Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Valmiera 2024
Ierakstīts
45 minutes ago, JanisBerz333 said:

Kāds var padalīties ar normālu atsauksmi par abām puh dāmām?

Blondā pieņem arī viena, vai ir kādas atsauksmes?

Mēs DIVAS sexīgas draudzenes, 🤩 aicinām ciemos uz patīkamu atpūtiņu 😊 VIETA UN BILDES 💯 MŪSU

Nav to cenas vērtās ! 
Domāju sākumā , ka tā ir Dudiba, bet kļūdījos ! 
Higiena klibo!Bēdigi tur ir ! 

Valmiera 2023
Ierakstīts
8 hours ago, xxxvvv said:

Ha ha, kaads saacis maukas aizstaaveet😂😂😀😀

Lasot topiku un redzot tavus ierakstus arī var redzēt ļoti neapmierināts esi un vēl joprojām nevari nomierināties , ja kāds ieliek ko labu , tad sāc tik rakstīt , ka maukas aizstāv . 
Viņas arī ir cilvēki , tāpat kā mēs visi ! 

Valmiera 2023
Ierakstīts
8 hours ago, Davids20 said:

Par to jau runa, pus Valmiera pabijusi, un cik vēl klāt bez pus Valmieras ? 😁 

es biju vienu reizi, man ar to pietika. Kas grib, var iet un ciemoties, es tik izteici savas domas un pieredzi . 
paris gadus atpakaļ jau par dudibu bij rakstīts, ka no Lejas nāk dīvaina smaka un skaņas , vai tad sievietei, kura tik ļoti rūpējas par savu higiēnu būtu šādas parādības 😀

Bet nav mana darīšana, kas grib, lai iet. Drošība un vai kāds par tevi neuzzinās paliek liels jautājums. 

Tiešām ? Pēc tik daudz locekļiem par kādu higiēnu un tīrību Tu vari runāt ? Ja Tev varētu uzvilkt kažoku, kas sastāvētu no vīriešu locekļiem, Tu būtu ezis 😀

saproti, ka man vienalga vai tu darbojies vai ne, man žēl kolēģus , kas var aiznest ko nelāgu mājas no tevis, vai tas ka bijusi pie tevis nonāks līdz mūsu sievām . 

Tā jau īsti nav vairāk tava darīšana puse vai ne puse pabījusi un ja tu neesi tik izglītots un nesaproti , ka pastāv arī tadas gumijas , tad par kādu ne higiēnu tu runā? Kas viņa vienu gumiju mauc visiem virsū ? 
ja tik ļoti baidies par savu sieviņu -tad sēdi mājās un neraudi te! 
To , ka esi neapmierināts klients un ārsts , mēs visi sapratām , vsjo ! 

Valmiera 2023
Ierakstīts
7 hours ago, Davids20 said:

Par to jau runa, pus Valmiera pabijusi, un cik vēl klāt bez pus Valmieras ? 😁 

es biju vienu reizi, man ar to pietika. Kas grib, var iet un ciemoties, es tik izteici savas domas un pieredzi . 
paris gadus atpakaļ jau par dudibu bij rakstīts, ka no Lejas nāk dīvaina smaka un skaņas , vai tad sievietei, kura tik ļoti rūpējas par savu higiēnu būtu šādas parādības 😀

Bet nav mana darīšana, kas grib, lai iet. Drošība un vai kāds par tevi neuzzinās paliek liels jautājums. 

Tiešām ? Pēc tik daudz locekļiem par kādu higiēnu un tīrību Tu vari runāt ? Ja Tev varētu uzvilkt kažoku, kas sastāvētu no vīriešu locekļiem, Tu būtu ezis 😀

saproti, ka man vienalga vai tu darbojies vai ne, man žēl kolēģus , kas var aiznest ko nelāgu mājas no tevis, vai tas ka bijusi pie tevis nonāks līdz mūsu sievām . 

Vecīt , tu tiešām jau šauj pāri strīpai , kurš ir tas ārsts , kurš te ir noteicis šai sievieti slimības diognozi ? 
Esmu pie viņas bijis , kopta un simpātiska ,serviss arī labs . 

Valmiera 2021
Ierakstīts
On 10/1/2021 at 11:38 AM, zorotito said:

G ( Dudiba)ir mauka, kas sevi domās pataisījusi par super ekstra klasi.

realitate ir nemākuliga, pārcenota mauka, kas nemāk ne sūkāt- vagīnai kompresija -0.  Neko nedarīs un vēl pamācīs, ka nepareizi pis. Gaita tiešām, kā vecim (kā tika minets), miesa… kā apaļīgai sievietei tuvu 40

Viņas cena max pieci O un ar savu vietu. Par stundu. Un vēl, ja muti tur ciet. Par to var uzmest piecîti.

B  ( xxx)ir viņas draudzene, kas tagad metusi mieru, piespiedu kārtā. Kgan velns sazin, ap šo laiku varētu būt, ka atpakaļ. Tur vispār baļķis un būris tukšs. Taču vismaz caurums ciešs un pati tīri ok pēc skata…. Tur var 6 O maks par h. 

Vienkārši G izdomaja, kāpēc dot par brīvu, ja var panemt naudu. Pazinoja draudzenēm.  Redz mēs duras, visu laiku, visiem pa brīvu devām. Tā nu panesās prostitūcijas eksplozija Valmierā.

Tev ar galvu nav kaut kas kārtībā , pārgudrais .

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.