Misis uzmanības trūkums.
1) ejiet lasît delfus. Ja nav sakara.
2) Es ari par G (Tevi 😂)runāju. Par matu pieaudzēšanu.
3) Pirms par naudu pisties- vajag domāt par sekām. Tas nekad nepazūd, neizgaist. Slava viņām (jums)ir valmierā, kā akmeni iekalta. Ja vēl to dara publiski. Turpat blakus mājas viesnīcā.. meitenes, ja pašām prāta nav- mēs kur vainīgi?? Dieva dēļ!
4) Es par B neko neteicu!
ejiet uz cālis.lv Tur būs interesantāka sabiedrība un tuvākas tēmas.
p.s
izlietu ūdeni nesasmelsi. Es kad sēžot bastionā jūs redzu, vai valletā satiekot nebļauju- rekur tās! Bet lielākā daļa vietējo atskatās un ar pirkstiem rāda. Jums škita, ka pajokosieties un būs ok?? Trakie pilna pasaule. Zinu, ka šantažēja utt. Bet nevajag brukt normālajiem virsū. Taču par sliktu pisienu varu izreikties.
Tu izsakies par lietām , kas neattiecās uz šo . . Kāda starpiba kurš liek matud vai kas cits?
Man sen jau ir vienalga ko kāds domā .. man neinteresē Tavas domas un viedoklis . Kā vispar normāls virietis var rakstīt par sievieti , kas gaida bērniņu teikt , ka ar pimpi sadurta? Tu par savu sievieti ari tā izsakies?
Nobriedušiem cilvelkiem ir pajāt ko katrs dara .Manai mājai nav blakus viesnīca !😉
Zoritto , turpmāk mēgini par Temu , nevis privàtās lietas te cilāt .. bērniem liec mieru !
Vinu vienu varētu padarbināt. Bet nu baļķis jau ir. Vairāk uz blondines standarta vientiesību velk. Kgan neticu. Nesen taču salīdzinoši nāca pasaulē. Kgan velns sazin.
Laikam ar matu pieaudzēšanu slikti iet. Ja atkal jāatgriežas uz vecās takas
6 hours ago, zorotito said:
Vinu vienu varētu padarbināt. Bet nu baļķis jau ir. Vairāk uz blondines standarta vientiesību velk. Kgan neticu. Nesen taču salīdzinoši nāca pasaulē. Kgan velns sazin.
Laikam ar matu pieaudzēšanu slikti iet. Ja atkal jāatgriežas uz vecās takas
5 hours ago, ciekurs12345 said:
Neesmu bijis, bet whattsap bildē izskatās forši. Labprāt sagaidītu kādu atsauksmi.
Kā man besī šitādi duraki , kas neko nezin , bet dirš , liec meitenei mieru , viņai ģimenes dzīve un neko tādu nedara . Iedomajusies , ka varat dirst ko gribat . Un viņa nepieaudzē matus;) pieaudzē cita , ko Tu vari visu laiku dirst ?
Pēc balss izklausījās dūdiba. Izskatās, ka atkal sāk dot. Bet neapgalvoju. Bilde/balss.. liek domāt, ka viena no divām ir dudiba. Tad paldies! Nav aktuali. Otru ari nojaušu, kas varetu but.
Ierakstīts
Kāds zīmogs večiem kas te sēž un nodirš meitenes un staiga pie vinām? 😀😀😀 svētie😀😀😀