Čau visiem kas tiešām interesējas par tēmu.
bija te atbraukusi viesmākslinieces. Tāda tieviņa un ar jauku augumu. Sludinājumu gan vairs neielikšu. Cenas kā jau koptai un pieklājīgai šīs profesijas pārstāvei, 150 par stundiņu + 30 anālās izprieces.
noīrēta dzīvokītis, viss tīrs kopts. Pati jauka, tieva auguma. Gara, kas man patika. Mazas krūtis, bet man tādas patīk.
ļoti aktīva. Pati visu dara. Tev tikai jāguļ un jābauda. Sāk ar glāstiem un ar muti uzvelk gumiju. Minets jauks, patīkams. Nekas dziļš un pārspīlēts. Pēc mineta uzsēžas virsū un jāj kā traka. Diezgan nenogurdināma. Pozās maina ar prieku un bez iebildumiem.
pēc auguma šķiet jauna, bet seja nodod gadus. Bet tas netrucē. Drīzāk piedod odziņu. Pieklājīga un mierīga. Nesteidzina, neskatās uz laiku.
Noteikti došos vēl. Būšot atkal jūnija pirmajā pusē.
Sieviete priekš tiem kas te ienāk lai atrastu labu pakalpojumu, nevis bezjēgā nodirstu viens otru, raujot kulakā un nekad ne pie vienas neaizejot.
lai visiem jauka atpūta un rūpējamies par savu veselību.
Čau.
Liepajniekiem.lv patstāvīgi ir sludinājums ar šo numuru 24877006.
Atrodas Karostā, Ģenerāļa baloža iela.
Varbūt kāds ir bijis un var pateikt ar ko rēķināties? Es personīgi saprotu, ka būs "Happy Ending"
Tā ir masiere uz 60 gadiem. Runā tikai krieviski. Pussimts par masāžu ar laimīgām beigām, par vienu simtu var sarunāt arī orālu apmierinājumu. Neesmu prasījis par seksu, jo nav tāda lai vēlētos seksu. Ja ar laimīgām beigām tad nesteidzina beigt, bet ja mutiskais, tad gan ik pa brīdim pārjautā vai vēl ilgi. Diezgan runīga un tāda brīva komunikācija. Bet nu vērtējumu pat nevaru likt. Katra gaume ir savādāka.
Sveiki. Par masieri čigānieti varu teikt, ka par 50 eur var dabūt masāžu diezgan labu un HJ nobeigumā. Par 100 naudiņām var masāžu ar minetu sarunāt.
Par izskatu... Gadi dara savu. Jau sen vairs nav 40. Vairāk ap 50 un uz augšu. Bet savu atstrādā. Runīga, bet tikai krievu mēlē. Ja gribas vairāk masāžu, nevis izšaut olas, tad var droši iet.
Sveiki. Tikšanās ar Zani ir ok. Ja patīk apaļīgas sievietes. Tā kā man patīk minets, un uz to arī tikkos, tad ir pat ļoti ok. Minetu veic ļoti lieliski. Var just ka ir pieredze un ir izkopusi tehniku. Arī ir ok komunikācija, ja protams pašam ar smadzeni viss kārtībā. Diemžēl tas laikam ir retums mūsdienās. 🤣😂
biedri.. padalaties luudzu kaads ar labu kontaktu privaati, kas nereklameejas (velaams dargaakie varianti...). nu nekadigi pasam nekas nesanaak, ja kkas izdosies, gatavs 50e uz revolut aizsutiit par palidzibu!:)
Tak te vispār sviests ar viņām, uzraksti pāris vecenēm, atbild sazin pēc cik stundām. Viss bēdīgi mūsu galā..
Taisnība tev ir. Liepājā viss diezgan slikti. Ja nav kādas pāris rezervē, kuras īpaši nereklamējas,tad dabūt kādu tieši kad gribas, nav iespējams. Un tuvējā apkārtnē arī neviena īsti nav pie kuras ārkārtas situācijās aizbraukt.
Sveiki. Vai ir kāda jauka sieviete pieejama Liepājā? Visas ko zinu ir jau mazliet apnikušas. Varētu ko jaunu nobaudīt, bet laikam jau pēc sludinājumiem spriežot, nekā jauna nav?
Man ir viena meica sarunata uz nakos nedelu ar 2iem dzekiem. Nezinu vel vina padomas cik par to velas bet vieta bus janoorganize. Kads velas piebiedroties? Raxtat privati bet tikai ne laika kavetajus bet tiesham intresentus
Ilgāku laiku nav būts šajā pusē. Izskatās ka nekas daudz nav Liepājā mainījies. Ja nu vienīgi ar publiski pieejamo sludinājumu un meiteņu trūkumu. Gan jau sāksies apkures sezona un studijas beidzot klātienē, tad jau parādīsies kas jauns. 🤣😂
Ierakstīts
Čau visiem kas tiešām interesējas par tēmu.
bija te atbraukusi viesmākslinieces. Tāda tieviņa un ar jauku augumu. Sludinājumu gan vairs neielikšu. Cenas kā jau koptai un pieklājīgai šīs profesijas pārstāvei, 150 par stundiņu + 30 anālās izprieces.
noīrēta dzīvokītis, viss tīrs kopts. Pati jauka, tieva auguma. Gara, kas man patika. Mazas krūtis, bet man tādas patīk.
ļoti aktīva. Pati visu dara. Tev tikai jāguļ un jābauda. Sāk ar glāstiem un ar muti uzvelk gumiju. Minets jauks, patīkams. Nekas dziļš un pārspīlēts. Pēc mineta uzsēžas virsū un jāj kā traka. Diezgan nenogurdināma. Pozās maina ar prieku un bez iebildumiem.
pēc auguma šķiet jauna, bet seja nodod gadus. Bet tas netrucē. Drīzāk piedod odziņu. Pieklājīga un mierīga. Nesteidzina, neskatās uz laiku.
Noteikti došos vēl. Būšot atkal jūnija pirmajā pusē.
Sieviete priekš tiem kas te ienāk lai atrastu labu pakalpojumu, nevis bezjēgā nodirstu viens otru, raujot kulakā un nekad ne pie vienas neaizejot.
lai visiem jauka atpūta un rūpējamies par savu veselību.
Čau.