Ok, tādu pavērsienu es negaidīju 😆. Pirmkārt, viņas kontakti ir puhā un gribu.lv. Otrkārt, beidziet man rakstīt privāti, jo es nēesmu viņa un nēesmu gejs. Treškārt, es jau nerakstīju ka ar viņu būs exclusive krutais Vecrīgas eskorts un ka tur viss super. Vnk ka tur prece ir atbilstoši cenai, nav nekas superīgs, bet nav arī bomžatņiks. Ceturtkārt, ja kādam ir pieredze ar Mālpils Ilzi, tad varat uzrakstīt vai to būtu jēga aizbraukt patestēt.
Ok,skaidrs. Nedaudz interesanti,kādi standarti ir tam lietotājam,kurš ir aprakstijis minēto dāmu kā labu esam..?🙈
Nesaprotu šitos aptauju veicējus...tak apskaties atsauksmes esošās, izdari secinājumus un ej uz komunikāciju...ja jau tev ir tik liela interese par konkrēto meiteni, jā man arī te radās interese kad varbūt varētu bet izejot uz komunikāciju kaut kā no tā jau interese noplaka un visforšāk būtu ja šeit redzētu vairāk atsauksmes nevis nejēdzīgus muļķīgus jautājumus
Tak vispirms varbūt pārliecinies pirms te aptauju ved..tak ik dienas velns cik dročeru taisa tādus profilus kur kaut ko tikai parakstīt...viņiem acīmredzot no tā noiet, pat telefona numurus tam ziedo lai tikai varētu ar kādu...tā mums tāda vesela šķira izveidojusies
Nez, kurai ir tik interesanti Puh ievietot sludinājumus, bet ne uz vienu rakstisku piedāvājumu tā arī neatbildēt. Dīvaina izklaide.
Ja pie sludinājuma ir pievienots tel nr ir vienkārši jāzvana, tur pat nav jāmēģina kaut ko rakstīt, ja nu nr nav meitene var nespēt un arī negribēt uz visu sarakstīto atbildēt un vēl jau arī šādi sludinājumi Bez tel nr ļoti bieži izskatās ir dažādu pidaru dračilu izklaide
Ierakstīts
Tipiska pašreklāma..