. Vienu reizi biju, atkārtot negribu. 

Liepāja 2023
Ierakstīts
pirms 11 minūtēm, Liepajnieks2 teica:

Vinam higiena tad poh, ka tik maksa.

ar salveti pimpi notira un suc nost

Poh ta poh, bet man nav, jo sazin kā ir. Visas jau nav tāds, bet....

Vnk toreiz sanāca tā, es devos prom un nākamais iekšā.Uz sliekšņa sakrējāmies. Vēl padomāju,cik nu tur to laiku atpakaļ, es nobeidzu to darīšanu. Padomājot....😬

Liepāja 2023
Ierakstīts

Izskatās,ka rinda veidojās?😆

Bet par higiēnu rodas jautājumi. Nav vietējā, viss mašīnā, ja neaicina pie sevis, vai uz hoteli. Tad ir kā ir. 

Gadījums bijis, vasara, karstums, sex. Nobeigums uz sejas, krūtīm. Pats uz dušu Darbone mazliet notirās, sagerbjās un gaida nākamo. Higiēna nulle.  😒

Liepāja 2022
Ierakstīts
pirms 1 stundas, Salvadors teica:

Tici man,viņas morāli visas ir sagurušas,jo nedara to kas viņām patīk,bet tapēc,ka grib ātru naudu un lielāko tiess,daudzām ir nevisai laba pagātne un bērnība.

Bet tās eskorta meitenes kuras to dara ne tikai dēļ naudas,bet arī dēļ tā ka ķer kaifu no tā ko dara-cits level

Tici man :), pilnīgi pie vienas vietas vai sagurušas vai nē, vai grib, vai nē. Pagātne, tagadne, nākotne. Nav mana darīšana un problēma. Sludinājums ir publisks.Olas pilnas līdz ar to zvanu vai rakstu.Tiekos un nodaru lietu.Viss. 
Nomalšu atkal.Esmu izlasījis šī un iepriekšējo gadu forumus. Pajautājis privāti, kas un kā, secinājums - ir tas kas ir.Vairāk nebūs. Vietējie veterāni jau iespējams zin zelta āderes, bet nedalīsies. Saprotams.Pats notestēju dažus variantus. Pēc tām, pie citām neiešu. Nav atšķirība, kur pa fikso izšaut aptveri. Ja kāja paslīd retu reizi, piekāpju pie S un S, bet jā.... bēdīgi ir.
Jā nu atceļo, tā pati Zane, Lāsma vai vēl sazin kas, ir ok, bet tā iztiec ar to, kas  mums ir.

Secinājums, gribi blēņoties. 
          1. Drāz, to kas pieejams.
          2.Ja nav slinkums pacensties pameklēt un atvērt maku plātāk, var atrast mīļāko. 
          3. Aizbraukt uz Rīgu un dabūt klasi augstāku variantu.
          4. Atrast patstāvīgu draudzeni, ko var mīcīt.

Un pēdējais, ja nepatīk neviens no iepriekšminētajiem punktiem, Var vnk noraut saujā.
Līdz ar to, kad uzpeld jautājums par nodrāzto tēmu, kas jauns utt. Nebūs nekas jauns, viss pa vecam un iespējams vēl bēdīgāk. Dzīves skarbā patiesība, neskatoties uz to, ka esam 3šā lielākā pilsēta.

ietots: Šodien 13:09 | Lasīts: 623 | Sludinājuma ID: #6683736

Laura (30 gadi)

Ir vēlme satikties?
Atrodos Līvas viesnīcā.
1h-50€
Klasika , minets , anālais (+15€)
69, kunilings
Sludinājuma ID #6683736
Vārds Laura
Vecums 30
Pilsēta lvLiepāja
E-pasts dre***@gmail.com Parādīt e-pastu

ir informācija? Atbilde kam?

Man prasīja priekšapmaksu, es atmetu ar roku, varbūt kādam savādāka pieredze??Pielabojiet varbūt, bet cik esmu redzējis viņas sludinājumus, ieeja pa sētas durvīm nebija piedāvājumā.

Liepāja 2022
Ierakstīts
pirms 1 stundas, kazels90 teica:

Kas tā par Zani 31. gadus veca? Puha reklamejas?

Nav vietējā. Šaubos, ka 31. Vens oranžais - stunda. Nav tabu.  Vieta mašina vai sava vieta. . Izskats - neko neteikšu, katram jau sava gaume.Ātrais kopsavilkums, Latvijas Sanita(atšķirībā no viņas, piedāvā visu, ko tik var),publicējās ne tikai Venstpilī, bet pa lielam visā LV. Peža, kā autobānis. :)

Liepāja 2022
Ierakstīts
pirms 1 stundas, Edgars pilens teica:

Kur tad tādu atradi? 

pirms 2 stundām, Salvadors teica:

Kas šī par sievieti? Jaunuma kaut kāds?

204721** LIEPAJA (34 gadi)

Tikšos jaukam seksiņam Liepājā! Ja ir interese zvani un sarunāsim... 2 0 4 7 2 1 1 6

Pielabojiet kāds, varbūt kļūdos. Te ir sava sistēma. Ja sludinājumu ieliek Šķēdes, vai Lāčplēša ielas darbone, tad kkādā periodā nāk otrais variants. So, secinājums - iespējama družka.Cik palasīju iepriekšējos komentus uz to pusi pat neskatos.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.