Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Jelgava 2025 💥💫
Ierakstīts
8 hours ago, drc said:

Varbūt ka man gļuki, bet vai tā Amanda no Jelgavas nav šī Kristīne no veciem laikiem? Man likās ka noteikti agrāk viņu redzēju

Ja domā to Amanda (24), kas auto tiekas, tad nē. Tā iepriekš bija Vecmīlgrāvī. Tā Kristīne, ko ieliki, pilnīgi cita sieviete, un pēc foto super buferi, būtu jau teicami, ja vēl būtu satiekama.

Talsi 2025
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 9. augusts - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 9. augusts - Iemesls nav norādīts
9 hours ago, Labs1 said:

Sveiki, Talsinieki! Esmu no Latvijas cita gala, bet internetā uzdūros kādai fejai zeltmatei no Talsiem (pēc bildēm  6/10). Vai kāds zina, vai tāda dāma vispār ir īsta un vai ir vērts mesties piedzīvojumā? Nedaudz mulsina, ka viņa pati ir ļoti aktīva un burtiski metas virsū. /../
Ja ir pieredze, padalieties — arī privāti būs labi.

Sāc ar to, kur viņu vispār tādu atradi, kaut kur sludinājās vai kā?

Jelgava 2025 💥💫
Ierakstīts
Just now, istaisvecis said:

Es pa to Amandu domāju

Man teksts, uz kuru atbildēji, nebija par viņu, bet par Lauru. "Tas pats, tur nav īsti kārtībā ar to. Vispār tam profilam nebija jābūt šeit laikam, jo nekur jau nesludinās, sanāk, ka randomā sazinās no malas viņai."

Jelgava 2025 💥💫
Ierakstīts
13 minutes ago, istaisvecis said:

Tā ir ta pati no Oglaines. Kur vel puh.lv bij nofočēts no malas kadam sēdējs uz celīšiem.Es esmu bijis. Nekā laba nau. Bet bildes ieliktas vnk bomba. Varēja jau meitene kājas nomazgāt i iztabu piekārtot.

Nav, nav tā, tā ir cita. Telegramā ir fotkas, divas dažādas meitenes.

Jelgava 2025 💥💫
Ierakstīts
10 minutes ago, ssss said:

Kāds ir bijis? Pēc bildēm normāla bet nedod skaidru atbildi, kad prasu cenu, tpc domāju, ka tik nav dīvainīte.

Tas pats, tur nav īsti kārtībā ar to. Vispār tam profilam nebija jābūt šeit laikam, jo nekur jau nesludinās, sanāk, ka randomā sazinās no malas viņai.

Jelgava 2025 💥💫
Ierakstīts
9 hours ago, DonJuanX said:

kā izskatās  otra meitene ? 

tāpat vai labāk? 

Kas atceras, bija meitene vardā ksenija pirm gada vai pat vairak, Satiksmes iela apkartne? ka viņu atrast? 

Ja domā to no go4sex, tad tā jau pāris gadus nav manīta. Ar jaunām parasti tā ir, ka tikai īsu laiku strādā, jo vai nu pievēršas citam vai arī saprot, ka negrib satikt visādus kapeikskaitītājus, kas sarunā par vienu summu, bet pēc tam uz vietas vēl mēģina kaulēties.

16 hours ago, wataheks said:

Kāds ir šo fuksējis? +-ok, vai kā vienmēr viss slikti?😂

Screenshot_20250714-165546.png

Par viņu jau bija kaut kad tēma, kad vēl bija Rīgā, tikās toreiz Vecmīlgrāvī, jauna māmiņa, nekas tur diži izteiksmīgs laikam nebija.

On 6/18/2025 at 6:58 AM, Kodes said:

Seit.Numura nav tur,jaraksta ir.

ingulja.jpeg

Kādas atsauksmes par šo milfu vispār? 

Tukums 2025
Ierakstīts
14 hours ago, RenarRenar said:

Izrādās, ka puhā arī pēc pilsētām var atrast identiski gribu, labais. Sanāk, ka nav nekur telefona nr. un vajag profilu izveidot, lai sarakstītos, ja? Kādam ir varbūt vairāk info par to Jaukā? Tā nav tā, kas iepriekš sludinājās intim, ka tiekas pie dabas vai kaut ko tādu?

https://puh.lv/lv/users/2c95588bfc65a2a9345552996f641e1b/

image.thumb.png.fa454277b2bb550d4d79055035bacef7.png

Ir kādam info, vai šī ir tā lielo pupu feja no Tukuma? Kādam ir zināmi kādi lielo ciču varianti Tukumā varbūt? 😀

Tukums 2025
Ierakstīts
18 hours ago, michael79 said:

nav sludinajums, atrodas puh.lv

rakstam e-past, liekas nenopietne. suti tikai viena bilde. gribi 150/h

https://puh.lv/lv/users/eba91f42978ca438e67bd2a5fe662e05/

Izrādās, ka puhā arī pēc pilsētām var atrast identiski gribu, labais. Sanāk, ka nav nekur telefona nr. un vajag profilu izveidot, lai sarakstītos, ja? Kādam ir varbūt vairāk info par to Jaukā? Tā nav tā, kas iepriekš sludinājās intim, ka tiekas pie dabas vai kaut ko tādu?

https://puh.lv/lv/users/2c95588bfc65a2a9345552996f641e1b/

image.thumb.png.fa454277b2bb550d4d79055035bacef7.png

Limbaži 2025
Ierakstīts
On 5/29/2025 at 1:37 PM, tētuks said:

Vēlreiz par Amandu, lai visiem gribētājiem būtu skaidrs 😁 

Atrast var puh.lv un saziņa ar viņu tikai caur Telegram 😉 nekādi tel.num u.t.t nav. Pēdējo reizi Amanda meklēja patstāvīgu darbu un izskatās, ka pipeles sūkāt ir apnicis 

Par kuru tad runāji? Šonedēļ atkal tikos ar viņu, vienīgais, kas mainījies, ka tiešām vairs nav gribu portālā, tagad vēl esot Badoo laikam. Tagad siltāks laiks, var vismaz arī pret auto seksu, dupsis viņai formīgs. 🙂

Cēsis 2025
Ierakstīts
14 minutes ago, Jaunietis said:

Ir pista kādus 2-3 gadus atpakaļ, toreiz vēl Rīgā. Toreiz caur Tinder iepazinos un joprojam ir Facebook draugos ☺️. Loti gara, zirdziska un jocīga, bet pisas kvalitativi

Tu caur tinder ar feju iepazinies kā uz randiņu vai tur vienkārši sarunāji honorāru viņu apciemot uz kniebienu?

1 hour ago, intars9 said:

Biju sazinājies, bet likās ļoti lecīga. Tu pie viņas biji ciemos?

Liepāja 2025
Ierakstīts
10 hours ago, 77meetmefast77 said:

Brīvdienas bij bagatas uz jaunam/pastavīgam personam . 

Gara auguma Ridziniece par kuro rakstījis @entonijs bij kopā ar draudzeni pie mums.  
Arī jau pastavīgā mūsu pilsetā Sofija tgd pie mums... Diezgan liela menu ... 

Bet runa par citu , par vietējo.

Uzreiz - cilvēks sludinājas puh-a , ja Jums nav iespējas to pamanīt pašam - nav jēgas prasīt numuru , tik un tā nesatiksiet. 
Jauna meitene , 20-23 gadi (pati raksta ka 21). Raksta ka bez pieredzes , bet pieredze gan ir , to pamanīju processā . 
Sarakstījamies 3 dienas , un uz trešo jau nebij nekadas velmes braukt , BET tomēŗ aicināja pie sevim . 
Atbraucu . 60-65kg +/-, labs augums , uz sejas - ka kuram , bet noteikti nav briesmīga . Vairāk simpatiska . 
Diezgan liela auguma , ar krūtim ap 6 izmēru . Iespadīgs izmērs . 
Sarunājamies uz minetu ... Paturēji krūti , paradijas apetits. 
Neliels titfuck , un iebāzu mutē ... Vot te es arī pamanīju ka cilvēks bez oralas pieredzes ta nepaņems , gan dzīlī gan ar sapratišanu ko darīt talāk . Norij produktu , piedavāja uzpipēt , un aizejam katrs pie sevim. 

Par minetu samaksāju 60 , par seksu prasa 100 . Kada seksa ? - nezinu , varbūt pamegināšu velāk. 
Jautra , pievelcīga uz komunikāciju ... Iešu vēl ? jā ... 

Lai visiems veicas , vrbūt k-kadam būs palidzībā . 

Ja runā par šito, tad tur visi 80+ kg, korpulenta meitene, pupi ir lieli arī, izbrauc pa dažādām pilsētām, līdz pat Jēkabpilij

https://puh.lv/lv/cat-girls-looking-for-sex/ad-esmu-jauna-kopta-mei/8451734.html

image.png.32373c7487011a5b2232cbb71589063a.png

Limbaži 2025
Ierakstīts
28 minutes ago, tētuks said:

Vēlreiz par Amandu, lai visiem gribētājiem būtu skaidrs 😁 

Atrast var puh.lv un saziņa ar viņu tikai caur Telegram 😉 nekādi tel.num u.t.t nav. Pēdējo reizi Amanda meklēja patstāvīgu darbu un izskatās, ka pipeles sūkāt ir apnicis 

Ieliec kādu linku vai niku varbūt, lai skaidrāk, kas un kā.

Tukums 2025
Ierakstīts
16 hours ago, hei said:

Tev visi atskaitās?

Neteiktu, ka visi, bet man pēc ierakstiem šeit ļoti daudzi rakstīja PM

1 minute ago, hei said:

Kam tad žūksni rādiji?:D

Runa ir par kaut kādu prāta čakarēšanu, ar to man nekāds sakars

Tukums 2025
Ierakstīts
12 hours ago, Esvietejais said:

Šitais dalbajobs čakarē meitēnam prātu!!!

Atkal kaut kāds gatera buhātājs viedokli pauž, man ar viņu vispār nekāds sakars, ieliku vienkārši aktuālo info, kad pamanu, tak pārlasi šito tēmu pirms kaut ko dzen te.

Tukums 2025
Ierakstīts
4 hours ago, hei said:

Tu tieši redzēji ka ņēma vai vadies pēc tā ko rakstīja,un ja normāli nenorāda kontaktus,tad tādi sludinājumi jau izsauc šaubas.

Viņa pati to nenoliedza, tak sen jau bija apspriests, ka vienkārši ne katram devusi seksu, uz minetu pie viņas bijs pus forums šeit

Tukums 2025
Ierakstīts
4 minutes ago, hei said:

Sludinājums nenozīmē ka tur kas notiek.

Šeit vismaz 2 ir viņu ņēmuši uz seksu un ntie uz minetu. Nav nekāds fake, vienkārši nedaudz ar putniem galvā, melo un stāsta visādas pasakas.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.