Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Jekabpils 2025
Ierakstīts

Es tā noprotu tagad viss tinderā notiek... Jēkabpilī reāli tikait "skaistulīte" parādās... Esmu bijis neko sliktu nepateikšu... Pati ir diez ko simpātiska, bet diezgan tieša, bez erotikas paņem priekšā kā lelli un visu labu ( esmu bijis tikait 1 reizi tā kā tas ir mans objektīvais viedoklis )... Vienīgi tie apartamenti garām... Bet pa lielam ja uznāks aiziešu vēl kādu reizi ja būs vajadzība 🙂

Daugavpils 2025
Ierakstīts
20.08.2025 в 12:12, Mila27 сказал:

Ребят расскажите лучше что больше всего вас возбуждает когда вы приходите к Фее?Что бы вы хотели такого что осталось бы у вас в памяти навсегда? Мало кто спрашивает но мне просто интересно. Я понимаю что ценовая категория у всех разная и услуги так же большая роль играет фигура девушки и как она одета , но всё же ? На что вы больше всего обращаете внимание? 

Не знаю как другие но лично мне нравится раздевать ( юбка, блузка, колготки, туфли ) а запоменается больше всего улыбка при встрече 🙂 поскольку секс это временная потребность... Но если всё понравится то это +1 постоянный клиент 🙂 Кстати ещё небыл у вас... Если будете в экабпилсе то возможно загляну... Можно вашы контакты?

Jekabpils 2025
Ierakstīts

Esmu nedaudz šokēts...  Vienīgais klubs jēkabpilī... Parasti piektdienas vakaros pilns bijis....

Nu acīmredzot būs izaicinājums aiziet 🙂 bet bilde no 20:00 kad vēl nevoena nav... Rītdien ap 23:59 nomet bildi 👍😁

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.