Vakardien ar viņu satikos Jelgavā. Tagad sludinās kā Kikina22 ar jaunu tālruņa nummuru. Foto atbilst patiesībai. Jāatbild uz sludinājumu, tad e-pastā viņa atsūtīs savu jauno tālruņa numuru. Tad jāvienojas par darbībām un cenu un var ar viņu satikties.
Biju pie shokolades Jelgavā pērngad. Man ļoti patika un labprāt atkal apmeklētu. Par kūnī viens oranžais; pilns komplekts (sekss un minets; plus kūnī un skūpstīšanās pēc izvēles, bet bez anālā) oranžais un zilais. Beigās man šķiet, ka skvirtoja, kas mani ļoti uzbudināja. Labs variants arī priekš vīriešiem, kuri meklē bargo kundzi, kas viņus dominē un pakļauj. Uz to es neparakstījos, bet viņai ekipējumā ir dažādas rotaļlietas. Viņai ir ap 40 un nedaudz apaļīga, bet tomēr tvirta, un ļoti atsaucīga. Runājot par citu tēmu, vai kas papildus par to 22-gadīgo Kikiņu ir zināms?
Ierakstīts
Vakardien ar viņu satikos Jelgavā. Tagad sludinās kā Kikina22 ar jaunu tālruņa nummuru. Foto atbilst patiesībai. Jāatbild uz sludinājumu, tad e-pastā viņa atsūtīs savu jauno tālruņa numuru. Tad jāvienojas par darbībām un cenu un var ar viņu satikties.