Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Liepāja 2022
Ierakstīts
pirms 3 minūtēm, jaks teica:

Liepājā pat izvēle ir ļoti ļoti laba. Man vajadzēja 2 dienas, lai atrastu labu variantu. Vajag tikai ar smadzenēm padomāt

Ja liepaja atrod mīļāko ir ok tā nav nekas labs.tas pašas vecās darbones gadu gadiem nekā jauna.

Liepāja 2022
Ierakstīts
pirms 6 stundām, Sand.a teica:

Sigita ir poga? 

Izlasot ka laiza dupsi, pāriet visa velme tikties. 

Reklamētiee vairākas reizes diena, ganjau viss traki. Iedot pasūkāt un pimpis pēc sudiem ož.

Tā pati poga,ja droši vien  nekas jau tur prātīgs vairs nevajadzētu būt 

Liepāja 2022
Ierakstīts
pirms 59 minūtēm, tekmambeks teica:

Kur tad Klaipēdā ir tas maucības epicentrs, ja nav noslēpums ? Vai tur viss internetā notiek ?

Ja tur nav atļauts,ja parok interneta var sarak jaukas beibes. Arī ja nezin kur var pajautāt taksistiem tie zin visu kur un pa cik un kādas. 

pirms 39 minūtēm, LiepaD teica:

Esmu dzirdējis, ka LT sodot pakalpojuma pircējus!?

Nav tik traki arī Liepājā- vajag tik rakt! Nav labi, bet nav arī tā, ka nekā nav.

Ja protams ka var liepaja ko sameklēt  ,bet pagaidām pars reizes ir būts klaipeda vietējās vairs īpaši neinteresē. 

Liepāja 2022
Ierakstīts
pirms 1 stundas, LiepaD teica:

Nu a ko darīt, ka man piemēram nav vienalga, "ka tik caurums" un vēlos redzēt ar ko būs darīšana?! Zinu ka ir arī lohi, dročilas, utt., bet es tāds neesmu, taču arī iesākumā vēlos saraksti un ideāli ja foto. Tgd skaidrs kādēļ man daudzas neatbild, bet... pašas vien vainīgas! :P

Liepaja tak nav brauc tik uz Klaipēdu  tur ir ticība vienmēr smaržīgas tīri dvieļi un ja skaisti augumi. 

Liepāja 2022
Ierakstīts
pirms 3 stundām, MessaMassa teica:

Kāds ir ticies ar Lizy?

Vai šis ir kārtējais fake. Nav informācijas šajā gadā par šo meiteni!!!

Screenshot_20220523-165450_Chrome.jpg

Vēl ne man uzrakstīja tiekamies pēc stundas ,bet tanī brīdī nebiju liepaja rakstīju vai rīt nevar un tā vairs nav atbildes. 

Liepāja 2022
Ierakstīts
49 minutes ago, njā said:

Ja domā, ka pēc naudas pārskaitījuma dabūsi kaut kādas bildes (vai pat vēlāk varēsi sarunāt tikšanos), tad būs jāapbēdina Tevi. Vistīrākā krāpšanas shēma. 

Tieši tā,es jau  neskaititu naudu par kautkadam bildēm un pētām milkigi cerētu ka nu būs ar viņas tikšanās. Katrs jau domā savādāk.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.